![]() |
Terk Etmedi Sevdan Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terk Etmedi Sevdan Beniterk etmedi sevdan beni aç kaldim susuz kaldim hayin karanlikti gece terk etmedi sevdan beni can garip,can suskun ve ellerim kelepçede uykusuz tutunsuz kaldim terk etmedi sevdan beni hani benim sevdiklerim asksiz kaldim,dostsuz kaldim sensiz nice diyarlarda terk etmedi sevdan beni gozlerin hep aklimdayken hayalin hep benimleyken sensiz nere gitsem gidem terk etmedi sevdan beni olse acep kurtulurmu? bilmem onu unuturmu? kaya mezar tasindada terk etmezki sevdan seni kaya beden çurusede terk etmezki sevdan seni… ———————————————————————————— NASIL YAĞMUR YAĞIYOR ANLATAYIM Boş bir sokaktayım Bak şimdi sana nasıl yağmur yağıyor anlatayım Önce biriken sevgilerin toplandığı yerdeyim Atıp atıp heyecan saçmayı sevmedeyim Ucunu tuttuğum bir ip var ve hüzündeyim Bomboş yüreğin uçsuz bir yamacındayım Dalgalı bir deniz gibi savruluyorum Rüzgârın estiği yerden yel alıyorum Dolan gözlerimi saklayamıyorum Damlaların süzüldüğü an ağlıyorum Bir hüzün bulutu kaplıyor içimi Aydınlatıyor yüreğim karanlık gecemi İşte görüyorsun benle beraber Ağlıyor gökyüzü duyuyor musun? Yağmurun sesini… |
![]() |
![]() |
|