![]() |
Bildiğim; Kocaman Bir Sızı Olduğun Sol Yanımda. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bildiğim; Kocaman Bir Sızı Olduğun Sol Yanımda.![]() Say ki hiç gelmedim, Say ki bir rüyaydım , bittim ![]() ![]() ![]() Bildiğim; kocaman bir sızı olduğun sol yanımda ![]() Söylesene ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerim donuyoo Fikrim donuyoo Bana neler oluyoo Anlaşılmıyoo İçimden gitmek geliyoo Küsüp kalmak geliyoo Ağlamak geliyoo , gülmek de geliyoo Bana noluyoo =/ (?) ![]() ![]() ![]() Geriye gitmek istesede sürükler durur zaman ![]() ![]() ![]() Ve " son " gelir,bulur,vurur ![]() ![]() Seni unutmaya gidiyorum ![]() Yolum uzun, biliyorum ![]() Düşünüyorumda ![]() ![]() ![]() Herşey kolaylaştıkça hayat çekilmez oluyor aslında ![]() ![]() ![]() Başı-sonu sen sandığım bu yaz[g]ıda,satır arası koca bi yalnızlık düştü payıma ![]() ![]() ![]() Koca bir yalnızlık ![]() ![]() ![]() Ve [Üye olmadan linki göremezsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden b[Üye olmadan linki göremezsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ![]() ![]() ![]() Özlüyorum tek kişilik kalabalığını ![]() ![]() ![]() Ellerimin titrekliği, izlerinin silinişinden ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üşüyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Yanıyorum da ![]() Aşk mı bu? /Meğer ben sadece sensizken yalnızmışım , bu yüzden-miş şimdi bu 'tek başına'lığım ![]() ![]() ![]() *** Bir gün baksam ki gelmişsin ![]() ![]() ![]() Ne yüzünde bir gölge , ne dilinde sitem var Tozlu pabuçlarını gözlerime sürmüşüm Benim olmuş dünyalar ![]() ![]() ![]() *** Noktadan sonra büyük harfle başlamadı hayallerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paranaaa içleri hep anlamsız kaldı, yokluğunda ![]() ![]() ![]() Altını çizebilecek mutluluklara demir atamadım çok zaman ![]() Sonra ![]() ![]() ,,,Virgüllerle / benzer acılar yaşadım ardı sıra ![]() Sen bilmezsin ama ![]() ![]() ![]() Yokluğunla Noktalandım en olmaz anda ![]() ( ![]() |
![]() |
![]() |
|