Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ile, ilgili, saygı, sevgi, sözler

Saygı Ve Sevgi İle İlgili Sözler

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Saygı Ve Sevgi İle İlgili Sözler

Saygı ile ilgili Sözler, Sevgi ile ilgili Sözler, Sevgi ve Saygı ile ilgili Güzel Sözler

Saygı ve Sevgiyle ilgili Özlü Sözler

sevmekten korkmadığımız, söylemekten utanmadığımız saygının değerli, düşüncenin önemli, umudun sonsuz olduğu yarınlarda, mutlulukla geçireceğiniz bir ömür dileğiyle

evimizin günesi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla babacığım bir günüm de değil her günümdesin

fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum anneler günün kutlu olsun canım annem

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com