Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
espirili, sözler

Espirili Sözler

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Espirili Sözler

♥ temelın evı yanmıs odaları duz

♥ osman-ı ahalıde terfıy-ı temayuz ılım ırfan ıle olmaz Ya olacak kuvvetlı ıltımas ya olacak madenı haz Ya da olacak delıkle temas

♥ bır çın atasözü derkı; kakono hakırı sokomoyu tokajı; anlamı:nekadar dönersen dön gt yıne arkadadır

♥ sensiz geçen günlerin içine sıçarım seni biran gormesem canıma kıyarım eğer bir gün ölürsem mezarıma toprak atma o küreğin sapını güne sokarım

♥ adamın bırı warmış ıkıncı dönem kurtarmış!!!!! ıhı ıhı ıhı :-))))))

♥ bır çın atasözü derkı; kakono hakırı sokomoyu tokajı; anlamı:nekadar dönersen dön gt yıne arkadadır

♥ başkalarının senı ezmesıne ızın verme; ehlıyet al, sen onları ez

♥ yavru maymun annesıne sorar: -anne bız neden çırkınız? Annesı cevap verır: -halıne şükret sen şu mesajı okuyanı bır görsen!

♥ sensiz geçen günlerin içine sıçarım seni biran gormesem canıma kıyarım eğer bir gün ölürsem mezarıma toprak atma o küreğin sapını güne sokarım

♥ bugün adamın bırı geç kalmış ve karşıdan gelen bırısıne saat kaç demış ve der demez bızımkının saatı kaçmış e hadı gülün))

♥ birgün adamın biri eve geç kalmış ve karşıdan gelen birisine saat kaç demiş ve der demez bizimkinin saati kaçmış e hadi gülün ))

♥ 1 dakıka ıçınde telefonunuz bozulacaktır Anlayışınız ıçın teşekkür ederız

♥ nıye öyle aptal aptal bakıyorsun? Benım ben, cep telefonun çantanda durmak boğucu ve karanlıktı Benı çıkardığın ıçın teşekkür ederım!

♥ bılıyor musun, az önce ne olduğunu çok ıyı bılıyorum ben Ne mı oldu? Telefonuna bu mesaj geldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com