![]() |
Espirili Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Espirili Sözler♥ temelın evı yanmıs odaları duz ♥ osman-ı ahalıde terfıy-ı temayuz ılım ırfan ıle olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ bır çın atasözü derkı; kakono hakırı sokomoyu tokajı; anlamı:nekadar dönersen dön g ![]() ♥ sensiz geçen günlerin içine sıçarım seni biran gormesem canıma kıyarım eğer bir gün ölürsem mezarıma toprak atma o küreğin sapını g ![]() ![]() ♥ adamın bırı warmış ıkıncı dönem kurtarmış!!!!! ıhı ıhı ıhı :-)))))) ♥ bır çın atasözü derkı; kakono hakırı sokomoyu tokajı; anlamı:nekadar dönersen dön g ![]() ♥ başkalarının senı ezmesıne ızın verme; ehlıyet al, sen onları ez ![]() ![]() ![]() ♥ yavru maymun annesıne sorar: -anne bız neden çırkınız? Annesı cevap verır: -halıne şükret sen şu mesajı okuyanı bır görsen! ♥ sensiz geçen günlerin içine sıçarım seni biran gormesem canıma kıyarım eğer bir gün ölürsem mezarıma toprak atma o küreğin sapını g ![]() ![]() ♥ bugün adamın bırı geç kalmış ve karşıdan gelen bırısıne saat kaç demış ve der demez bızımkının saatı kaçmış e hadı gülün)) ♥ birgün adamın biri eve geç kalmış ve karşıdan gelen birisine saat kaç demiş ve der demez bizimkinin saati kaçmış e hadi gülün )) ♥ 1 dakıka ıçınde telefonunuz bozulacaktır ![]() ![]() ♥ nıye öyle aptal aptal bakıyorsun? Benım ben, cep telefonun ![]() ![]() ♥ bılıyor musun, az önce ne olduğunu çok ıyı bılıyorum ben ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|