![]() |
Özel Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özel SözlerYalanlar bitmez dudaklar susmaıynca sevgi olmaz gözler ışıl ışıl bakmaıynca Güller içinde geçse de ömrüm ![]() ![]() ![]() Bir ıyldız seç kendin için gökyüzünden gözlerin gibi parlak ![]() ![]() ![]() ![]() Bana seni seviyorum dediğin zaman bu yalan bile olsa bu yalanı dünyanın bütün gerçeklerine değişmeye hazırım ![]() Aşk insanın hem dostu hem de düşmanıdır ![]() ![]() ![]() Dün de bugün de yarın da yüreğinde yüreğin kadar yanındaıym kendini yalnız hissettiğinde elini yüreğine köy ben hep ordaıym ![]() Mevsim ağlıyor bugün ![]() ![]() ![]() Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine ![]() ![]() ![]() ![]() Yıldızlar gökyüzünde kayarken ![]() ![]() ![]() Bir umut kuşu çiz yüreğime beyaz olsun tüyleri kalbin kadar temiz olsun ![]() ![]() Aşkların en soylusu birken birçok olandır sevginin en güzeli paylaşılan emektir ![]() ![]() Deli bir yağmur olsam seni yağdığım yerler kadar severdim ![]() ![]() ![]() Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğini ve düşünüyorum aşık olmanın rezilliğini inan yanındayken çekiyorum en çok hasretini ![]() Aşkım var dağlar bilemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ilk gibi yaşayacağım içimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olurdu bir yaprağın daha olsa ![]() ![]() Sevdiğim insanlara kızabilirdim ![]() ![]() Bak gözlerime gözbebeklerim eridi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçükken çikolata için ağlıyordum şimdi ise senin için ![]() Duyguları açığa veren gözler olmasa kalp hislerin mezar taşı olurdu ![]() Soğuk kalpten sıcak söz çıkmaz ![]() Bazı aşklar okyanus gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerin gözlerimde ![]() ![]() ![]() Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz ![]() ![]() ![]() ömrüm seni beklemekle geçecekse ve ölüm seni beklerken gelecekse bil ki seni ordada bekleyeceğim ![]() Seni çok özledim ![]() ![]() ![]() Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir ![]() ![]() Güneşin bile buz tuttuğu yerde eğer bir ışık görürsen ![]() |
![]() |
![]() |
|