![]() |
Vakit Sen Zamanı Şimdi..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vakit Sen Zamanı Şimdi..![Uzak Dursun Ellerin Benden UZAK! Sakın Dokun(MA)İcim Yanıyor sen dokundukca!] ●๋:●๋:●๋: Ben [dur] dedıkce Sen [vurdun] bu yaralı kalbıme(!) √ Öyle kolay olmamalı YAR(!) aŞk Bu? Oyuncak mı Yar(!) |||||||||||||||||||||| Git artık! Suskunlugumun Katili, Kelepce vurma özgür düsüncelerime! |||||||||||||||||||||| Sakin arkana bakma, sakinnn Dedim ya, Kaldiramazsin dilimin pasakli küfürlerini! Simdi ebediyete kadar sus, "silindin" “Eksilen de siz ,eksilten de Değer biçtiğim halde değersizleşen de…” |||Alfabenin Tanımlayamadığı Üç Harf: A,Ş,K|||| gelişine bir fazla veriyorum üstü kalsın gidişinin…! Vakit sen zamanı şimdi SeN deqiL gösLeriNdi ßenden ayRıLaN… ÇaResiZ ßi kaLpten faRkıM yok! qiTme kaL deseNde qidiy0ruM ßeN…! ● ● ● ● ● ★ ● ● ● ● ● MutsuzLuk yakanı bırakmaz kimi zaman Sıkıca sarıLır yakana Kimi zaman boğar seni ~ Geçmişe atar sürekLi SiLemezsin geçmişi Atamazsın bir kaLemde ~ GeLeceğim geLsin artık dersin Onu ümitLe bekLersin UmutsuzLuk oLur herşey bir anda Kimse yoktur ~ VarLğın içinde yokLuk çekersin KimsesizLikLe doLudur her yanın Birtek ses bekLersin ~ YanLızLığını doLduran MutsuzLuk yakani birakmaz kimi zaman Iste o zaman sen mutLuLuga sariL ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● Bugün SeninLe Var Bu Yüreğim ! Yanar Söner Bedenim istimLacım ~ Sen Solarsan öLürüm Bunu biL ! ~ BeLki SabRederdim Gücüm oLsa ! BeDenim TemizLense Dahi Ruhum Pis ! Dön ![]() ![]() yüreğimde hasret çaresiz kaldı ![]() |
![]() |
![]() |
|