![]() |
İmzalar. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmzalar.*ßiLir misin ne kötüdür insanın derdini anLatamaması, kêLimêLerin hep yarım kaLması ![]() ![]() ![]() *Béni hiç Bırkma drKen, Senin bıRakıcqnı dsünmemştmki ![]() ![]() ![]() ![]() *ßiLiγσяum Sєη ßєηi uηuttuη ![]() ![]() ![]() *S U S be yüreğim bende biliyorum özlediğimi ![]() ![]() ![]() ![]() *pamuk $eqer kendini bi$hi sanarda kıcındaki çBuqu goremez yha sizinkide o misaL! *Dudağım kanıyor Allah kahretsin ! ` Adın ´ ağzımın içine yara yapmış ´ *Séviyomuş Ay Ay, KraLına Ok By ,) * insanoğLu bir tuhaftır her sözü kaLdıramaz (: 'Lan'derSin ~ zoruna gider (!) 's*kt*r' dersin ~ hoşuna gider (!) *Hapşırdığımda çok yaşa yerine "benimle yaşa" deseydin keşke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *qüNden qüNe deqişiyoRm dostum! anLayaNa kapak ;D *-Bαbαm bir gün yαzı yαzdırıyordu ![]() ![]() ![]() *Sana her yoL Paris oLabilir ama biLetin bnde oLum neReye ![]() ![]() *Tamam Kabul Ettim Sen Her Şeysin Ben Hiç ,,) Ben Öylesine Biriyim Sen En Kalitelii Piiç ,,) *Dün séωiorum dedin , bqün bitiréŁim ![]() *Ya Adam Ol Ya da Kestir ßizden Ol ![]() *3-5 ' Seni seviyorum ' a kanmayan yüreğim ![]() ![]() *Kimseyi ZorLa Sevdiremezsin ![]() ![]() ![]() ![]() *sen smdi qdiosun dmii quLe quLe;eller bnden daHa cok seweR sanıosuN dimi tabi yaaa ainen oLe ![]() ![]() * bna tabut biceceqınızee yerindee durmayan g*tnuze sandaLye biçn ! ,D * miLLet baqıRsın sewqLisine asqm diee,, bizDee inLeteLm heRyeRi tek aŞk ß E Ş İ K T A Ş ! diee ,) *KanKa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Bαşkαsı DeğiL , Sen Lαzımsın Bαnα ! 24 Sααt beLki YαnLızcα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Kokusu sinmiş üstüme Allah'ım yardım et bana ~ FazLa bişy istemem ki * bi qüLüşü yeteR bana ♥ *~ `Sεnin için đöktüğüm 'Gözyαşım' αhirεttε Sαnα soruLαcαk oLαn KuL Hαkkım oLsun ![]() ![]() *Sσяduη "aFFєdєя мiSiη вєηi" diγє aFFєdєяdiм aмa γapaмadıм,вiя кєяє öLüя iηSaη кєηdiмє кıγaмadıм ![]() ![]() ![]() *Hiç ßirşey Yαşαmαyα Değmezmiş Demiştim YαnıLmışım ![]() ![]() ![]() *Aldanma bu güLüsLerime , Herseyn eLbet bir sonu vardır , Bakmayın bu görmezden geLdkLrime , Hrksn bir hesp günü vardır ! ,D *# An geLir İnsαn güLérkén αğLαrmış ![]() ![]() * σŁмαЧαη вi tαrαFıмα dért мisiη düηЧαααα ![]() ![]() *Niyedir Bilemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *aşk masaL saatime denk qeLdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *нαyαtımDα veRdiğim değeRi нαкetmeyen нeRкeS, αкSini iSpαt eDene кαDαя ~şeRefsizdiR~ ,) *Yα tαm bitir , hic bi ihtimαL kαLmαsın ![]() *hadi şimdi bana 1 nisan şakası yap, ''seni seviyorum ''de , muhteşem inanırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *ηeDeη sevmeDη ßéηi?neDeη tuDmaDıη eLimi?aMa seηDe haKLsη aKLηı çaLıoR kaLDırm FahişeLri ![]() *Yaptıqım TeK Doqru Sey En BuyuK YanLışımDı BeNm ![]() * istédiğiη вir ЧüréкŁé σЧηαмαкsα éğér в α ş α r d ı η ![]() ![]() ![]() ![]() * Etrαfınα güŁücükŁer sαçαЯsın ![]() ![]() ![]() *Ayпα Ayпα ! Söyle Şuпα ! Bi b*k Sαпmαsıп Keпdiпi ![]() |
![]() |
![]() |
|