Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sözlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sözlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr* :)

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sözlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr* :)

Ne qüzeLdiK seninle benTaki sen qidene kadarBakışırdık çoqu zaman
Ben senden qözlerimi alamazdımYanında qeçerken hayat dursun isterdim
qüLüşürdük Biz qözlerimizin İçine bakarakAma Kimse anLamazdı qüldüqümüzü
Çünkü biz yüzümüzde qöstermezdik tebessümü
Kalplerimiz bir di bizim mutLu oLduğumuzu burdan anlıyoduk
Her qeçen qünde Biraz daHa baqLanıyoduk birbirimize
Her qeçen qün biraz daha çoğalıyodu hayallerimm
Ama birqün Sen bana o kadar büyük hayal kırıklığı uğrattınki giderek
Artık hayaL Kuramıyorum
Düşüp kırıLcak diye

Acaba beni Düşündünmü beni bi kere bile oLsa?
Sévdinmi bi an biLé oLsa acaßa?
Bn Séni 1 kere Düşünmedim
Bén seni 1 an sevmedim
Bén seni ömür boyu düşündüm ömür boyu sevdim
Seni nedensizce sevdim
Bén seni 1 saat deiL her dakika özledim
Oysa
Sén bni hiç özlemedin çünkü beni
Hiç sevmedin
Çünkü akLında , kaLbindede o varDı
Yanlız akLında kaLbindede deqiL
Ona oLan aşkın bütün bedenini Ruhunu sarmıştı
Tıpki
Bnm sana oLan aşkımın RuHumu sardıqı qibi

ßen giderken ßoşLuğum KaLpte KaLır Yerimide çok az ki$i aLr Daha doğrusu aLmaya çaLı$ır ßen hayatında VarLığımLa KaLßini ısıtırken! ßazıLarıysa ben çekip gittiğimde ßedenLeriyLe Yatağını ısıtır

Bénim qibiSini buLaMazSın DémiyoRum Bénim qiBi buLurSun ama Bénim qibi Sévén Zor buLurSunüzüLméYé qerK yok Bén senin qibi Çok buLurumSénDén bir Sürü var Bi dıŞarı çık BakSén Sokak LambaSı qibisin Hér 2 DaKikaDa bi Sénin qibiLérLé KarşıLaşıYorum!

Aşk diye birşey yoktur
Yürekten Kalpten sevmek sadece mecaz anLamda bi cümledir
Kalp sadece kan pompalamaya yarayan bir orqandır
Aşk insanLarın kurduqu saçma bir kelimedirAcıçekiyorum diyosunSén acıçekmiyorsunAcıçektiqini sanıyorsunacıçekmiyorsun saDece hiç birşeye deymiyecek biri için kendini yıpratıyorsunBende sevmiyorum çünkü aşka inanamıyorumOda beni seviyor mu diyorsun?
o Sénin aşkını sevmiyor senin aşkına sahip oLmak istemiyor o Sadece senin bedenine sahip oLmak istiyoraŞkla beden , Beqenmekle sevmek aynışeymi sence?Diyorsunki onun için ölebiLirim buda onu sevdiqim kanıtı deqilmidir? Béncé sen sevmiyorsun Ölmek için bahane arıyorsunbende sevmiştim Yada seviyorum sanmıştım Tamam Bnde bnde seviyorum , aşka inanmasamda

'Hérşéy KarşılıkLı derLér Péki sen Bénim aşKımın KarşıLıqını Nédén verMiyorSun?

Sén nerden biliceksin her geceye seni katıp aqLamayı
Sén nerden anLıcaksın benim seni deLirler qibi sevdiqimi
Sén nasıL kavrayacaksın o kaLbinle sana olan aşqımı

S
én nasıL bakıcaksın qözLérime , başkasına 'Sévqilim' derken
Peqi ;
Bénim içim nasıL acımıcak sen başkası için yanarken!

~ Ne çok sevmistim seni ben , qidişinle parçalandı yüreqim Yerine baŞkalarını koymaya çaLıştım ama her defasında sen qeldin aklıma herqün yerine başkasını koyuyorum avutuyorum kendimi 'o qitti sen artık onu sevmiyorsun' diye ama bunu sölerken o kadar içim yanıyoki qidişinle öldüm asKım qidişinle bittimYüzüm qüLüyor ama içim Kan aqLıyorHerkes yüzümün qüLdüqüne baKıyor hiç üzüLmüyor diyor ama içime bi baKsaLarqünler qeçtikce bitiyorum yavaş yavaş her sensizliqin qünündeHer sabah yeni bir umutLa kaLkıyorum beLki qeLmiştir diyeama Her defasnda bi qün öncesindeKinden daha çok yıKıLıyorum Daha Çok hayaL kırıkLığı yaŞıyorumEn Çok neyden korkuyorum biLiyormuSn? Yüzünü qörmedikçe seni unutmaKtan senide qeçmişe qömmekten senide bir rüzqar qibi qörmektenBen senin hayatımdan esip qeçmeni istememiStm hiç bir zaman ama Sen , Hani Kış qeLir beKlersin ya kar yaqSın diye yAqmaz Snra Yaz oLurİşte bnde BekLiyorum qeLirsin diYe ama qeLmiyorSun Snde qeçmişte KalıyorSun ve yeni biri qeLiyor yerineAma tek farkı var kış seneYe bi daha oLur ama sen benim hayatımdan çıKarsan birdaha Dönemezsin ~

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com