![]() |
Sözlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr* :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sözlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr* :)Ne qüzeLdiK seninle ben ![]() ![]() ![]() Ben senden qözlerimi alamazdım ![]() ![]() ![]() qüLüşürdük Biz qözlerimizin İçine bakarak ![]() Çünkü biz yüzümüzde qöstermezdik tebessümü ![]() ![]() Kalplerimiz bir di bizim mutLu oLduğumuzu burdan anlıyoduk ![]() ![]() Her qeçen qünde Biraz daHa baqLanıyoduk birbirimize ![]() Her qeçen qün biraz daha çoğalıyodu hayallerimm ![]() Ama birqün Sen bana o kadar büyük hayal kırıklığı uğrattınki giderek Artık hayaL Kuramıyorum Düşüp kırıLcak diye ![]() ![]() ![]() ![]() Acaba beni Düşündünmü beni bi kere bile oLsa? Sévdinmi bi an biLé oLsa acaßa? ![]() ![]() Bn Séni 1 kere Düşünmedim Bén seni 1 an sevmedim Bén seni ömür boyu düşündüm ömür boyu sevdim ![]() ![]() ![]() Seni nedensizce sevdim ![]() ![]() Bén seni 1 saat deiL her dakika özledim Oysa ![]() ![]() Sén bni hiç özlemedin çünkü beni Hiç sevmedin Çünkü akLında , kaLbindede o varDı ![]() ![]() Yanlız akLında kaLbindede deqiL Ona oLan aşkın bütün bedenini Ruhunu sarmıştı Tıpki Bnm sana oLan aşkımın RuHumu sardıqı qibi ![]() ![]() ![]() ßen giderken ßoşLuğum KaLpte KaLır Yerimide çok az ki$i aLr Daha doğrusu aLmaya çaLı$ır ßen hayatında VarLığımLa KaLßini ısıtırken! ßazıLarıysa ben çekip gittiğimde ßedenLeriyLe Yatağını ısıtır Bénim qibiSini buLaMazSın DémiyoRum Bénim qiBi buLurSun ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk diye birşey yoktur ![]() Yürekten Kalpten sevmek sadece mecaz anLamda bi cümledir ![]() Kalp sadece kan pompalamaya yarayan bir orqandır ![]() Aşk insanLarın kurduqu saçma bir kelimedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o Sénin aşkını sevmiyor senin aşkına sahip oLmak istemiyor o Sadece senin bedenine sahip oLmak istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Hérşéy KarşılıkLı derLér Péki sen Bénim aşKımın KarşıLıqını Nédén verMiyorSun? ![]() ![]() Sén nerden biliceksin her geceye seni katıp aqLamayı Sén nerden anLıcaksın benim seni deLirler qibi sevdiqimi Sén nasıL kavrayacaksın o kaLbinle sana olan aşqımı S én nasıL bakıcaksın qözLérime , başkasına 'Sévqilim' derken Peqi ; Bénim içim nasıL acımıcak sen başkası için yanarken! ![]() ![]() ~ Ne çok sevmistim seni ben , qidişinle parçalandı yüreqim Yerine baŞkalarını koymaya çaLıştım ama her defasında sen qeldin aklıma herqün yerine başkasını koyuyorum avutuyorum kendimi 'o qitti sen artık onu sevmiyorsun' diye ama bunu sölerken o kadar içim yanıyoki qidişinle öldüm asKım qidişinle bittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|