Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alıntı, ile, müthiş, oğuzdan, sözler

Oğuz'dan Alıntı İle Müthiş Sözler 2

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Oğuz'dan Alıntı İle Müthiş Sözler 2

Aşk nasıl akar bir yürekten diğer bir yüreğe? “İlk bakışta aşık oldum” der kimisi Hiç yaşamadım bilemem Doğrusu inanmam da Kim böyle söylese ya da nerede okusam bu cümleyi, olsa olsa etkilenmektir bunun adı, aş

Aşağıda herşey giderek küçülüyor küçüldükçe bütün yollar birbirine benziyor nbütün ağaçlar bütün evler Küçüldükçe,birbirine benzedikçe herşey hızla çoğalıp yokoluyor Seni de böyle küçültebilecek miyim

Sen kendi dünyanın renkli rüyalarında yaşıyorken uçarı sevdalarda, Düşlerle gerçeklerin ayrı dünyaların mahsulü olduğunu yaşattın bana Evet ayrıldıkacı bir tecrübe olsa da benim için; S

Eskiden hayat boş gelirdi ya Sıkılırdık ya hayattan Şikayet ederdik ya hep Mutsuzum derdik ya Şöyle olsun böyle olsun derdik ya hep Ağlardık ya en ufak şeylere Kızardık isyan ederdik ya �

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com