![]() |
Süper Nickler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süper NicklerHer Şey Birini Sevmekle Başladı Mücadelen Kaçanlar Mücadele Edenlerden Daha Fazla Yara Alırlar Ölmekten Korkmayan Ölmez Çünkü Ölüm Kendisine Doğru Pervasızca Koşanı Vurmaz ![]() ![]() ![]() bize kalan insanlığa bırakmak istediğimiz değildi ![]() -- 'hayatın dikenleri üzerine düştüm ve kanıyorum' Çağa Hançer Vuran Kor Düşüncemi,Deliller Getirde Yor Düşüncemi,Karanlığı Delen Işık Bendedir,Yeter!İnsaf Eyle Sor Düşüncemi!! Kaç kere kovuldum cehenneminden,Kaç kere zorla cennete sokmaya çalıştılar beni, Şerefsiz sevdalarımın hesabını tutardım önce, Biz Ne Yalanız Ne dolanız alın Şan Şöhret Sizin olsun Biz Falanız Filanız ![]() ![]() Uslanma hiç hep deli kal Büyüme sakın çocuk kal Son harmanında sevdanınSuçüstü bulmalı ölüm; Ölürken de sevdalı kal Ruhu Aşk, Muhabbet Mührüyle Damgalı Kalbi Kutsi Dava İle Sevdalı, Sinesi Heyecan Coşku Tufanı ve Şükür Notaları İle Örülmüş Biri Karşılıksız sevebilmekse sevda,,Gercek seven küle dönmüş her cağda ![]() ![]() »®»®»®»Yunus'La Balık Karnında, Yusuf'la Kuyuda Tanıştık Tanışalı Kıskandırdık Suyuda, Satmadık Dostları Bu Ömrü HELAL Yaşadık!! Zincir soğuk, zindan yaş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ANLA SENİ SEVMEK İÇİN YARATILMIŞIM, YEDİ KAT GÖKTEN SENİN İÇİN İNDİM BEN, ANLA SENİ BULMAK İÇİN BEKLETİLMİŞİM: Bozkır Töresi'dirKür Şad'ınTorunlarıKendisineYâr Olmayanı Ele Yâr Etmez,PusatlandıkFirar Gecesi Kaçırdık Onları Namusmuz Oldular ![]() - Sevme ßeni Kızım Toz Toprak Kokarım, Sarkı Türkü ßiLmem Siir yazarım, Elini Uzatma Sakın Silah Diye Tutarım, Girme Rüyama Kızım Kafana Sıkarım, Cünkü ßen Allahına Kadar deLikanLiyim Belki birgün özlersin başka adamlarla başka şehirlerde yürürken ![]() ![]() ![]() ![]() Gidene KaL Demek ; ZavaLLıLara, KaLana Git Demek ; TerbiyesizLere, Dönmeyene Dön Demek; AcizLere, Hak Edene YoOoL Vermek; Bize Yakışır ![]() ![]() Simdi dãhã İyi ãnLıyørum Ki , NéféS ãLmãk déqiLmiS yàSámãk , ÃtésLérdé yãnmáK Gibi ßir Séy Séni SENSİZ yãSãmãK hîc tãnîmãdîgîm bîrîñî bãñã têrcîh êttîñ, bêñsê hîc ûzûlmêdîm ![]() ![]() ![]() ![]() Ölmekten Korkmayan Ölmez Çünkü Ölüm Kendisine Doğru Pervasızca Koşanı Vurmaz ![]() ![]() ![]() Kahbelik Gizli Yapılır Ama Gizli Kalmaz, Bedelsiz Yapılır Ama Cezasız Kalmaz ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel kıyafetleri, biryantinli saçları, resmi arabaları, siyah gözlükleri ve korumaları vardır ![]() ![]() bir çiçek sadece bir cicek bütün cicekleri kiskandirir ![]() ![]() Biz sevdiğimizi gün olur başımıza taç yaparız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() derdinden verem olsam tutuşsam kerem olsum sürmem seni tenime yarama merhem olsan kurumuş yaprak olsam bir çorak toprak olsam içmem bir yudum senden kerbelada su olsan ![]() |
![]() |
![]() |
|