Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
nickler, süper

Süper Nickler

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Süper Nickler

Her Şey Birini Sevmekle Başladı

Mücadelen Kaçanlar Mücadele Edenlerden Daha Fazla Yara Alırlar

Ölmekten Korkmayan Ölmez Çünkü Ölüm Kendisine Doğru Pervasızca Koşanı Vurmaz

bize kalan insanlığa bırakmak istediğimiz değildibinlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi!!!!
--
'hayatın dikenleri üzerine düştüm ve kanıyorum'

Çağa Hançer Vuran Kor Düşüncemi,Deliller Getirde Yor Düşüncemi,Karanlığı Delen Işık Bendedir,Yeter!İnsaf Eyle Sor Düşüncemi!!

Kaç kere kovuldum cehenneminden,Kaç kere zorla cennete sokmaya çalıştılar beni, Şerefsiz sevdalarımın hesabını tutardım önce,

Biz Ne Yalanız Ne dolanız alın Şan Şöhret Sizin olsun Biz Falanız Filanız

Uslanma hiç hep deli kal Büyüme sakın çocuk kal Son harmanında sevdanınSuçüstü bulmalı ölüm; Ölürken de sevdalı kal

Ruhu Aşk, Muhabbet Mührüyle Damgalı Kalbi Kutsi Dava İle Sevdalı, Sinesi Heyecan Coşku Tufanı ve Şükür Notaları İle Örülmüş Biri

Karşılıksız sevebilmekse sevda,,Gercek seven küle dönmüş her cağdaElim kolum bağlanmışsa kıyında,Sana olan sevdamdandır bilesin

»®»®»®»Yunus'La Balık Karnında, Yusuf'la Kuyuda Tanıştık Tanışalı Kıskandırdık Suyuda, Satmadık Dostları Bu Ömrü HELAL Yaşadık!!

Zincir soğuk, zindan yaş Belki biraz üşürüz Hele başım zindandan çıksında görüşürüz!

ANLA SENİ SEVMEK İÇİN YARATILMIŞIM, YEDİ KAT GÖKTEN SENİN İÇİN İNDİM BEN, ANLA SENİ BULMAK İÇİN BEKLETİLMİŞİM:

Bozkır Töresi'dirKür Şad'ınTorunlarıKendisineYâr Olmayanı Ele Yâr Etmez,PusatlandıkFirar Gecesi Kaçırdık Onları Namusmuz Oldular
-
Sevme ßeni Kızım Toz Toprak Kokarım, Sarkı Türkü ßiLmem Siir yazarım, Elini Uzatma Sakın Silah Diye Tutarım, Girme Rüyama Kızım Kafana Sıkarım, Cünkü ßen Allahına Kadar deLikanLiyim

Belki birgün özlersin başka adamlarla başka şehirlerde yürürkenBelki dolar gözlerin ama onlara belli etmessin

Gidene KaL Demek ; ZavaLLıLara, KaLana Git Demek ; TerbiyesizLere, Dönmeyene Dön Demek; AcizLere, Hak Edene YoOoL Vermek; Bize Yakışır

Simdi dãhã İyi ãnLıyørum Ki , NéféS ãLmãk déqiLmiS yàSámãk , ÃtésLérdé yãnmáK Gibi ßir Séy Séni SENSİZ yãSãmãK

hîc tãnîmãdîgîm bîrîñî bãñã têrcîh êttîñ, bêñsê hîc ûzûlmêdîm kîm ñêdêñ ãyrîldîñ dîyê sørãrsã; ãyîp êttîm dêrsîñ, sønrãdã cêkîp gîdêrsîñ

Ölmekten Korkmayan Ölmez Çünkü Ölüm Kendisine Doğru Pervasızca Koşanı Vurmaz

Kahbelik Gizli Yapılır Ama Gizli Kalmaz, Bedelsiz Yapılır Ama Cezasız Kalmaz

Güzel kıyafetleri, biryantinli saçları, resmi arabaları, siyah gözlükleri ve korumaları vardır Ama ruhları şeytandır

bir çiçek sadece bir cicek bütün cicekleri kiskandirir bütün cicekleri kendine hayran birakir ve adina dogal guzellik kazandirir

Biz sevdiğimizi gün olur başımıza taç yaparızBiz sevdiğimizi gün olur bağrımıza taş diye basarız

derdinden verem olsam tutuşsam kerem olsum sürmem seni tenime yarama merhem olsan kurumuş yaprak olsam bir çorak toprak olsam içmem bir yudum senden kerbelada su olsan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com