![]() |
Züpper Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Züpper SözlerbeN çeKetimİ kaybetmİşİm sen düğme aRıoRsun pehh ![]() ![]() ![]() bu kdR kaLbsis oLamassIn ama yaNNış yoLdasIn ![]() Bir Dü$-tüK KıRıLdık aNLa İ$tee ![]() ![]() dÜn yanImda buqün neRde adıNa "düNya" deniLen kaHbe ![]() 'aşqLa SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak ![]() ![]() ![]() HiC ß! MaN!Ta Bana ayaq CekemeD! ceqSé Bıle ayaq†a qezeMeDi ![]() Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi ? ![]() ![]() kaLbi oLmayaNNaR kaLp kıRıo - caNıMı eN çoqh bu yaKıo ![]() beNi - kasMa,boğMa,yoRma - sıkIntı yaRatma çoK soRu soRma haYaTi öNem aRzeden biRşeY yoKsa raHaTsız eTMe ! ![]() ![]() şımaRıqh - uqaLayım isTeiNce laFı koyaRım aMa çHoq haSsaS vE aLıNqaNıM çözeMessiN beNi beN zoR oLaNLaRdaNıM ![]() biRqüN ağLaRım - biR qüNahkaRım ![]() ![]() koLay değiL roL yapsamda bazen beni hiçbişey güLdürmüyor ![]() ![]() ![]() " soN duRaq - kaRa topRaq " ELime $işeyi aLınca qelİr yanıma Dost biLdiklerRİm ,$işe dibe vuRunca çekeR qider ![]() ![]() ![]() SévéN ÇékéЯ Acıyı…SévméyéN Ne ßilsiN…ßaNa a$KTaN SöZ éTMé…SévméK KiM SéN KimsiN…! terK ediLmek ßedawa - ßizi Satanı bis bele$e weriyoz ama ![]() kRaLiçeye kRaL oLacağıNa qiTTin kaŞaRa pezeveNq oLdun - hiç umRumda değiLsin haqeDDiğiN yeRi buLdun ![]() biLioRsun taLebeyim,hafTaaRası qeLeMem - cumaRtesi aNNem evDe pazaR babaaNNemDe,heLe iqİmİsi qöRürLeRse seyRed siNemayI evDe ![]() ![]() Ø oDµñ ßêNï ÂŞâR ßï VµR$Âm ƒêLêGï ŞâŞâr DêLïKâNLÎ Kı§LâR MâNïTâ§ıZ ¥âŞâR ( aquLaqaLaqa ) bitti sNdn nefRet edioRum - anLaki seNi hİç sefmioRum - qöRki seNden bucaq bucaq kaçıoRum ![]() HayaLLerimi Yakın,Resmime Bakıpta AğLamayın Sakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LütFeN YeRLeRe TüKüRMeYiNiZ TüküReCeK O KaDaR SuRat VaRKeNe ![]() Mâzérét G*t qiBidir Hérkézdé ßuLuñu®!!! Pølis tutanaklarına kirli mûrekkeple hırsız diye ge¢ti adım ![]() ![]() Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,oda eskiden yukardan bakardı toprağa ![]() herkez gûLû$ûmû görûyør ![]() ![]() ![]() ßana öyLe ßir $ey yaptınki dostLarlm ßiLe ßana qüLdü,Sana öyLe ßir $ey yapacamki dü$manLarin ßiLe ağLıyacaq ![]() Okµdµğµm h£r Rømanda ßî Kahraman Oldµm, Ama £n Çøk K£ndî Hîkay£md£ yørµLdµm ![]() ![]() Hayat Bir Kumarmış BizLer Oyuncu MutLuLuk YoLunda Bnm Sonuncu DertLerLe YaŞamak HayLi Yorucu KaderLe Oturup Zarmı SaLLasam? ![]() ![]() baNa buLaşma kaLbini kıRaRım - üsdüMe qeLme düNyayI yakaRım - bu sefqi saNa çoq qeLdi - buNdan böyLe uzaq oLaLım ![]() saNa canImdan caN veRdim daha n'pıcaKtım ![]() ![]() Hiçbir Sévap mutLu étmédi ki Béni, SéninLé işLédiğimiz GünahLar kadar ![]() ![]() ßeni Vurun ßu Aşk'a ßir ( ![]() Umduğunu deiL ![]() ![]() ![]() karanLIk øLmadan aydInLIk deqersiz bir pIrLanta ![]() ![]() sefioRum dioRsun heRqese veRioRsun ( nihahaha ) içimdeqi phiç beNi bıRaqma hiçç ! ![]() ![]() $arıLıp ßasH uCumdaqi fot0ğrafLarIna ağLaR oLdum ßaksaNa ![]() ![]() ![]() özentİmİz oLamaIn efendi oLun yada efeNdinis oLaLım ![]() Mutluyken Herkes iyi Olur Adam Kavgadayken belli olur ![]() Ben UmuTLaRıMı Boş KoVanLaRa doLduRdum ![]() ![]() ![]() ![]() KayBoLsam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen mi vardın $imdiye dek ? TEK tabancada ya$ar bu yûrek! ![]() FazLa Raad'ım ![]() ![]() __________________ Arada ßi kéméri sıkta dü$mésn o sahté ki$iLiin(= ßén sénin tuwaLétindé yüzmüorsam ,séndé ßénim havuzuma i$émé ![]() ![]() ßir$éyLér ßana iLk a$kımı hatırLatsada son a$kım séndın asLa anLamasanda ßéLki akLım ßir dénizdi ßén ßouLdum ![]() ![]() qittim dié yüzünüz qüLmésin warLıım yétér huzursuzLua SéNDéN FaRKLı TéNLéR ![]() ![]() ![]() MutLu sonLa ßitén hikayén oLamam ![]() ![]() sħЄqЄг вis'ħЄ ![]() ![]() ![]() ![]() εϊз ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() isteme ßeni ; YasakLarLa ßogu$urSun, EngeLLerLe DoLuyum ![]() ![]() ![]() ]-[ "KaηatℓaЯı qırıℓmus kü¢çük qeℓebk" ]-[ Chéstér 0Lp qyb0Lmq istiy0rm…kmsénindé bLMasını ‘isT3miy0rmm!! Yorulduqum Sen DeiLsin __ Kendi Y0k oLuşLarım __ Ben şeni, son Rondo bisküvimi veyecek vede yolculuya çıktıyında aykandan ülaaa çikolata yemeyecek kadar şok seviyoyum ![]() ![]() ![]() çook kırgınım uyusam geçer mi ? dizlerim çok kanadı büyüsem geçer mi?? şımaRık - ukaLayım isTeince Lafı koyaRım ama çok haSsaS ve aLınqanım çözemessiN ßeni ![]() ![]() ![]() Hade qeL ßir oyun oynayaLım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SeN ßeniM içiN deNkLemini kuRamadığıM ßiR propLemsiNn ![]() ![]() TaM Her$eY GsL OLuYo DerqeNnN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heRşey öyLe çabuq oLduqi sanqi yaşaDığıM haYat bNm diiL ! ![]() ![]() ![]() qanqa duR ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FazLa Raad'ım ![]() ![]() RayrAyrAy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hedefin ßensem her atı$ın karawana ![]() ![]() Dehshet'm - Manyaq'm - Laf SokaRım - YeRse uqRass ßakaLim kaRŞıma zamanI aLsAm né faYDaaaa sensizLik qönLüme kıSkaÇÇ Seni SilL ßasHtan yasayacaiimm aHDim olLsun ![]() ![]() ![]() paŞa paŞA qiDioR - ne isTédiğiMi o biLior - hakkım héLaL qüLé qüLé - qüL kokLamam üZérine baNa inanmaYan kaPımı çaLmayan sevqiLiden banané ![]() qéL qiTmé ßéßéqiM ßéNi TéRkétMé öLüRüm SéNsiz ßéNi ßiR kÖ$éyé İtMéé ![]() ben isTedim ama sensiZ biR hiÇ'm ![]() ![]() sEn haLa kabuLLenmeDin mİ sevaP sandıqın qünaHLarını ? sorunum aĞLamayı öğrenmeK değiL qüLméyi unuTmak dudakLarınDan adIm döküLürken iÇim titRiyor uZaTma eLLérini uZak oLsun istemeZ - benDen aLdıkLarını veRmeyé güCün yeTméZ ![]() ![]() ![]() ![]() Daa Onsuz 1 Hayad ßiLé HayaL Edémiosun Péki Ona NasıL Véda EdicéqSin ? ıŞıkLarı kaPaTıp qöZLérini 4 açInca muTLu mU oLdun saLak Takma Masumiét Maskéni ßén ßu YaLanLara Kanmam ![]() ![]() ''qüLmeq Kimé yakışı0r''? s0rusuna >>MiLy0n Kéré CéwaBımsın !!'' KaLßimi GöréßiLsédin ßiLirdin Hér$éin KayßoLmadıqını ![]() ![]() KaLßimi YanakLarımın CoqraFyasına Gömüorum ![]() ![]() ![]() Narkoz ALmı$ Gißi Hisséddiqimdén ßéri Addıqım Hér Adım Sénkronizé ![]() ![]() †ıк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßy ![]() ![]() Tanrı DéiLim Ama Tapannar Far ![]() ![]() ![]() [Ctrl+ALT+delete] [Bİle Yaramıor Artık] [Kalbime][ALT+F4] le Kapandı Tüm [uMuTLaRım bAşArDın] [Güzelim Kutlarım] pLayboy oLmaya çaLışırKén kıZLarın pLaysTatioN'ı olanLar --KOMİKSİNİZ dÜş ![]() ![]() öLüme kuyu kazdım dü$ermisin ßnmLe Daha dün bu saatLerde Benden MutLusu Yoktu Kollarında ![]() ![]() ![]() Benim Yüreqimi Aciz Bırakan, eLe qüNe Muhtac eDeN, BiziM a$KımıZ BiTTi DiyeN, Yüreqine ::::LaNeT oLSuN ![]() ![]() ![]() ![]() di-Li gEÇmiŞtn tek YarMsn sen ![]() ![]() LadesiM OL akLıNDa kALayım <3<3 sEN yOkSAn BaşKası var ![]() ![]() KapaT peNceReYi ![]() ![]() ruHum beDeniMDe deiL ![]() ![]() bn banA KenDim iÇn LazıMım ! ![]() ![]() diKkaT eD ![]() ![]() ![]() ![]() neFéS oLduqu süRece her qiDenin aRdından 1 qéLen oLur hErkeZe haK eTTiĞi değeRi veriorum ![]() ![]() TadiLatta kaLbimin bo$ beyaz sarayLari katLanmayi biLmeyen a$kı çekemez ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|