Öğrendim Ki?... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğrendim Ki?... Öğrendim ki ![]() ![]() Hiç tanımadığın insanlar, iki saat içinde, senin hayatını değiştirir ***Öğrendim ki ![]() ![]() Anlatmak ve yazmak ruhu rahatlatır ![]() ***Öğrendim ki ![]() ![]() Duvarda asılı diplomalar İnsanı insan yapmaya yetmez ***Öğrendim ki ![]() ![]() Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlam yükü o kadar azalır ![]() ***Öğrendim ki ![]() ![]() Karşındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor ***Öğrendim ki ![]() ![]() Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez ![]() ***Öğrendim ki ![]() ![]() Tecrübenin kaç yaşgünü partisi yaşadığınızla ilgisi yok, Ne tür deneyimler yaşadığınızla var ***Öğrendim ki ![]() ![]() Aile hep insanın yanında olmuyor Akrabanız olmayan insanlardan ilgi, sevgi ve güven öğrenebiliyorsunuz Aile her zaman biyolojik değil ***Öğrendim ki ![]() ![]() Ne kadar yakın olursa olsunlar En iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir Onları affetmek gerekir ***Öğrendim ki ![]() ![]() Bazen başkalarını affetmek yetmiyor Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor ***Öğrendim ki ![]() ![]() Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın Dünya sizin için dönmesini durdurmuyor ***Öğrendim ki ![]() ![]() Şartlar ve olaylar, Kim olduğumuzu etkilemiş olabilir Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz ![]() ***Öğrendim ki ![]() ![]() İki kişi münakaşa ediyorsa, Bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez ***Öğrendim ki ![]() ![]() Her problem kendi içinde bir fırsat saklar Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır ![]() ***Öğrendim ki ![]() ![]() Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor ***Öğrendim ki ![]() ![]() BİRİNİ NE KADAR ÇOK SEVERSEK HAYAT ONU BİZDEN O KADAR ÇABUK ALIYOR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|