![]() |
Çapkın Erkek Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çapkın Erkek SözleriSözlerErkek: Bana isminizi bağışlarmısınız? Kadin: Neden? Sizin yok mu? Erkek: Size bir içki ısmarlayabilirmiyim? Kadin: Aslinda içkinin parasını direk alsam daha iyi olur ![]() Erkek: Ben bir fotoğraçıyım ve ne zamandir sizinki gibi bir yüz ariyordum ![]() Kadin: Ben de estetik cerrahim ve ne zamandir sizinki gibi bir yüz ariyordum ![]() Erkek: Sanirim sizinle daha önce bir kez çıkmıştık ya da iki kez Kadin: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü ayni hatayi ikinci kez yapmam ![]() Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz? Kadin: Sanirim doğarken sizin payinizi da ben almışım Erkek: Bu cumartesi benimle çikarmısınız? Kadin: Üzgünüm, bu cumartesi başım ağrıyor ![]() Erkek: Birçok erkeğin basini döndürüyor olmalısınız? Kadin: Siz de birçok kadinin midesini bulandiriyor olmalisiniz ![]() Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim ![]() Kadin: Nasıl gidiyormusunuz? Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz? Kadin: Bir sey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konusamam ![]() Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadin: Ben o filmi gördüm ![]() Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadin: Sizden saklaniyordum ![]() Erkek: Hayatim boyunca neredeydiniz? Kadin: Hayatinizin geri kalaninda da olacağım yer rüyalarınızdır ![]() Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim? Kadin: Evet, o yüzden artik oraya gitmiyorum ![]() Erkek: Bu koltuk bos mu? Kadin: Evet, ama oturursaniz bu boşalacak ![]() Erkek: Ne ile mesgulsünüz? Kadin: Kadin taklidi yapiyorum ![]() Erkek: Sizi çıplak görebilseydim çok mutlu ölürdüm herhalde ![]() Kadin: Ben sizi çıplak görseydim gülmekten ölürdüm herhalde RampaLarın UstasIyIm Gözlerinin HastasıyIm ![]() ![]() ![]() Bir Sana Bakarım Bir Hayaline Dalarım Güzelim ![]() ![]() ![]() Seni Bugun Gördüm Bugün Hayata Döndüm ![]() ![]() ![]() Takarım Senin Gibi Hatunu Koluma Çıkarım Caddeye Olurum 10 Numara ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|