![]() |
Nihat Doğandan Güzel Sözler : ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nihat Doğandan Güzel Sözler : )Nihat Doğan Sözleri, Özlü Nihat Doğan Sözleri, Nihar Doğan'dan Özdeyişler Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, magazin basınında polemikleri ve söylediği özlü sözler ile de gündeme geliyor ![]() ![]() Nihat Doğan sakal gibidir kestikçe daha gür çıkar ![]() Bu bir savaştır ve benim bu savaştaki rolüm sakat sinektir! Biz sakat sinek olmasını bildiğimiz gibi ebabil kuşu olmasını da biliriz ![]() Önüme trilyarlar serseydiniz ![]() ![]() Saygıda sıfır hatayla oynarım ![]() İbrahim tatlıses televizyon kolpacısı ![]() ![]() Sevdiceğim olacak avrat böyle taşı sıkmalı, suyuna ekmek banmalı ![]() Ben helalimin yoluna gül serdirtmem ![]() Davulun çıkardığı ses ve gürültü, içinin boşluğundandır ![]() Benim koyunum Avrupa’dakinden farklı bakıyor ![]() Menfi siyasetin zulmetli gözlükleri ile bakan, maalesef hakikati yalan, yalanı hakikat, meleği şeytan, şeytanı melek görür ![]() ![]() Şimdi bazı arkadaşlarımız film çekiyor,yapıyor ![]() ![]() ![]() Size yemin billah ederim, ben adamı var ya sinek gibi ezerim ![]() Bunlar varya bunlar , sahte oaaaler ![]() ![]() Benim gördüğüm bazı gerçekler bazı insanların kurduğu hayallerden daha gerçek ![]() Allahımıza hamdolsun sanatsal olarak güzel bir olgunun içindeyim ![]() Atatürk ne demiş yurtta sulh barışta sulh ![]() Biz bir aynayız ![]() ![]() Biz bir ışığız bizim yanımıza gelen aydınlanır uzaklaşan karanlıklaşır ![]() Eğer ruhlarımızı ortaya koyacaksak, senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker tövbe ister ![]() |
![]() |
![]() |
|