![]() |
Aşk Sözleri Arşivi :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Sözleri Arşivi :)Ben Sensizliğe değil, seninle olan günlerime hayal kurdum, Seni hayal ettim umutlarıma hep seni yazdım, benim için SEN olucaksın Bu hayatta ve senin için BEN olacağım bu yalan dünyada! ![]() ![]() Özlemin içimde bir ateş oldu, sensizlik dertlerime yeni bir heycan oldu, sensizlik benim gözyaşım oldu ![]() ![]() Yarınlar için güneşim ol benim, yeni umutlarım yeni hayallerim ol biricik sevgilim ![]() ![]() Seni düşündükçe anlıyorum ne kadar şanslı olduğumu ve seni hayal ettikçe hayal ediyorum güzel günleri ![]() ![]() Umudumun adı sensin, sen benim en güzel hayallerimsin, bir hayalim var adını çok sevdiğim oda sensin biricik sevgilim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Sözleri Arşivi :) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Sözleri Arşivi :)Cezam mı revamı bilemedim, seni nasıl sevmiş bu kalbim söz geçiremedim, seninle mutlu olmaktı tek isteğim, herşey yalanmış anladım gittiğin gün, vefasız sevgilim!!! Sözlerimin bittiği yerde gözyaşlarımla haykırıyorum isyanımı Sana! kırık kalbimi, umutlarımı,hayallerimi gözyaşlarımla büyütüyorum belki geri dönersin benim sevdiğim gibi seversin! Dertlerimin, acılarımın içinde seni düşünerek mutlu oluyorum, sen benim ilahımsın ve bundan gurur duyuyorum ![]() ![]() ![]() Soğuk odamın bir köşesinde düşünüyorum seni, seni düşündükçe hayallerimi bir bir kırıyorum, gelmeyeceğini biliyorum ve sensiz ölüme bir adım daha atıyorum ![]() ![]() ![]() Sanadır yazılan bu sözler okuyorsun biliyorum, beni görmemezliktne geliyorsun bunuda biliyorum, ve seni deli gibi sevdiğimide biliyorsun! Neden geri gelmiyorsun? |
![]() |
![]() |
|