![]() |
2010 Kapak Sözler İletiler Nickler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2010 Kapak Sözler İletiler NicklerKim SöyLemi$ CadI OLdugumu ? Sén €LmanI Yé $ékéRim ![]() ![]() anLam§ız coCukLarın cıqLıkLarı qßi ![]() ![]() Önce sen sev sonra ben =)) love beni loveYim seNi =) rock'n coke qibisin Cadır KuraßiLirmiyim + ? öLürümü Gördüm Dün ![]() ![]() || "Sadece sessizLiqi Duymk İsterdiM ![]() ![]() nfret oYunnda ßir perde dha :/ (; inSan umurSaMAdıQLarına Karsı hép eii dawRanır/ ![]() N Zaman ßu Kadar Zor OLdu NéFés ALmak ![]() ![]() ' Sénin $imdié Dék Yaßdıqın En İi $éy Kayßédmék ![]() ![]() ' 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ' ÖzqürLük Warsa Ucmak Nié ![]() ![]() ' Takma Masumiét Maskéni ßén ßu YaLanLara Kanmam ![]() ![]() I$ıkLarı Kapatıp GözLérini 4 Acınca MutLu Mu OLdun SaLak ![]() ' KaLßimi YanakLarımın CoqraFyasına Gömüorum ![]() ![]() ![]() ||" wodeFonê Nê demî$ >> aNı ya$a ![]() ![]() Her Gün Daha Chocqq Degişiom anlayana kapak dostum ! arKana biLe bakma yüreğim saNa gözLerin düşLerime emaNet ![]() ![]() ağLamaLar teseLLi etseyDi denizLer hediYe ederDim sana beni affetmen için… soNa saRan bozuK kasetLer gibi hayaT ![]() ![]() umuT yoK senDen başKa ![]() ![]() DüsLerin ÖyLe Narinki Sahip Cık ! ![]() Bir Sana Bir de Bana ![]() ![]() ![]() BuLutLarın Üstünden Bıraktım Ben Kendimi ![]() ![]() Şimdi sigara dumanı y0Luma eşLik eder sensiz hergün öLüme eş değer ![]() ![]() Bütün nefretler en içte yavaşça gözlerimi örtüyor ![]() saklandığım tüm bu şeyler senden uzakta yine ![]() bu korku beni tutuyor ![]() ![]() Ne cennet kokabiliyorum ne cehennem yanabiliyorum ![]() ![]() Kendimsiz bir kent kuruyorum yokluğunun sokağına ![]() ![]() Düşüyorum ![]() ![]() Yüreğime şehrini yeniden kurma ! Bir kere öLmüşLüğüm var ![]() ![]() ![]() siL makyajını görsün aLem boş suratını HakLısın yakıŞmıyorduk ! FarkLı renkLerdik unut gönLüm unutkî yanma- unut ki agLama unutki onun yaρtikLarinin acisini ç℮km |
![]() |
![]() |
|