![]() |
Etkileyici Anlamlı Ve Güzel Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etkileyici Anlamlı Ve Güzel Sözlerkimine göre yalnızlık,hasta kişinin kaçışıdır;kimine göre de,hasta kişilerden kaçıştır İnsan da ağaca benzer; ne kadar yükseğe ve ışığa çıkmak isterse, o kadar yaman kök salar yere, aşağılara, karanlığa, derinliğe, kötülüğe ![]() Babanın gizlediği şey, oğulda açığa çıkar ![]() Büyük borçlar insanları değer bilmeye değil, kin beslemeğe yöneltir ![]() Yalnızlığına kaç dostum: görüyorum ki her yerini ağılı sinekler sokmuş ![]() sağlam bir havanın estiği yere kaç! ![]() Yalnızlığına kaç! ![]() ![]() görünmez Öclerinden kaç! ![]() ![]() sinek kovmak değil ki! ![]() ![]() ![]() Siz yükselmek isteyince yukarı bakarsınız ![]() Ben bu kulaklara göre ağız değilim ![]() ''insanları sevdiğinizi söylüyorsunuz! ama daha derine indiğinizde sevdiğinizin onlar olmadığını göreceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ''insan, sonunda arzularını sever; arzuladıklarını değil!'' (fateandhate, 05 ![]() ![]() ''ahlaksal olay yoktur ![]() ''hayran olmada bir masumluk var ![]() ![]() ''bir duyguyu yenme isteği, eninde sonunda, yalnızca bir başka duygu isteği, daha başka bir duygu isteğidir ![]() ''aşk ve nefretin yer almadığı bir oyunda kadın orta dereceli bir oyuncudur ![]() ''delilik tek tek insanlarda pek seyrektir ![]() ![]() "bir uçurumun içine baktığınızda, uçurum da sizin içinize bakar ![]() uçmayı öğretemediğinize düşmesini öğretin zayıflar bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar ![]() * "simdi hafifim, simdi ucuyorum, simdi kendimi kendi altimda goruyorum, simdi bir tanri dansedip geciyor icimden * yukseldikce ucma bilmeyenlere daha kucuk gorunmemiz kacinilmazdir ![]() ![]() Ümit en son kötülüktür ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|