Prof. Dr. Sinsi
|
Hasan İsrâ Yıldırım'dan Sevgi Sözleri 2011 Yeni
Bazıları dayak ile çocukların adam olacağına inanırlar, dayak ileçocuklar adam olsaydı eşeğe atılan dayaklar sayesinde eşek o insanlardan dahaiyi adam olurdu Çocuğu ile ilgilenmeyen, ona ilgi, sevgi göstermeyenzavallılar böyle konuştuklarında dayağı bunlara atacaksın ki bakalım dayakla adamolunuyor mu görsünler  Hasan İsrâ YıldırımSigara , alkol bağımlılığım yok, tek bağımlılığım sensin Hasanİsrâ YıldırımMüslüman kardeşinize “bu dünyada işin iş “ diye takılmayınız Oinsanın neler çektiğini siz bilemezsiniz O insanda sizin konuşmanıza karşılık,Allah benim başımdakileri sana versin derse ne yaparsınız? Gereği yokkenbaşınıza sıkıntı almayınız Hasan İsrâ YıldırımBazı zavallılar , namaz kılan samimi insanlarla dalga geçmekiçin; spor için mi namaz kılıyorsun diye takılırlar Ben o zavallılara şunudiyorum siz spor için mi günün belli saatlerinde tuvalete gidip öyleceeğiliyorsunuz ve kalıyorsunuz Tuvalete gitmek nasıl bir fizyolojik ihtiyaçsa, namaz kılmakta insanın huzurlu, sağlıklı ve başarılı olması için birfizyolojik ihtiyaç kadar gereklidir Hasan İsrâ YıldırımEn güzel sevgileri yaşamak isterseniz; sevdiğiniz evindeki çiçeğesizin için baksın, sizde evinizdeki çiçeğe sevdiğiniz için bakınız Bunu ikitarafta alışkanlık haline getirdiğinde o çiçeklerle her ilgilenildiğindesevdikleri akıllarına gelecektir Çiçekler canlandıkça sevgileri decanlanacaktır Buda onları mutlu edecektir Hasan İsrâ Yıldırım…Kızları giydikleri kıyafetler namuslu yapmaz, onları namuslu yapan; dini görevlerini hakkı ile yerine getirmesi, aile terbiyesi almış ve güzelahlaka sahip olmalarıdır Hasan İsrâ Yıldırım 07 09 2011Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ Para kazanmak uğruna toplumların değerlerini çiğneyenler,toplumlarda görülen hiçbir ahlaksızlığı yadırgamamalıdır Çünkü o yadırgadığıahlaksızlıkların öncülüğünü yapmaktadır Hasan İsrâ YıldırımKadınlar erkeklerden üstün varlıklardır Ama ne yazık ki kendiüstünlüklerini kendileri yok ediyor Oysa kendilerini kullanmak isteyenleri birgörebilseler o zaman toplumda bozulmamış olacaktır  Hasan İsrâ Yıldırım  Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ Bazıları dayak ile çocukların adam olacağına inanırlar, dayak ileçocuklar adam olsaydı eşeğe atılan dayaklar sayesinde eşek o insanlardan dahaiyi adam olurdu Çocuğu ile ilgilenmeyen, ona ilgi, sevgi göstermeyenzavallılar böyle konuştuklarında dayağı bunlara atacaksın ki bakalım dayaklaadam olunuyor mu görsünler  … Hasan İsrâ Yıldırım …Bazı bayanlar vardır eline aldığı o süs köpeğine verdiği değerierkeğine verse Erkeği dünyanın en mutlu insanı olacaktır Bazı erkekler vardırarabasına gösterdiği hassasiyeti eşine gösterse eşi dünyanın en mutlu insanıolacaktır… Hasan İsrâ Yıldırım …BU KIZLAR BU İŞİ NASIL BECERİR?Henüz 8,9 yaşlarında kızların ince topuklu ayakkabı ile nasılyürüyebildiklerine hep hayret ederdim Birisinde ablamın ayakkabısınıgiydiğimde bir yerimi az kaldı kırıyordum Sonra aklıma şu soru geldi bu kızlaracaba cambaz mı? --- Hasan İsrâ Yıldırım ---HAYATTAN BEKLEDİĞİNİZ İNSAN KARŞINIZA MUTLAKA ÇIKAR…ÖNEMLİ OLANONUN FARKINA VARMAK DEĞİL… DEĞERİNİ BİLMEKTİR…DEĞERİNİ BİLMEZSENİZ MUTSUZLUĞADOĞRU YOL ALIRSINIZ …HASAN İSRÂ YILDIRIM (26 09 2011)KİMİ KIZLAR VARDIR DIŞ GÖRÜNÜŞÜ İLE ERKEĞİ BELLİ BİR SÜRELİĞİNEELDE EDER ; KİMİ KIZLAR VARDIR İÇ GÜZELLİĞİ İLE ERKEĞİ BİR ÖMÜR BOYU ELDE EDER HASAN İSRÂ YILDIRIM 26 09 2011DİLENCİDEN BİLE DAHA AŞAĞIDA BULUNAN KİŞİ; DİLENEREK ELDE ETTİĞİSEVDİĞİNİN DEĞERİNİ BİLMEYEREK ONU KAYBETMESİDİR ARTIK NE KADAR DİLENSE KARŞITARAF ONUN SAHTEKAR DİLENCİ OLDUĞUNA İNANIR HASAN İSRÂ YILDIRIM 26 09 2011Sevgiyi bilen emeğesaygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ GÖRÜLEN EN GÜZEL RÜYADAN SEN DAHA GÜZELSİN KURULAN EN GÜZELHAYALDEN SEN DAHA GERÇEKSİN HASAN İSRÂ YILDIRIM 27 09 2011SEVGİLİ RABBİM BELKİ DE ÇEKTİĞİMİZ ACILARIN KARŞILIĞI OLARAK; BİZİ BİRBİRİMİZEBAĞIŞLADI O ACILARI ÇEKMESEYDİK ŞİMDİ BİRBİRİMİZİ ANLAR MIYDIK? Hasan İsrâ YILDIRIM 27 09 2011HERKES SEVEBİLDİĞİNİ SANIR; OYSA SEVMEK EN ZOR SANATLARIN BAŞINDAGELİR BU SANAT; SABIR , DUA, İLGİ,SEVGİ, HOŞGÖRÜ , MERHAMET , ANLAYIŞ … İSTER HASAN İSRÂ YILDIRIM 26 09 2011GÖZLERİME BAKIP DURMA , SÖZLERİNLE KANDIRMA , BENİ BİR DE SENAĞLATMA HASAN İSRÂ YILDIRIM 27 09 2011Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ HER KUŞUN ETİ YENMEZ (Ata Sözü) HER GÜLEN KIZIN PEŞİNDEN GİDİLMEZ HER “Seni Seviyorum” DİYEN ERKEĞE GÜVENİLMEZ… HASAN İSRÂ YILDIRIM… 27 09 2011UNUTMAK YOKTUR BENDE; UNUTMAYAÇALIŞTIKÇA ÖLMEK VARDIR Hasan İsrâ Yıldırım 12 09 2011AĞLAMAK DEĞİLDİR BENİM Kİ; GÖZ YAŞLARIM, SENİ SEVMESİNİNBEDELİDİR Hasan İsrâ Yıldırım 12 09 2011Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDEALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ YALNIZLIK DEĞİLDİR SENDEN UZAK KALMAK, SANA DAHA FAZLABAĞLANMAKTIR Hasan İsrâ Yıldırım 12 09 2011Benim en güzel yaptığım iş; yaptığım hiçbir şeyi beğenmemem Herzaman kendimi geliştirmek istemem Hasan İsrâ Yıldırım 10 09 2011GÖNÜL BU DÜŞMANI TANIMAZ ; KATİLİ ADAM SANAR , DÜŞMANI DOSTSANAR …Hasan İsrâ Yıldırım…17 09 2011…ADAM OLMAYANI, ADAM YERİNE KOYARSANIZ ODA SİZİ EŞEK YERİNE KOYAR HASAN İSRÂ YILDIRIM 17 09 2011BİR SEVEN BULAMADIK , DERTLERİMİ SARACAK , GÖZLERİME GÜLECEK,ELLERİMDEN TUTACAK …Hasan İsrâ Yıldırım…UNUTABİLDİĞİM HER ŞEYİ UNUTTUM UNUTAMADIĞIM ŞEYLER İSE SENİNYAŞATTIKLARINDIR… Hasan İsrâ Yıldırım 22 09 2011Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ SEVENİ OLMAYAN İNSANLAR SUYU OLMAYAN MUSLUKLAR GİBİ KENDİLERİNİGEREKSİZ HİSSEDERLER Hasan İsrâ Yıldırım 21 09 2011HERKES BENİM GİBİ SEVEMEZ SENİ , SANMAKİ BULURSUN BENİM GİBİ BİRİSİNİ , ELDENÇIKARDIĞINDA KALIRSIN ŞEREFSİZLERE … Hasan İsrâ Yıldırım 23 09 2011SENDEN AYRI KALSAM BİLE , DÜŞÜNCELERİMDE HEP SEN VARSIN , HEPSENLE ZAMAN GEÇİRİYORUM…Hasan İsrâ YıldırımAKLIMDAN ÇIKMIYORSUN , DİLİMDEN DÜŞMÜYORSUN , ANLADIM Kİ SENSEVGİSİN Hasan İsrâ Yıldırım 01 10 2011BEN SENİ ÖLÜM DİYE SEVDİM , İNSAN ÖLÜMDEN KAÇAMAZ , GÖNÜLSEVMEDEN EDEMEZ , BEN SENDEN AYRI KALAMAM Hasan İsrâ Yıldırım 01 10 2011Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ BENİM EN BÜYÜK HAZİNEM SEVDİĞİMDİR O HAZİNEYİ BULMAK İÇİN NEKADAR GÖZ YAŞI DÖKTÜĞÜMÜ , NE KADAR ACI ÇEKTİĞİMİ SADECE BENİ YARATAN SEVGİLİRABBİM BİLİR Hasan İsrâ YıldırımPARANIN ESİRİ OLAN İNSANLAR; ÖNCE PARAYI ELDE EDEREK PARAYIKULLANIRLAR SONRADA PARA BU İNSANLARI KULLANIR EN BÜYÜK ENAYİLİK İSE ;İNSANIN KULLANILDIĞININ FARKINDA OLMAMASIDIR Hasan İsrâ Yıldırım 01 10 2011HER NAMAZ KILAN DOĞRU ADAM DEĞİLDİR HER NAMAZ KILMAYAN ADAMYANLIŞ ADAM DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN NAMAZIN HAKKINI VERMEKTİR Hasan İsrâYILDIRIMBENİM İÇİN EN BÜYÜK HAYAL ŞUANDA SENLE OLAN BERABERLİĞİMDİR…HASAN İSRÂYILDIRIM…Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDEALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ SENİ SEVDİM ÇÜNKÜ SEN BENSİN Hasan İsrâ Yıldırım 2008ÖNEMLİ OLAN KARŞI TARAFI AZ YADA ÇOK SEVMENİZ DEĞİLDİR ÖNEMLİOLAN KARŞI TARAFA İLGİNİZİ, SEVGİNİZİ HİSSETTİREBİLMENİZDİR BUNUYAPABİLİRSENİZ MUTLU OLURSUNUZ YAPAMAZSANIZ MAĞDUR OLURSUNUZ…HASAN İSRÂYILDIRIMBEN SENİ SEVMEK İÇİN DEĞİL; SENİ YAŞAMAK İÇİN SEVDİM Hasan İsrâYıldırımSEVMEK, SADECE BEDENİNİZLE O İNSANIN YANINDA OLMAK DEĞİLDİR O İNSANIN YANINDA OLMADIĞINIZ ZAMANLARDA BİLEONU DÜŞÜNEREK, ONUN MUTLU OLMASI İÇİN NELER YAPMANIZ GEREKTİĞİNİ ARAŞTIRIP, OİNSANIN İÇİNDEKİ DUYGULARINI HAREKETE GEÇİRMEKTİR BUNLARI YAPABİLİRSENİZ SEVGİ, TADINDANVAZGEÇEMEYECEĞİNİZ EN GÜZEL MEYVE OLACAKTIR Hasan İsrâ YıldırımSevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ YA BEN SEVDİM, YA SEN YA DAİKİMİZ DE SEVDİK BELKİ DE İKİMİZ DE SEVMEDİK TEK BİLDİĞİM GERÇEK İSE; SENİNİÇİN DÖKTÜĞÜM GÖZ YAŞLARINDA BİLE, HEP SANA DUA ETTİM Hasan İsrâ Yıldırım
Seni görmesem bile, yanım da olman güzel Sesini duymasam bile, bana dua etmen güzel Beni tanımasan bile, banaüzülmen güzel Beni bilmesen bile, aklınagelmem güzel Hasan İsrâYıldırım-21 08 2011Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ AKLIN BAŞINA GELİR BİR GÜN, BULAMAZSIN BENİ O GÜN , KALIRSINBEĞENMEDİKLERİNE … Hasan İsrâ Yıldırım -Haziran 2011BEN SENİ ÖYLE SEVDİM Kİ ; BUNU SANA ANLATMAYA BENİM AKLIM DAR GELİR SENİN AKLIN İSE; ANLAMAYA KIT GELİR HASAN İSRÂ YILDIRIM 17 08 2011
Bence en güzel sevgi; bir kimsenin sevdiğine tam “seniseviyorum” derken bunu söyleyemeden hayata veda ederken, ne söyleyeceğinihisseden karşısındaki sevdiğinin de bu duruma dayanamayarak onun da hayata vedaetmesidir Böylesine içten temiz sevgiden daha güzel nasıl sevgi olabilir ki Hasan İsrâ YıldırımBİRİSİ SİZE TEŞEKKÜR ETTİĞİNDE , ONU MUTLU ETMEK İSTİYORSANIZ “birşey değil” , ”değmez” yerine " BENDE İÇTENLİĞİNİZ VE SICAKLIĞINIZ İÇİNSİZE TEŞEKKÜR EDERİM DEYİNİZ " Teşekkürler ilgi , sevgi göstermektir Teşekkürler değerli olduğuna göre, karşı tarafa teşekkür edelim ki değerliolduğunu hissederek bize daha fazla değer vermesine neden olalım…Hasan İsrâYıldırım… 01 08 2011KIZLARDA ROMAN GİBİDİR, BAZI KIZLARI OKUDUĞUNUZDA 1 GÜNLÜK ETKİYAPAR, BAZI KIZLAR ÖMÜR BOYU ETKİ YAPAR HASAN İSRÂ YILDIRIM 17 09 2011Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ İnsanlarda meyvelere benzer Dışarıdan bakıldığında dışı güzelgörünen meyvenin bakımı yapılmadığında, nasıl içinde kurtlar varsa ; dışarıdanbakıldığında güzel görünen insan kısaca İslam’ın savunduğu değerleri almadıysakendisini ve çevresindekileri rahatsız eder Hasan İsrâ Yıldırım 13 09 2011Zamanın değerini bilmeyenler , başlarına gelecekleribilmeyenlerdir Hasan İsrâ YıldırımELLERİN TUTSUN ELLERİMİ, GÖZLERİN GÜLSÜN GÖZLERİME, ŞARKILARSÖYLEYELİM BİRBİRİMİZE , SONRADA SARILALIM HASRET KALMIŞÇASINA … HASAN İSRÂYILDIRIMSevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ BEN HİÇBİR ŞEYE SİTEM ETMİYORUM Kİ , HAYAT BANA SİTEM EDİYOR ,ÖNCE ALIŞTIRIYOR BİRİSİNE , SONRA ONU BENDEN ALIYOR , GÖZ YAŞLARIMI DÖKTÜRÜYOR, YÜREĞİMİ SIZLATIYOR, HAYATA KÜSTÜRÜYOR HASAN İSRÂ YILDIRIMEY SEVGİLİ ; BANA VEDA EDERKEN ÜZÜLME DİYORSUN … SENİ SEVMESEYDİMÜZÜLMEZDİM, AMA SENİ SEVDİM Kİ , GÖZ YAŞLARIM SENDEN BANA KALAN TEK TESELLİ Hasan İsrâ YıldırımYAŞADIĞIM HER AYRILIKLAR BANA HAYATIMA GİREN İNSANA DAHA FAZLAİLGİ, SEVGİ GÖSTERMEME NEDEN OLDU BELKİ DEĞERİMİ BİLİR DİYE, OYSAKİGÖSTERDİĞİM İLGİ, SEVGİNİN KARŞILIĞINDA BANA KALAN GÖZYAŞLARI OLDU BEN İSEÜMİDİMİ KAYBETMEDEN İLGİNİN, SEVGİNİN DEĞERİNİ BİLEN BENİ BEKLEYEN O SEVGİLİYİARIYORUM İŞTE O ZAMAN BU ÇEKTİĞİM ACILARIN HEPSİNE DEĞECEK ALLAH IN İZNİ İLE Hasan İsrâ YILDIRIMBEN HAYATIN GERÇEKLERİNE ALIŞTIM AMA GÖZ YAŞLARIM ALIŞMADI … HAYATIMIZIDEĞİŞTİREMEDİĞİMİZ SÜRECE; HAYATIN KÖLESİ OLMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK Hasan İsrâYILDIRIMSEVDİĞİNİZ KADAR ACI ÇEKERSİNİZ FAZLA BAĞLANMA DERLER AMA BUARABA DEĞİL Kİ HIZINA BİZ KARAR VERELİM BAĞLANMAMIZA YAŞADIKLARIMIZ,BEKLENTİLERİMİ KARAR VERİYOR Hasan İsrâ YILDIRIMDÖKTÜĞÜM GÖZ YAŞLARIMIN AĞIRLIĞI KADAR ALTINIM OLSAYDI; ŞUANDA DÜNYANINEN ZENGİN İNSANIYDIM Hasan İsrâ YıldırımSevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ HAYAT; YOLDA KALMIŞ BOZUK ARABA GİBİ İNSANI DELİ ETMEK İÇİN HERŞEYİ YAPAR Hasan İsrâ YıldırımSeni bir gün düşünüyorum, bir gün düşünmüyorum Düşünmediğim gündeise; seni düşündüğüm günü düşünüyorum Hasan İsrâ Yıldırım 05 09 2011Döktüğüm göz yaşlarında sonra kötü olmak istesem de kötüolamadım Belki karşıma ilgiyi, sevgiyi bilen birisi çıktığında onu da hayataben küstürmeyim dedim Hasan İsrâ YıldırımBEN SENİ, ONLAR ÇOK SEVİYOR DİYE SEVMİŞTİM ÇÜNKÜ ÇOCUKLARGÜNAHSIZLARI SEVER Hasan İsrâ YıldırımYALNIZLIK, SENİ DÜŞÜNEMEDİĞİM ZAMANLARDIR Hasan İsrâ YıldırımSevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ SEVMEK, HABERİN OLMADAN SENİ HAYAL ETMEKTİR Hasan İsrâ YıldırımHAYAL, SENLE YAŞANILAN GEÇMİŞİN KENDİSİDİR Hasan İsrâ YıldırımBİLMEM FARKINDA MISIN? SENİ DÜŞÜNÜYORUM HEP
BİLMEM BİLİYOR MUSUN? SANA AĞLIYORUM HEP
BİLMEM SEVİYOR MUSUN ? SENİ SEVİYORUM HEP
BİLMEM HİSSEDEBİLİYOR MUSUN? SENİ HİSSEDİYORUM HEP
Hasan İsrâ Yıldırım 30 09 2011
ELLERİN TUTSUN ELLERİMİ,GÖZLERİN GÜLSÜN GÖZLERİME, ŞARKILAR SÖYLEYELİM BİRBİRİMİZE , SONRADA SARILALIMHASRET KALMIŞÇASINA … HASAN İSRÂ YILDIRIM
Benimgibi sevgi uğramaz her zaman , kalbine gelmişken değerimi bil, bilmezsen; kalırsınsevgisiz tek başına… Hasan İsrâ Yıldırım 06 10 2011
DÜNYA DÖNDÜKÇE SANA AĞLAYACAĞIM, KALBİMATTIKÇA SENİ YAŞAYACAĞIM, YALNIZ KALDIKÇA SENİ DÜŞÜNECEĞİM, SON NEFESİME KADAR HEP SENİ SEVECEĞİM, ETTİĞİMHER DUADA ALLAH’IMDAN HAYIRLISIYLA SENİ İSTEYECEĞİM Hasan İsrâ YıldırımSİZ BİRİSİNİ ÇARESİZ BIRAKIRSANIZ , BİRİSİDE SİZİ ÇARESİZBIRAKICAKTIR SONRA ACILARLA BAŞBAŞA KALACAKSINIZ SONRA BEN NE YAPTIMDİYECEKSENİZ? OYSA GEÇMİŞTE ÇARESİZBIRAKTIĞINIZ AKLINIZA DAHİ GELMEYECEK KADAR İNSAFSIZ OLDUĞUNUZU BİLMEYECEKSİNİZ Hasan İsrâ Yıldırım 18 10 2011Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ GÜL DALINDA GÜZEL DERLER OYSA GÜL DALINDA DEĞİL; KİM O GÜLEGEREKEN İLGİ VE SEVGİYİ GÖSTEREREK BAKIMINI YAPARSA ONUN YANINDA GÜZELDİR BAKIMI YAPILMAYAN GÜL SOLMAYA MAHKUMDUR KIZLARDA BÖYLEDİR, KİM SEVDİĞİNE GEREKEN İLGİ VE SEVGİYİ GÖSTERİRSE, ONU ANLAMAYA ÇALIŞIRSA, O KIZ ,KENDİNİ EN GÜZEL KIZ HİSSEDEREK MUTLU OLUR OYSA AYNI KIZ BAŞKA ERKEĞİN ELİNDEİSE KENDİSİNİ DEĞERSİZ HİSSEDER ÖNEMLİ OLAN GERÇEKTEN DEĞER VERENİ BULMAK HERKESİN AYAĞINA DEĞER VEREN MUTLAKAGELİR, AMA GÖZLER BAŞKA YERDE OLUNCA BU DEĞER VERENİ GÖREMEZLER , SONRA BAŞIEĞİK GÖZ YAŞLARIYLA BAŞBAŞA KALIR 19 10 2011 Hasan İsrâ YıldırımSevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ SEN GİTTİN YA TADIM TUZUM KALMADI GÜNEŞİN SICAKLIĞINI BİLE HİSSEDEMİYORUM HERKES BENİM HALİMİ DÜŞÜNÜRKEN, BEN SADECE YİNE SENİ DÜŞÜNÜYORUM HASAN İSRÂYILDIRIM 20 10 2011
SEN GELSEYDİN BANASEVGİLİ; BİR SABAH UYANDIRIRKEN SEVERDİM YANAKLARINI, GÜNAYDIN DERDİM GÜLENGÖZLERİNE , O ANDA ANNE DİYE AĞLAYAN BEBEĞİMİZİ VERİRDİM KOLLARINA BEBEĞİMİZGÜLMEYE BAŞLAYINCA BİRBİRİMİZE SARILIRDIK BUGÜNDE KAHVALTIYI HAZIRLAMAK BENDENOLSUN DERDİM YETER Kİ GÖZLERİN GÜLSÜN SEVGİLİ  HASAN İSRÂ YILDIRIM 20 10 2011SENİSENDEN DEĞİL; SEVGİLİ RABBİMDEN İSTİYORUM SENİ NE KADAR İÇTEN, TERTEMİZDUYGULARLA SEVDİĞİMİ BİLEN SEVGİLİ RABBİMDİR…20 10 2011
Terk ettiğinakşam sahile indim Bir yandan yağmur yağıyor , bir yandan yokluğun içimiüşütürken elimi ceketimin yırtık cebine soktum Öylece denizi seyrediyorum Bazen deniz sen oluyorsun ve beni çağırıyorsun Herkes benim çaresizliğimidüşünürken ben yine sadece seni düşünüyorum Çünkü aklımdan hiç çıkmıyorsun,ölümü bile bu kadar düşünemezken şimdi ölüm diye seni düşünüyorum… Hasan İsrâYıldırım
Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ
SEVMEYİBİLEN SEVDİĞİNİN HER DAVRANIŞI İLE MUTLU OLMASINI BİLENDİR Hasan İsrâ Yıldırım
KIZLARI GÜZELVE DEĞERLİ YAPAN; ERKEĞİNİN VERDİĞİ DEĞERDİR Erkek değerini bilmezse en güzelkız bile kendisini çirkin ve değersiz hisseder Hasan İsrâ YıldırımSevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ NEREDEYASADIGIMI SORUYORLAR BENDE KALBİNDE DİYORUM
Hasan İsrâ Yıldırım
Sevdiğinize Öyle İçten Duygular Yaşatınız Ki, Her Şeyde SiziHatırlasın, Ayrılsanız Bile Hep Sizi Hissetsin , Bir Gün Karşısına KendisindenFaydalanmak İsteyen Birisi Çıktığında Değerinizi Daha İyi Anlasın Ve Hep Size Dönmek İstesin Hasan İsrâYıldırım
Herkes benim gibi değer vermezsana, benim yokluğumu yanındayken değil, beni kaybettiğinde hissedersin Hasan İsrâYıldırım
Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ En kötü hastalık insanın terk ettiği sevdiğiniunutamamasıdır Bu onu yer , bitirir, hayata küstürür, ölümü bekler Hasan İsrâYıldırım
Sevmeyi hep başardım ama sevilmeyibir türlü başaramadım Demek ki karşıma çıkanlar sevmeyi başaramamışlar Hasan İsrâYıldırım
Bir gece yarısı yatağına gül koymak isterdim Uyandığındao gözlerinin gülümsemesi için Gülümsemen için neler yapmam ki… Seni ne kadarsevdiğimi bilseydin bana köle olurdun, bilmediğin için bana ayrılık oldun Hasan İsrâ YıldırımHiç aldatmadım ama aldatıldım, beni aldatanlardaaldatıldıklarını hiç anlayamayacak kadar kördüler Hasan İsrâ Yıldırım
Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ
Parasal değeri olmayan enbüyük hazine sevgidir Hasan İsrâ Yıldırım
Bengüzele güzel demem; güzel sevmesini bilmezse Bengüzele güzel demem; güzel sevilmenin hakkını vermezse Bengüzele güzel demem; güzelin kalbi temiz değilse   Hasanİsrâ Yıldırım 24 10 2011Budertler biter mi bir gün
Kalbimsevilir mi yarın
Dönermi vefasız bugün
Yoksaağlatır mı her an
Hasan İsrâYıldırım
Senidüşünemediğim zaman; uykuya daldığım ve uykudan uyandığım zamana kadar senidüşünemiyorum O zamanda zaten benim uykum oluyorsun Hasan İsrâ Yıldırım24 10 2011
Bugünkü dostunuzun yarın düşmanınız olacağını, dünküdüşmanınızın bugün dostunuz olacağını unutmayınız Ona göre hareket ediniz kisonra düşmanınıza yem olmayınız Hasan İsrâ Yıldırım 25 10 2011SEVGİLİŞİMDİ BİR BEBEĞİN OLSAYDI ONU NE KADAR SEVERDİN? İŞTE BENDE SENİ EN AZ O KADARSEVİYORUM Hasan İsrâ Yıldırım 25 10 2011
Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ Sevgilisen benim için hep Aydın ve tektin Sen Ayken, yıldızlar benim dikkatimi hiç çekemezdi Çünkü hep senin ışığınla aydınlanıyorum ben Hasan İsrâYıldırım 26 10 2011
Sen Benim İçin Hep Güneştin Ve Tektin Sen Güneşken,Yıldızlar Benim Neyime, Sen Dünyamı Aydınlatıp, Isıtırken Başkası Bana Ne, Yeter Ki Baharı MüjdeleyenGözlerini Ayırma Gözlerimden Gül Güzeli Hasan İsrâ Yıldırım 27 10 2011
Birgülücüğüne dünyaları yakarım ama bir damla üzüntün için dünyaları istemem Çünkü sen zaten benim dünyamsın Hasan İsrâ Yıldırım 30 10 2011
|