Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, hasan, isra, sevgi, sözleri, yeni, yıldırımdan

Hasan İsrâ Yıldırım'dan Sevgi Sözleri 2011 Yeni

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

YALNIZLIK, SENİ DÜŞÜNEMEDİĞİM ZAMANLARDIR Hasan İsrâ YıldırımSENDEN AYRI KALSAM BİLE , DÜŞÜNCELERİMDE HEP SEN VARSIN , HEP SENLE ZAMAN GEÇİRİYORUM…Hasan İsrâ YıldırımUNUTMAK YOKTUR BENDE; UNUTMAYA ÇALIŞTIKÇA ÖLMEK VARDIR Hasan İsrâ Yıldırım 12092011HAYAL, SENLE YAŞANILAN GEÇMİŞİN KENDİSİDİR Hasan İsrâ YıldırımBEN SENİ ÖYLE SEVDİM Kİ ; BUNU SANA ANLATMAYA BENİM AKLIM DAR GELİR SENİN AKLIN İSE; ANLAMAYA KIT GELİR HASAN İSRÂ YILDIRIM 17082011GÖRÜLEN EN GÜZEL RÜYADAN SEN DAHA GÜZELSİN KURULAN EN GÜZEL HAYALDEN SEN DAHA GERÇEKSİN HASAN İSRÂ YILDIRIM 27092011Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZSEVMEK, HABERİN OLMADAN SENİ HAYAL ETMEKTİR Hasan İsrâ YıldırımBir gülücüğüne dünyaları yakarım ama bir damla üzüntün için dünyaları istemem Çünkü sen zaten benim dünyamsın Hasan İsrâ Yıldırım 30102011Sigara , alkol bağımlılığım yok, tek bağımlılığım sensin Hasan İsrâ YıldırımSEN GİTTİN YA TADIM TUZUM KALMADI GÜNEŞİN SICAKLIĞINI BİLE HİSSEDEMİYORUM HERKES BENİM HALİMİ DÜŞÜNÜRKEN, BEN SADECE YİNE SENİ DÜŞÜNÜYORUM HASAN İSRÂ YILDIRIM 20102011YALNIZLIK DEĞİLDİR SENDEN UZAK KALMAK, SANA DAHA FAZLA BAĞLANMAKTIR Hasan İsrâ Yıldırım 12092011HERKES BENİM GİBİ SEVEMEZ SENİ , SANMAKİ BULURSUN BENİM GİBİ BİRİSİNİ , ELDEN ÇIKARDIĞINDA KALIRSIN ŞEREFSİZLERE … Hasan İsrâ Yıldırım 23092011AKLIMDAN ÇIKMIYORSUN , DİLİMDEN DÜŞMÜYORSUN , ANLADIM Kİ SEN SEVGİSİNHasan İsrâ Yıldırım 01102011AĞLAMAK DEĞİLDİR BENİM Kİ; GÖZ YAŞLARIM, SENİ SEVMESİNİN BEDELİDİRHasan İsrâ Yıldırım 12092011BEN SENİ ÖLÜM DİYE SEVDİM , İNSAN ÖLÜMDEN KAÇAMAZ , GÖNÜL SEVMEDEN EDEMEZ , BEN SENDEN AYRI KALAMAM Hasan İsrâ Yıldırım 01102011BENİM EN BÜYÜK HAZİNEM SEVDİĞİMDİR O HAZİNEYİ BULMAK İÇİN NE KADAR GÖZ YAŞI DÖKTÜĞÜMÜ , NE KADAR ACI ÇEKTİĞİMİ SADECE BENİ YARATAN SEVGİLİ RABBİM BİLİR Hasan İsrâ YıldırımSevgiyi bilen emeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZGÖZLERİME BAKIP DURMA , SÖZLERİNLE KANDIRMA , BENİ BİR DE SEN AĞLATMA HASAN İSRÂ YILDIRIM 27092011EY SEVGİLİ ; BANA VEDA EDERKEN ÜZÜLME DİYORSUN … SENİ SEVMESEYDİM ÜZÜLMEZDİM, AMA SENİ SEVDİM Kİ , GÖZ YAŞLARIM SENDEN BANA KALAN TEK TESELLİ Hasan İsrâ YıldırımSevgiyi bilen emeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZSeni bir gün düşünüyorum, bir gün düşünmüyorum Düşünmediğim günde ise; seni düşündüğüm günü düşünüyorum Hasan İsrâ Yıldırım 05092011Ne zaman birisini içten saf duygularla sevmek istesem; fırtınalı havada direnme gücünü yitiren, bahçedeki gül gibi çaresiz hissediyorum kendimi… Hasan İsrâ Yıldırım…Yüreğim param parça , Neler çektiğimi kim bilir ki , Beni yaratandan başkası Hasan İsrâ YıldırımSevgiyi bilen emeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZBaşkalarının yerinde olmak isteyen insanlar; o kişilerin gizli kalmış şeytanlıklarını, dertlerini, sıkıntılarını, yaşam tarzlarını bilseler özenirler miydi ? İnsanların özeneceği en iyi kişi yine kendisidir Hasan İsrâ Yıldırım (HİY)BENİ BIRAKIP GİDEN SEVGİLİ; bütün düşmanlarımın ömrüm boyunca bana veremediği zararı , sen bir saniyede verdin Sen bütün düşmanlarımın toplamından daha tehlikelisin…Hasan İsrâ Yıldırım…Benim yalnızlığım yanımda birilerinin olmaması değil ; içimdeki ilgi sevginin karşılığını bulamamasıdır Bir ağacı köklerinin güçlüğü hayata bağlarken , insanı da sevgi hayata bağlar Hasan İsrâ Yıldırım (HİY)Benim yaşadığım sevgiler o kadar içten tertemizdi ki ; aşk şeytan gibi kıskandı durdu , ama o aşk sevgilerimin kölesi bile olamayacak kadar hep alçaktı Hasan İsrâ Yıldırım (HİY)Çocuğun oyuncağını aldığınızda nasıl ağlarsa; sevende karşılık bulamazsa çocuk gibi ağlar Hasan İsrâ Yıldırım (HİY)En büyük dilenci sevgi dileyendir Dilendikçe en büyük acıyı bu çeker Para dilenen herkesten isteyebilir , AMA SEVGİ DİLENEN SADECE BİR KİŞİDEN DİLENİR , VEFASIZSA DİLENDİRDİKÇE DİLENDİRİR DİLENENİ Hasan İsrâ Yıldırım (HİY)Hem işler iyi gitmiyor diye çalıştırdığı işçisinin emeğini çalıp bir de dansözlere para yediren patronlara gıcık olurum Aslında dansöz niyetine bunları oynatacaksın Hasan İsrâ Yıldırımİnsana verilecek en büyük hapis cezası, ona karşılığı olmayan birisini sevmesini sağlamaktır Hasan İsrâ Yıldırım (HİY)İnsanların duyguları ile oynayan sahtekarlar yüzünden; bizim gibi saf duygularla sevmek isteyenlere inanmıyorlar Elbette ki Sevgili Rabbimin de bir adaleti vardır Onun adaletine kimsenin aklı ermez Hasan İsrâ Yıldırım (HİY)İnsanların yüzlerini gerçekleri söyleyemeyenler , her zaman şeytanlarla beraberdir Hasan İsrâ Yıldırım Kadınlar erkeklerden üstün varlıklardır Ama ne yazık ki kendi üstünlüklerini kendileri yok ediyor Oysa kendilerini kullanmak isteyenleri bir görebilseler o zaman toplumda bozulmamış olacaktırHasan İsrâ Yıldırım…Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZKesin bildiğim bir şey varsa Hakkın Rahmetine Bir Gün Kavuşacağım, ama hayalimdeki sevgiliye kavuşacağım mı ? onu da yine bilecek olan kavuşacağım Rabbimdir…Hasan İsrâ Yıldırım…KIZLAR HİSSE SENETLERİ GİBİ ÇOK DEĞERLİ VARLIKLARDIR Oysa hisse senetleri nasıl değer kaybederse kızlarda; kendi değerlerinin altında erkek tercih ettiklerinde değer kaybetmeye başlarlar Sonra saçlarını yolarlar ben onu çok sevdim o bana bunu yaptı derler Hasan İsrâ Yıldırım… İnşallah herkes kendi değerini anlayacak kişiyi bulur Amin…Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZNe zaman birisini içten saf duygularla sevmek istesem; fırtınalı havada direnme gücünü yitiren, bahçedeki gül gibi çaresiz hissediyorum kendimi… Hasan İsrâ Yıldırım…Para kazanmak uğruna toplumların değerlerini çiğneyenler, toplumlarda görülen hiçbir ahlaksızlığı yadırgamamalıdır Çünkü o yadırgadığı ahlaksızlıkların öncülüğünü yapmaktadır Hasan İsrâ YıldırımSeni Sevdiğimi Gözlerime Yazdım; Gözlerime Bakarsan Seni Sevdiğimi Görürsün Hasan İsrâ YILDIRIM-Haz2011Bebeklerin gözlerine baktığında bebeği güldürebiliyorsan demek ki beni hissedebiliyorsun Hasan İsrâ YILDIRIM İsmini sağa sola değil kimse karalamasın diye, sevgi kelebekleri kalbimin derinliklerine yazdılar Hasan İsrâ Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZBenim için en güzel kız yanında bulunduğum sürece şeytani duygularını ön plana çıkarmayan kızdır Hasan İsrâ Yıldırım Ben seni en çok gözlerimden kıskanıyorum, gözlerim seni görmediği zaman gözyaşlarına boğuluyor ve işte o an bende nefessiz kalıyorum Hasan İsrâ Yıldırım Hayatta para ile satın alamayacağınız başka şey ise; içten, samimi, dürüst, sadık, inançlı bir hayat arkadaşı Zengin olursam böyle bir arkadaş bulabilirim derseniz yanılıyorsunuz bu tip insanları parayla değil sevgi ile satın alabilirsiniz Para ile satın aldığınızı düşündüğünüz arkadaş ise paranız bitince oda sizi bitirir Hasan İsrâ YıldırımBir kimseye sevdiğinizi söyleyecekseniz “seni seviyorum” yerine “seni Allah ın izni ile seviyorum” deyiniz Söylediğiniz söz daha anlamlı ve daha değerli olur Ama kandırmak için birisine böyle cümle kullanırsanız başınıza ne geleceğini bilemezsiniz Hasan İsrâ YILDIRIM Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZBüyük sevgilerin acıları da büyük olur Dayanılmayacak dereceye gelirsiniz ki canınızı isterse al senin olsun dersiniz Hasan İsrâ YıldırımSana olan sevgimi çocuklar duyunca anneleri için topladıkları kır çiçeklerini bana verdiler Bunları ona ver diye Çocuğun annesine olan sevgisinden bile sana olan sevgim yücedir Hasan İsrâ YıldırımAnne karnındaki günahsız cana nasıl kıyayım ki; kalbimin sana beslediği karşılıksız, günahsız sevgiye kıyayım Belki bu sevgi bir gün büyür bana kıyar Hasan İsrâ YıldırımKimi sevgiler insanlara sevap kazandırırken, kimi karşılıksız sevgiler de insanlara günah kazandırır İnşallah, Rabbim size sevap kazandıran sevgileri nasip eder Hasan İsrâ YıldırımSevgiyi bilen emeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZAŞK şeytan gibi insanın gözünü boyar, insana günah işletir SEVGİ ise melekler gibi insanın içini mutlu eder, onu hayata bağlar, insana sevap kazandırır Burada tertemiz içten sevgiyi kastettim bunu yaşayanlar bilir Hasan İsrâ Yıldırım - 03082011Serçeler karınlarını doyurmak için tehlikeli yerlere uçarak canlarından olurken İnsanda sevgiyi bulmak için kalpten kalbe gezerken kalbinden vurulur Serçe hayata veda ederken, insan ise o acısı ile yaşamaya devam eder Hasan İsrâ Yıldırım - 08082011Ben seni beni sevmen için değil, mutlu olman için sevdim Hasan İsrâ Yıldırım27082011 Kız dediğin su gibi berrak olmalı, bahardaki güller gibi insanın gönlünü okşamalı, gökyüzündeki yıldızlar gibi makyajsız sade güzel olmalı, melekler gibi dürüst ( inançlı ) olmalı, bebeğin annesine bağlı olduğu gibi eşine sadık ve akıllı olmalı Hasan İsrâ Yıldırım 06082011 - Böyle kızlar var ama işte asıl sorun bunları bulmak güç Bulursanız değerini bilin bir daha elinize böyle imkân gelmezSENLE ŞU ANDA YENİ KARŞILAŞTIK, ben senden özür diliyorum Beni bir kere affet bu affetmen beraberliğimize neden olsun Bir daha beni ne sen affet, nede ben seni affet diyecek davranışta bulunayım Sevgili Rabbimin izni ile …Hasan İsrâ Yıldırım 10092011Yüreğim param parça , Neler çektiğimi kim bilir ki , Beni yaratandan başkası Hasan İsrâ YıldırımSevgiyi bilen emeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZAşk ağaca çıkıp inmesini bilmeyen kediye benzer, herkes kediye yardım etmek ister ama kedi bunun farkında değildir Aşık olanda kedi gibi yanlış yerlere tırmanabilmektedir Hasan İsrâ Yıldırım EŞEK KADAR ADAM OLDUNUZ DİYENLERE ŞUNU DİYORUM ; Kardeşim biz eşekleri bile geçtik Eşek yük taşır yola devam eder, biz ise dert , sıkıntı taşır yolumuzu kaybederiz Eğer ki sıkıntılarımızı eşekler çekseydi kesinlikle böyle bir düzen için Orhan Gencebay’ın “Batsın Bu Dünya” şarkısını söylerlerdi Hasan İsrâ YıldırımÖYLE BİR SEVGİLİ İSTERDİM Kİ ; BU GÜLLERİ , ÇİÇEKLERİ AL SENİN İÇİN TOPLADIM DEYİP ELİNE VERDİĞİMDE İÇTEN, SAMİMİ GÜLMESİ YETERDİ AMA NEREDE KALDI O İÇTEN , TERTEMİZ SAF SEVGİLER Hasan İsrâ YıldırımBAZEN KARŞIMIZA BEĞENMEDİĞİMİZ BİRİSİ ÇIKTIĞINDA ŞUNU DERİZ: “ Bu sevse ne olur? “ Oysa hep unuturuz dışarıdan baktığımızda ağaç dediğimiz odun parçasından, Rabbimiz öyle meyveler vermiş ki tadına hayran kalırız ve bunun tam olarak nasıl meydana geldiğini anlamaya aklımız ermez O sevse ne olur dediğiniz insanın içindeki duyguları bir yaşasanız, belki de kışın baharı yaşayacaksınız Yeter ki ne aradığımızı , ne istediğimizi bilelim …HİY…: Hasan İsrâ Yıldırım 02092011Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-07-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bazıları dayak ile çocukların adam olacağına inanırlar, dayak ileçocuklar adam olsaydı eşeğe atılan dayaklar sayesinde eşek o insanlardan dahaiyi adam olurdu Çocuğu ile ilgilenmeyen, ona ilgi, sevgi göstermeyenzavallılar böyle konuştuklarında dayağı bunlara atacaksın ki bakalım dayakla adamolunuyor mu görsünler Hasan İsrâ YıldırımSigara , alkol bağımlılığım yok, tek bağımlılığım sensin Hasanİsrâ YıldırımMüslüman kardeşinize “bu dünyada işin iş “ diye takılmayınız Oinsanın neler çektiğini siz bilemezsiniz O insanda sizin konuşmanıza karşılık,Allah benim başımdakileri sana versin derse ne yaparsınız? Gereği yokkenbaşınıza sıkıntı almayınız Hasan İsrâ YıldırımBazı zavallılar , namaz kılan samimi insanlarla dalga geçmekiçin; spor için mi namaz kılıyorsun diye takılırlar Ben o zavallılara şunudiyorum siz spor için mi günün belli saatlerinde tuvalete gidip öyleceeğiliyorsunuz ve kalıyorsunuz Tuvalete gitmek nasıl bir fizyolojik ihtiyaçsa, namaz kılmakta insanın huzurlu, sağlıklı ve başarılı olması için birfizyolojik ihtiyaç kadar gereklidir Hasan İsrâ YıldırımEn güzel sevgileri yaşamak isterseniz; sevdiğiniz evindeki çiçeğesizin için baksın, sizde evinizdeki çiçeğe sevdiğiniz için bakınız Bunu ikitarafta alışkanlık haline getirdiğinde o çiçeklerle her ilgilenildiğindesevdikleri akıllarına gelecektir Çiçekler canlandıkça sevgileri decanlanacaktır Buda onları mutlu edecektir Hasan İsrâ Yıldırım…Kızları giydikleri kıyafetler namuslu yapmaz, onları namuslu yapan; dini görevlerini hakkı ile yerine getirmesi, aile terbiyesi almış ve güzelahlaka sahip olmalarıdır Hasan İsrâ Yıldırım 07092011Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZPara kazanmak uğruna toplumların değerlerini çiğneyenler,toplumlarda görülen hiçbir ahlaksızlığı yadırgamamalıdır Çünkü o yadırgadığıahlaksızlıkların öncülüğünü yapmaktadır Hasan İsrâ YıldırımKadınlar erkeklerden üstün varlıklardır Ama ne yazık ki kendiüstünlüklerini kendileri yok ediyor Oysa kendilerini kullanmak isteyenleri birgörebilseler o zaman toplumda bozulmamış olacaktır Hasan İsrâ YıldırımSevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZBazıları dayak ile çocukların adam olacağına inanırlar, dayak ileçocuklar adam olsaydı eşeğe atılan dayaklar sayesinde eşek o insanlardan dahaiyi adam olurdu Çocuğu ile ilgilenmeyen, ona ilgi, sevgi göstermeyenzavallılar böyle konuştuklarında dayağı bunlara atacaksın ki bakalım dayaklaadam olunuyor mu görsünler … Hasan İsrâ Yıldırım …Bazı bayanlar vardır eline aldığı o süs köpeğine verdiği değerierkeğine verse Erkeği dünyanın en mutlu insanı olacaktır Bazı erkekler vardırarabasına gösterdiği hassasiyeti eşine gösterse eşi dünyanın en mutlu insanıolacaktır… Hasan İsrâ Yıldırım …BU KIZLAR BU İŞİ NASIL BECERİR?Henüz 8,9 yaşlarında kızların ince topuklu ayakkabı ile nasılyürüyebildiklerine hep hayret ederdim Birisinde ablamın ayakkabısınıgiydiğimde bir yerimi az kaldı kırıyordum Sonra aklıma şu soru geldi bu kızlaracaba cambaz mı? --- Hasan İsrâ Yıldırım ---HAYATTAN BEKLEDİĞİNİZ İNSAN KARŞINIZA MUTLAKA ÇIKAR…ÖNEMLİ OLANONUN FARKINA VARMAK DEĞİL… DEĞERİNİ BİLMEKTİR…DEĞERİNİ BİLMEZSENİZ MUTSUZLUĞADOĞRU YOL ALIRSINIZ …HASAN İSRÂ YILDIRIM (26092011)KİMİ KIZLAR VARDIR DIŞ GÖRÜNÜŞÜ İLE ERKEĞİ BELLİ BİR SÜRELİĞİNEELDE EDER ; KİMİ KIZLAR VARDIR İÇ GÜZELLİĞİ İLE ERKEĞİ BİR ÖMÜR BOYU ELDE EDERHASAN İSRÂ YILDIRIM 26092011DİLENCİDEN BİLE DAHA AŞAĞIDA BULUNAN KİŞİ; DİLENEREK ELDE ETTİĞİSEVDİĞİNİN DEĞERİNİ BİLMEYEREK ONU KAYBETMESİDİR ARTIK NE KADAR DİLENSE KARŞITARAF ONUN SAHTEKAR DİLENCİ OLDUĞUNA İNANIR HASAN İSRÂ YILDIRIM 26092011Sevgiyi bilen emeğesaygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZGÖRÜLEN EN GÜZEL RÜYADAN SEN DAHA GÜZELSİN KURULAN EN GÜZELHAYALDEN SEN DAHA GERÇEKSİN HASAN İSRÂ YILDIRIM 27092011SEVGİLİ RABBİM BELKİ DE ÇEKTİĞİMİZ ACILARIN KARŞILIĞI OLARAK; BİZİ BİRBİRİMİZEBAĞIŞLADI O ACILARI ÇEKMESEYDİK ŞİMDİ BİRBİRİMİZİ ANLAR MIYDIK? Hasan İsrâ YILDIRIM 27092011HERKES SEVEBİLDİĞİNİ SANIR; OYSA SEVMEK EN ZOR SANATLARIN BAŞINDAGELİR BU SANAT; SABIR , DUA, İLGİ,SEVGİ, HOŞGÖRÜ , MERHAMET , ANLAYIŞ … İSTER HASAN İSRÂ YILDIRIM 26092011GÖZLERİME BAKIP DURMA , SÖZLERİNLE KANDIRMA , BENİ BİR DE SENAĞLATMA HASAN İSRÂ YILDIRIM 27092011Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZHER KUŞUN ETİ YENMEZ(Ata Sözü) HER GÜLEN KIZIN PEŞİNDEN GİDİLMEZHER “Seni Seviyorum” DİYEN ERKEĞE GÜVENİLMEZ… HASAN İSRÂ YILDIRIM… 27092011UNUTMAK YOKTUR BENDE; UNUTMAYAÇALIŞTIKÇA ÖLMEK VARDIR Hasan İsrâ Yıldırım 12092011AĞLAMAK DEĞİLDİR BENİM Kİ; GÖZ YAŞLARIM, SENİ SEVMESİNİNBEDELİDİRHasan İsrâ Yıldırım 12092011Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDEALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZYALNIZLIK DEĞİLDİR SENDEN UZAK KALMAK, SANA DAHA FAZLABAĞLANMAKTIR Hasan İsrâ Yıldırım 12092011Benim en güzel yaptığım iş; yaptığım hiçbir şeyi beğenmemem Herzaman kendimi geliştirmek istemem Hasan İsrâ Yıldırım 10092011GÖNÜL BU DÜŞMANI TANIMAZ ; KATİLİ ADAM SANAR , DÜŞMANI DOSTSANAR …Hasan İsrâ Yıldırım…17092011…ADAM OLMAYANI, ADAM YERİNE KOYARSANIZ ODA SİZİ EŞEK YERİNE KOYAR HASAN İSRÂ YILDIRIM 17092011BİR SEVEN BULAMADIK , DERTLERİMİ SARACAK , GÖZLERİME GÜLECEK,ELLERİMDEN TUTACAK …Hasan İsrâ Yıldırım…UNUTABİLDİĞİM HER ŞEYİ UNUTTUM UNUTAMADIĞIM ŞEYLER İSE SENİNYAŞATTIKLARINDIR… Hasan İsrâ Yıldırım 22092011Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZSEVENİ OLMAYAN İNSANLAR SUYU OLMAYAN MUSLUKLAR GİBİ KENDİLERİNİGEREKSİZ HİSSEDERLER Hasan İsrâ Yıldırım 21092011HERKES BENİM GİBİ SEVEMEZ SENİ , SANMAKİ BULURSUN BENİM GİBİ BİRİSİNİ , ELDENÇIKARDIĞINDA KALIRSIN ŞEREFSİZLERE … Hasan İsrâ Yıldırım 23092011SENDEN AYRI KALSAM BİLE , DÜŞÜNCELERİMDE HEP SEN VARSIN , HEPSENLE ZAMAN GEÇİRİYORUM…Hasan İsrâ YıldırımAKLIMDAN ÇIKMIYORSUN , DİLİMDEN DÜŞMÜYORSUN , ANLADIM Kİ SENSEVGİSİNHasan İsrâ Yıldırım 01102011BEN SENİ ÖLÜM DİYE SEVDİM , İNSAN ÖLÜMDEN KAÇAMAZ , GÖNÜLSEVMEDEN EDEMEZ , BEN SENDEN AYRI KALAMAM Hasan İsrâ Yıldırım 01102011Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZBENİM EN BÜYÜK HAZİNEM SEVDİĞİMDİR O HAZİNEYİ BULMAK İÇİN NEKADAR GÖZ YAŞI DÖKTÜĞÜMÜ , NE KADAR ACI ÇEKTİĞİMİ SADECE BENİ YARATAN SEVGİLİRABBİM BİLİR Hasan İsrâ YıldırımPARANIN ESİRİ OLAN İNSANLAR; ÖNCE PARAYI ELDE EDEREK PARAYIKULLANIRLAR SONRADA PARA BU İNSANLARI KULLANIR EN BÜYÜK ENAYİLİK İSE ;İNSANIN KULLANILDIĞININ FARKINDA OLMAMASIDIR Hasan İsrâ Yıldırım 01102011HER NAMAZ KILAN DOĞRU ADAM DEĞİLDİR HER NAMAZ KILMAYAN ADAMYANLIŞ ADAM DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN NAMAZIN HAKKINI VERMEKTİR Hasan İsrâYILDIRIMBENİM İÇİN EN BÜYÜK HAYAL ŞUANDA SENLE OLAN BERABERLİĞİMDİR…HASAN İSRÂYILDIRIM…Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDEALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZSENİ SEVDİM ÇÜNKÜ SEN BENSİN Hasan İsrâ Yıldırım 2008ÖNEMLİ OLAN KARŞI TARAFI AZ YADA ÇOK SEVMENİZ DEĞİLDİR ÖNEMLİOLAN KARŞI TARAFA İLGİNİZİ, SEVGİNİZİ HİSSETTİREBİLMENİZDİR BUNUYAPABİLİRSENİZ MUTLU OLURSUNUZ YAPAMAZSANIZ MAĞDUR OLURSUNUZ…HASAN İSRÂYILDIRIMBEN SENİ SEVMEK İÇİN DEĞİL; SENİ YAŞAMAK İÇİN SEVDİM Hasan İsrâYıldırımSEVMEK, SADECE BEDENİNİZLE O İNSANIN YANINDA OLMAK DEĞİLDİR O İNSANIN YANINDA OLMADIĞINIZ ZAMANLARDA BİLEONU DÜŞÜNEREK, ONUN MUTLU OLMASI İÇİN NELER YAPMANIZ GEREKTİĞİNİ ARAŞTIRIP, OİNSANIN İÇİNDEKİ DUYGULARINI HAREKETE GEÇİRMEKTİR BUNLARI YAPABİLİRSENİZ SEVGİ, TADINDANVAZGEÇEMEYECEĞİNİZ EN GÜZEL MEYVE OLACAKTIR Hasan İsrâ YıldırımSevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZYA BEN SEVDİM, YA SEN YA DAİKİMİZ DE SEVDİK BELKİ DE İKİMİZ DE SEVMEDİK TEK BİLDİĞİM GERÇEK İSE; SENİNİÇİN DÖKTÜĞÜM GÖZ YAŞLARINDA BİLE, HEP SANA DUA ETTİM Hasan İsrâ Yıldırım

Seni görmesem bile, yanım da olman güzel Sesini duymasam bile, bana dua etmen güzel Beni tanımasan bile, banaüzülmen güzel Beni bilmesen bile, aklınagelmem güzel Hasan İsrâYıldırım-21082011Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZAKLIN BAŞINA GELİR BİR GÜN, BULAMAZSIN BENİ O GÜN , KALIRSINBEĞENMEDİKLERİNE … Hasan İsrâ Yıldırım -Haziran 2011BEN SENİ ÖYLE SEVDİM Kİ ; BUNU SANA ANLATMAYA BENİM AKLIM DAR GELİRSENİN AKLIN İSE; ANLAMAYA KIT GELİRHASAN İSRÂ YILDIRIM 17082011
Bence en güzel sevgi; bir kimsenin sevdiğine tam “seniseviyorum” derken bunu söyleyemeden hayata veda ederken, ne söyleyeceğinihisseden karşısındaki sevdiğinin de bu duruma dayanamayarak onun da hayata vedaetmesidir Böylesine içten temiz sevgiden daha güzel nasıl sevgi olabilir kiHasan İsrâ YıldırımBİRİSİ SİZE TEŞEKKÜR ETTİĞİNDE , ONU MUTLU ETMEK İSTİYORSANIZ “birşey değil” , ”değmez” yerine " BENDE İÇTENLİĞİNİZ VE SICAKLIĞINIZ İÇİNSİZE TEŞEKKÜR EDERİM DEYİNİZ" Teşekkürler ilgi , sevgi göstermektirTeşekkürler değerli olduğuna göre, karşı tarafa teşekkür edelim ki değerliolduğunu hissederek bize daha fazla değer vermesine neden olalım…Hasan İsrâYıldırım… 01082011KIZLARDA ROMAN GİBİDİR, BAZI KIZLARI OKUDUĞUNUZDA 1 GÜNLÜK ETKİYAPAR, BAZI KIZLAR ÖMÜR BOYU ETKİ YAPAR HASAN İSRÂ YILDIRIM 17092011Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZİnsanlarda meyvelere benzer Dışarıdan bakıldığında dışı güzelgörünen meyvenin bakımı yapılmadığında, nasıl içinde kurtlar varsa ; dışarıdanbakıldığında güzel görünen insan kısaca İslam’ın savunduğu değerleri almadıysakendisini ve çevresindekileri rahatsız eder Hasan İsrâ Yıldırım 13092011Zamanın değerini bilmeyenler , başlarına gelecekleribilmeyenlerdir Hasan İsrâ YıldırımELLERİN TUTSUN ELLERİMİ, GÖZLERİN GÜLSÜN GÖZLERİME, ŞARKILARSÖYLEYELİM BİRBİRİMİZE , SONRADA SARILALIM HASRET KALMIŞÇASINA … HASAN İSRÂYILDIRIMSevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZBEN HİÇBİR ŞEYE SİTEM ETMİYORUM Kİ , HAYAT BANA SİTEM EDİYOR ,ÖNCE ALIŞTIRIYOR BİRİSİNE , SONRA ONU BENDEN ALIYOR , GÖZ YAŞLARIMI DÖKTÜRÜYOR, YÜREĞİMİ SIZLATIYOR, HAYATA KÜSTÜRÜYOR HASAN İSRÂ YILDIRIMEY SEVGİLİ ; BANA VEDA EDERKEN ÜZÜLME DİYORSUN … SENİ SEVMESEYDİMÜZÜLMEZDİM, AMA SENİ SEVDİM Kİ , GÖZ YAŞLARIM SENDEN BANA KALAN TEK TESELLİHasan İsrâ YıldırımYAŞADIĞIM HER AYRILIKLAR BANA HAYATIMA GİREN İNSANA DAHA FAZLAİLGİ, SEVGİ GÖSTERMEME NEDEN OLDU BELKİ DEĞERİMİ BİLİR DİYE, OYSAKİGÖSTERDİĞİM İLGİ, SEVGİNİN KARŞILIĞINDA BANA KALAN GÖZYAŞLARI OLDU BEN İSEÜMİDİMİ KAYBETMEDEN İLGİNİN, SEVGİNİN DEĞERİNİ BİLEN BENİ BEKLEYEN O SEVGİLİYİARIYORUM İŞTE O ZAMAN BU ÇEKTİĞİM ACILARIN HEPSİNE DEĞECEK ALLAH IN İZNİ İLEHasan İsrâ YILDIRIMBEN HAYATIN GERÇEKLERİNE ALIŞTIM AMA GÖZ YAŞLARIM ALIŞMADI … HAYATIMIZIDEĞİŞTİREMEDİĞİMİZ SÜRECE; HAYATIN KÖLESİ OLMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK Hasan İsrâYILDIRIMSEVDİĞİNİZ KADAR ACI ÇEKERSİNİZ FAZLA BAĞLANMA DERLER AMA BUARABA DEĞİL Kİ HIZINA BİZ KARAR VERELİM BAĞLANMAMIZA YAŞADIKLARIMIZ,BEKLENTİLERİMİ KARAR VERİYOR Hasan İsrâ YILDIRIMDÖKTÜĞÜM GÖZ YAŞLARIMIN AĞIRLIĞI KADAR ALTINIM OLSAYDI; ŞUANDA DÜNYANINEN ZENGİN İNSANIYDIM Hasan İsrâ YıldırımSevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZHAYAT; YOLDA KALMIŞ BOZUK ARABA GİBİ İNSANI DELİ ETMEK İÇİN HERŞEYİ YAPAR Hasan İsrâ YıldırımSeni bir gün düşünüyorum, bir gün düşünmüyorum Düşünmediğim gündeise; seni düşündüğüm günü düşünüyorum Hasan İsrâ Yıldırım 05092011Döktüğüm göz yaşlarında sonra kötü olmak istesem de kötüolamadım Belki karşıma ilgiyi, sevgiyi bilen birisi çıktığında onu da hayataben küstürmeyim dedim Hasan İsrâ YıldırımBEN SENİ, ONLAR ÇOK SEVİYOR DİYE SEVMİŞTİM ÇÜNKÜ ÇOCUKLARGÜNAHSIZLARI SEVER Hasan İsrâ YıldırımYALNIZLIK, SENİ DÜŞÜNEMEDİĞİM ZAMANLARDIR Hasan İsrâ YıldırımSevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZSEVMEK, HABERİN OLMADAN SENİ HAYAL ETMEKTİR Hasan İsrâ YıldırımHAYAL, SENLE YAŞANILAN GEÇMİŞİN KENDİSİDİR Hasan İsrâ YıldırımBİLMEM FARKINDA MISIN? SENİ DÜŞÜNÜYORUM HEP
BİLMEM BİLİYOR MUSUN? SANA AĞLIYORUM HEP
BİLMEM SEVİYOR MUSUN ? SENİ SEVİYORUM HEP
BİLMEM HİSSEDEBİLİYOR MUSUN? SENİ HİSSEDİYORUM HEP
Hasan İsrâ Yıldırım 30092011
ELLERİN TUTSUN ELLERİMİ,GÖZLERİN GÜLSÜN GÖZLERİME, ŞARKILAR SÖYLEYELİM BİRBİRİMİZE , SONRADA SARILALIMHASRET KALMIŞÇASINA … HASAN İSRÂ YILDIRIM
Benimgibi sevgi uğramaz her zaman , kalbine gelmişken değerimi bil, bilmezsen; kalırsınsevgisiz tek başına… Hasan İsrâ Yıldırım 06102011

DÜNYA DÖNDÜKÇE SANA AĞLAYACAĞIM, KALBİMATTIKÇA SENİ YAŞAYACAĞIM, YALNIZ KALDIKÇA SENİ DÜŞÜNECEĞİM, SON NEFESİME KADAR HEP SENİ SEVECEĞİM, ETTİĞİMHER DUADA ALLAH’IMDAN HAYIRLISIYLA SENİ İSTEYECEĞİM Hasan İsrâ YıldırımSİZ BİRİSİNİ ÇARESİZ BIRAKIRSANIZ , BİRİSİDE SİZİ ÇARESİZBIRAKICAKTIR SONRA ACILARLA BAŞBAŞA KALACAKSINIZ SONRA BEN NE YAPTIMDİYECEKSENİZ? OYSA GEÇMİŞTE ÇARESİZBIRAKTIĞINIZ AKLINIZA DAHİ GELMEYECEK KADAR İNSAFSIZ OLDUĞUNUZU BİLMEYECEKSİNİZHasan İsrâ Yıldırım 18102011Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZGÜL DALINDA GÜZEL DERLER OYSA GÜL DALINDA DEĞİL; KİM O GÜLEGEREKEN İLGİ VE SEVGİYİ GÖSTEREREK BAKIMINI YAPARSA ONUN YANINDA GÜZELDİRBAKIMI YAPILMAYAN GÜL SOLMAYA MAHKUMDUR KIZLARDA BÖYLEDİR, KİM SEVDİĞİNE GEREKEN İLGİ VE SEVGİYİ GÖSTERİRSE, ONU ANLAMAYA ÇALIŞIRSA, O KIZ ,KENDİNİ EN GÜZEL KIZ HİSSEDEREK MUTLU OLUR OYSA AYNI KIZ BAŞKA ERKEĞİN ELİNDEİSE KENDİSİNİ DEĞERSİZ HİSSEDER ÖNEMLİ OLAN GERÇEKTEN DEĞER VERENİ BULMAK HERKESİN AYAĞINA DEĞER VEREN MUTLAKAGELİR, AMA GÖZLER BAŞKA YERDE OLUNCA BU DEĞER VERENİ GÖREMEZLER , SONRA BAŞIEĞİK GÖZ YAŞLARIYLA BAŞBAŞA KALIR 19102011 Hasan İsrâ YıldırımSevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZSEN GİTTİN YA TADIM TUZUM KALMADI GÜNEŞİN SICAKLIĞINI BİLE HİSSEDEMİYORUMHERKES BENİM HALİMİ DÜŞÜNÜRKEN, BEN SADECE YİNE SENİ DÜŞÜNÜYORUM HASAN İSRÂYILDIRIM 20102011
SEN GELSEYDİN BANASEVGİLİ; BİR SABAH UYANDIRIRKEN SEVERDİM YANAKLARINI, GÜNAYDIN DERDİM GÜLENGÖZLERİNE , O ANDA ANNE DİYE AĞLAYAN BEBEĞİMİZİ VERİRDİM KOLLARINA BEBEĞİMİZGÜLMEYE BAŞLAYINCA BİRBİRİMİZE SARILIRDIK BUGÜNDE KAHVALTIYI HAZIRLAMAK BENDENOLSUN DERDİM YETER Kİ GÖZLERİN GÜLSÜN SEVGİLİ HASAN İSRÂ YILDIRIM 20102011SENİSENDEN DEĞİL; SEVGİLİ RABBİMDEN İSTİYORUM SENİ NE KADAR İÇTEN, TERTEMİZDUYGULARLA SEVDİĞİMİ BİLEN SEVGİLİ RABBİMDİR…20102011

Terk ettiğinakşam sahile indim Bir yandan yağmur yağıyor , bir yandan yokluğun içimiüşütürken elimi ceketimin yırtık cebine soktum Öylece denizi seyrediyorumBazen deniz sen oluyorsun ve beni çağırıyorsun Herkes benim çaresizliğimidüşünürken ben yine sadece seni düşünüyorum Çünkü aklımdan hiç çıkmıyorsun,ölümü bile bu kadar düşünemezken şimdi ölüm diye seni düşünüyorum…Hasan İsrâYıldırım
Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ
SEVMEYİBİLEN SEVDİĞİNİN HER DAVRANIŞI İLE MUTLU OLMASINI BİLENDİR Hasan İsrâ Yıldırım

KIZLARI GÜZELVE DEĞERLİ YAPAN; ERKEĞİNİN VERDİĞİ DEĞERDİR Erkek değerini bilmezse en güzelkız bile kendisini çirkin ve değersiz hisseder Hasan İsrâ YıldırımSevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZNEREDEYASADIGIMI SORUYORLAR BENDE KALBİNDE DİYORUM
Hasan İsrâ Yıldırım

Sevdiğinize Öyle İçten Duygular Yaşatınız Ki, Her Şeyde SiziHatırlasın, Ayrılsanız Bile Hep Sizi Hissetsin , Bir Gün Karşısına KendisindenFaydalanmak İsteyen Birisi Çıktığında Değerinizi Daha İyi Anlasın Ve Hep Size Dönmek İstesin Hasan İsrâYıldırım
Herkes benim gibi değer vermezsana, benim yokluğumu yanındayken değil, beni kaybettiğinde hissedersin Hasan İsrâYıldırım

Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZEn kötü hastalık insanın terk ettiği sevdiğiniunutamamasıdır Bu onu yer , bitirir, hayata küstürür, ölümü bekler Hasan İsrâYıldırım
Sevmeyi hep başardım ama sevilmeyibir türlü başaramadım Demek ki karşıma çıkanlar sevmeyi başaramamışlar Hasan İsrâYıldırım

Bir gece yarısı yatağına gül koymak isterdim Uyandığındao gözlerinin gülümsemesi için Gülümsemen için neler yapmam ki… Seni ne kadarsevdiğimi bilseydin bana köle olurdun, bilmediğin için bana ayrılık oldunHasan İsrâ YıldırımHiç aldatmadım ama aldatıldım, beni aldatanlardaaldatıldıklarını hiç anlayamayacak kadar kördüler Hasan İsrâ Yıldırım

Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ

Parasal değeri olmayan enbüyük hazine sevgidir Hasan İsrâ Yıldırım

Bengüzele güzel demem; güzel sevmesini bilmezse Bengüzele güzel demem; güzel sevilmenin hakkını vermezse Bengüzele güzel demem; güzelin kalbi temiz değilse Hasanİsrâ Yıldırım 24102011Budertler biter mi bir gün
Kalbimsevilir mi yarın
Dönermi vefasız bugün
Yoksaağlatır mı her an
Hasan İsrâYıldırım

Senidüşünemediğim zaman; uykuya daldığım ve uykudan uyandığım zamana kadar senidüşünemiyorum O zamanda zaten benim uykum oluyorsun Hasan İsrâ Yıldırım24102011
Bugünkü dostunuzun yarın düşmanınız olacağını, dünküdüşmanınızın bugün dostunuz olacağını unutmayınız Ona göre hareket ediniz kisonra düşmanınıza yem olmayınız Hasan İsrâ Yıldırım 25102011SEVGİLİŞİMDİ BİR BEBEĞİN OLSAYDI ONU NE KADAR SEVERDİN? İŞTE BENDE SENİ EN AZ O KADARSEVİYORUM Hasan İsrâ Yıldırım 25102011
Sevgiyi bilenemeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…BAŞKA YERLEREEKLEDİĞİNİZDE ALLAH RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZSevgilisen benim için hep Aydın ve tektin Sen Ayken, yıldızlar benim dikkatimi hiç çekemezdi Çünkü hep senin ışığınla aydınlanıyorum ben Hasan İsrâYıldırım 26102011

Sen Benim İçin Hep Güneştin Ve Tektin Sen Güneşken,Yıldızlar Benim Neyime, Sen Dünyamı Aydınlatıp, Isıtırken Başkası Bana Ne, Yeter Ki Baharı MüjdeleyenGözlerini Ayırma Gözlerimden Gül Güzeli Hasan İsrâ Yıldırım 27102011
Birgülücüğüne dünyaları yakarım ama bir damla üzüntün için dünyaları istememÇünkü sen zaten benim dünyamsın Hasan İsrâ Yıldırım 30102011

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com