![]() |
Gök Yüzünde Bir Yıldız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gök Yüzünde Bir YıldızGök yüzünde bir yıldız seç büyük ve parlak olsun yanında bir yıldız daha seç büyük ve parlak olması önemli değil senin yanında olsun yeter ![]() ![]() ![]() ![]() Yıldızımsın kaymayacak,güneşimsin batmayacak Hayatımsın yaşanacak,umudumsun tutunacak, Bu kalp seni hiç unutmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön yeter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sahiller dalgayı nasıl beklerse, Gökyüzü mehtabı nasıl özlerse, Kuru topraklar suya nasıl hasretse, Sende benim hasretimsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayallere dalıp gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben Çünkü birtek istediğim sensin benim ![]() ![]() ![]() ![]() Güneşin ilk ışıkları gününü aydınlattığında ve içinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni aç yeter ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|