![]() |
Bakıp Yaptığından Utanır Mısın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bakıp Yaptığından Utanır MısınBeni terk ettiğin gün, saçlarından bir tel koparıp asacağım kendimi ![]() ![]() Bİr bize söz vermiştik, Bütün ömür boyu ayrılmayacaktık, Yeminler etmiştik, Asla ayrılmayacaktık, Ama ne oldu Bir kış günü, yıldızların bakışlarında, Ayrılığımızı söyledik ![]() ![]() Bir daha görüşmemekti senin seçimin Seni severken kaybetmek niçin Anlamsız bir öfaaale doldu için seni kırdım biliyorum bir hiç için Ayrılık nedenini hissediyorum Artık dönüşü yok biliyorum Her gün seni düşünüyorum Ama artık sensiz yaşıyorum Neyse canım sen son değildin Ama bil ki son olabilirdin Böyle olmasını da sen istedin Beni zaten hiç sevmedin ![]() Bir gece yarısı titreyerek uyanırsan bil ki resmini öptüğüm gündür, bir gün sebepsiz yaşlar süzülürse o güzel gözlerinden bil ki yokluğundan öldüğüm gündür ![]() ![]() ![]() Bir çiçeğim vardı, adını aşk koydum; KOPARDILAR, Bir çiçeğim vardı, adını sevgi koydum; SOLDURDULAR, şimdi yine bir çiçeğim var, adını izdi rap koydum; NE KOPARAN VAR, NE SOLDURAN ![]() ![]() ![]() Bir gün bir köşede sızıp kalırsam, El tanımasa da sen tanır mısın? Sorsalar sana kim bu diye, Bakıp yaptığından utanır mısın? |
![]() |
![]() |
|