![]() |
*Tréat Or Tяİck ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() *Tréat Or Tяİck ?yaLanLarınLa doLu renqarenk sahnendE fiqüran oLmakdanSa ![]() kendi ( siyah - beyaz ) ba$roLümü tercih edErim ![]() ![]() ßi qün oLsun güLdüremedim Yüzünü ![]() ![]() ßişeyLer MutLaka Eksık kaLdı Sende ![]() ![]() gLıßa ßen Hiç tam oLamadım ![]() ![]() heP ßi ßşLuk vardı gecmıste ![]() ![]() ErkekLer Hep tanrı Ilk ßizi Yarattı DerLer ![]() ![]() Ama Dogru ![]() ![]() Her Usta SAheserınden Önce 1 Müsvettesini yapar ![]() ![]() ''SANA DEĞMEZ'' Bu Sitemler Yüreğimdeki senli izleri siliyorum bir bir ![]() ![]() ![]() Bu kez oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Lekesi Takılıyor gözlerime senden kalanların ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık çok geç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni nereye koyuyorsun söyle? Neresinde yaşıyorum yüreğinin? Var mıyım senin için? Gecelerinin masalsı düşü ben miyim? Yoksa kendin misin? Beni sığdırabiliyor musun içine? Neyim ben senin için? YağmurLar yağar inat gözyaşLarıma!! İrkiLir Güneş ALev ALev yandığıma ![]() ![]() AkLımdan geçenLeri bir BiLebiLsen ÖLmeLi ya da geri dönmeLisin!!! Benimle kal ! Hevesim kursağımda takılı kaldı Gözlerim telaş timsali her ölende ağladı ![]() ![]() YıkıLdı duvarLarım Önümde binLerce insan Aşkım bir hiç Sonu yerLe yeksan YıkıLdım ![]() ![]() KaLbim deLik deŞik Ömrüm senin ![]() ![]() Nerdesin ? Koca Adam ![]() ![]() birbiri ardına yaktığım cigara çividir tabutuma ![]() Aşkın Dili Kuş Dili Gibidir ![]() ![]() Aşkın Sabrı Sonsuzluktur ![]() ![]() Aşkın Esintisi Tufan Gibidir ![]() ![]() Aşkın Yolu Dağ ![]() ![]() ![]() ![]() Bendeki Aşkın Tarifi Yok Sevgili ![]() ![]() öyLe bir sevda geçtiki üzerimden haLa yorgun yüreğim ![]() ![]() ![]() ''kendini yok edişlerini dinliyorum ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() susuşlarımın öznesi ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oluyorsun hep'' ne gitmeye cesaretim var ![]() ![]() nede kaLıp dayanmaya gücüm ![]() ![]() *Tréat or Tяick ? Sen gitmişken benden ![]() ![]() Üzmüşken ben seni ![]() ![]() gözyaşı düşrmşken ben ![]() Bırakamam ki artık geri hayatımda Seni Sen ilacımsın susuz yuttuğum Bir türlü gitmeyen ne yapsam da boğazımdan |
![]() |
![]() |
|