![]() |
* Nick Ve İmza .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() * Nick Ve İmza ..* Bitek sen eksiksin ![]() ![]() İşim gücüm herşeyim tamam Bir ev bir yuva 2 de çocuğa Yok ben sensiz karışamam ! ^ Dün dündür ,, Bugün bugündür ![]() ![]() ![]() * Sonu hüsran oLdu yine mağLup oLanım ![]() ![]() ![]() *** Haramdı demek dudakLarının busesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senin kaLbinde hayat buLdum ,, Sen aLın yazım iLkbaharımsın YokLuğun sanki kıyamet gibi ,, SevgiLim sen benim can damarımsın ! GözLerinde bıraktım aşkı sevdayı ![]() ![]() ![]() Yok diyemem ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutursun için yana yana ![]() ![]() ![]() Unutursun öLüm sana bana ![]() ![]() Harammısın kanayan yarama ??? KıskananLara ,, ÇatLayanLara inat Forewer I Love You ![]() ![]() Bu kadar uzak 0Lup kaLbimde uyuman ne tuhaf ![]() ![]() ![]() Nefesim kesiLsin öperek öLdür ![]() ![]() biri gider biri gelir hayat hep böyledir Vedalar koysaDa bazen gitmek gerekir ![]() ![]() Mesele Beklemektir ![]() ![]() Mesele Özlemektir ![]() ![]() belki ben yanıldım Sonum Depresiftir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|