![]() |
Nefesim Nefesine Nefes Katsın İstedim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nefesim Nefesine Nefes Katsın İstedimCanım sevdiğim… Çiçeğim… Aşkım… Nefesim nefesine nefes katsın istedim, ama olmadı ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar ısıtmak istedim ki nefesimle sırtını ![]() Keşke yüreğine en güzel aşk şarkı sözlerilarını fısıldayabilseydim ![]() Yapamadım aşkım… Kelimelerden utandım… Ellerim ellerini sevdi çiçeğim… Dudaklarım koynunu gözlerim yüreğini… O güzel içinde güneş saklı yüreğini… Elimden bir şey gelmiyor… Artık çok geç… Yolların ortasında gözlerin gözlerimi esir aldı aşkım… Kapatamadım… Güneş dolu yüreğine yağmurlar yağdırdım ![]() Affet beni… Çevremi saran bulutları dağıtmaya yetmedi rüzgârım… Sesini duyar gibiyim aşkım… Nefesim nefesine nefes katsın istedim ama olmadı ![]() O küçücük nefesi içine üfleyemedim ![]() ![]() Anamın fısıldadığı masalları fısıldayamadım nefesine ![]() Bir varmış bir yokmuşta kaldı fısıldamam ötesini fısıldayamadım… Güneş dolu yüreğine yağmurlar yağdırdım… Nefesim nefesine nefes katsın istedim olmadı aşkım… O zilin sesini duyduğun ana lanet ediyorum… Toprağın olmak varken mezar güneş olmak varken gölgen oldum… Sen elini uzattığında kalbimi sakladım… ![]() Aşkım seni de yanımda götürüyorum… O gittiğim yerde binlerce kez haykıracağım… Seni seviyorum çiçeğim… Tek aşk vatan aşkı derdimama bilmezdim benim vatanım senmişsin ![]() ![]() “Umarım güneşli bir gün başka bir nefes daha güçlü üfler yüreğine aşkım ve ben çıkar giderim” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|