![]() |
Korkma! Dilimde Bütün Haylazlığım... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkma! Dilimde Bütün Haylazlığım...bana geLince hayat neden masaLsız ![]() ![]() Hadi durma kutla bu zafer senin ! Seni sevi yorumlar yok O dil beni terk etti Seni sevi yorumlar yok Bulutlar gitti:* уαrını вiLмέм ![]() ç0cuğum beLki ![]() ![]() ![]() nє zaмan вu кadaя zoя oLмaya вaşladı nєfєs alмaк ![]() nєяdє кayвєtti insanlaя gözlєяndєкi ışıgı ![]() ne zaмan anlatмaкtan vazgєçtilєr öyкülєяini ![]() наγаτ іςіпє dϋѕtϋqϋм віг ѕанпє ![]() ![]() GülüşLeriimM vardır eLbet ![]() ÖncE gözyaşlarımı siLmen gerekecek !! Düş'üyorum tut éllérimi ![]() ![]() ![]() itérmisin béni ![]() ![]() Kéndimlé çélişkiliyim Kurtar béni ![]() ![]() Bir kalbi iki kişi paylaşamaz ![]() ![]() Dünyada her şey kendine bir eş arar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yavaşlıyor ama durmuyor dünya Zaman kimseden değilken yana ![]() Gitmiş herkes evlerimiz bomboş Boşver mi diyorsun? Kanasın ![]() ![]() Hiç bir zaman sizden biri olduğumu söylemedim ![]() ![]() Ama bizlerden biri olamayacağınız kesin ![]() ![]() Fakat adımın oralara kadar gelmesi ruhum'u okşadı ![]() ![]() ![]() Sonunda bilmediğiniz o kadar çok şey varki ![]() ![]() Hala sahtekarlığınızla yaşamaya devam ediyorsunuz kendi dünyanızda ![]() ![]() Bazen bir hristiyan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana bilmediğin bir şey; söyleyemem ![]() ![]() Ben de hiçbir şey bilmiyorum! Ne kadar iyilik varsa ![]() ![]() ![]() ![]() Hepsini dileyip ![]() Öldürecektim seni ![]() ![]() ![]() İncitecektim seni ![]() ![]() ![]() Unutacaktım seni ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ![]() ![]() ![]() Kı-ya-ma-dım!!! Oysa ben seni sevmelere doyamadım!!! Faili meçhul bir aşkın kimliğinde saklı kaybım ![]() ![]() ![]() Bırak ![]() ![]() ![]() Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de ![]() ![]() ![]() Anlasana ! Gelişinle hayat bulan gözlerime ![]() ![]() ![]() ![]() Senden Kalan Son Yalanı Da Az Önce Sildim ![]() ![]() ßekLerken kayßoLmu$um ![]() ![]() haLa ßuLamadıLar ![]() ![]() dün SadeCe Seni dü$ünmü$düm ![]() ![]() Ama $imdi kendimi dü$ünüyorum ![]() ![]() GözLerine ßakığda Sana yaLan diyemem ![]() ![]() SöyLeSene diyorSun söyLemek zor ße küCüğüm ![]() ![]() ayrıLık vakTi Herseyin İçine Etti ![]() ![]() vedaları oyalayın ![]() ![]() ![]() durduk yere sev beni * aslında yokum ben bu oyunda ömrüm beni yok saysın ![]() ![]() bir nefeslik sigaraysa gülüşlerimiz ![]() içine çek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|