![]() |
Karizma Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karizma SözlerSevmeye €ngel değiL mesafeLer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ![]() ![]() *dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq *SevmeyeNiyetLiysenİyiDüsünmelisin,AgLamayıÖg renip GüLmeyi ßiLmeLisin,AskKumarGibidirDikkatEtmeLisin,Oynadı ğı nZar DeiLßiLmeLisin *h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi ![]() ![]() ![]() MustiC bu Damardaki tokSin Beni Her gördüğün Yerde tiSKin Bu Aramızda Aşk başlamadan Bitsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *eğer intikam alabilseydim seni affederdim *ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez *kendin kadar akLımdasın *çıkışlar hep daralmış ruhum dar sokaklarda *BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK ![]() ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin ![]() ![]() ![]() *Wedalaşırken Üzülmüş Gibi Tutma Ellerimi Acıyarak Kendine Dew Aynasında Degil Boy Aynasında Bi Bak!!!!!! *Nereden bileceksin silaHıMıN şarJöRüne mermi DiYe SeNi KoYup DeFalArCa KaLbiMe SıKtıĞıMı???: *Hayatımın gerçek öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack'indeyim *kaLßin kadar konuş ![]() ![]() ![]() *Bu gün ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın * senin içinde ßen ßitmiş oLsaydım ßenim içimde sen ya$ıyor oLmazdın ![]() ![]() ![]() *AŞKMI DEDİN KARŞILIKSIZ O KİŞİNİN YANLIZLIĞIDIR YANLIZLIĞINDA YAŞATTIĞI DÜŞÜNCELERİ GİZLİ ARZULARIDIR BENCE… 30061985+gb *_Tam_kar$ıya_geçerken_ßıraktığın_O_el_ßen !m_||| *hiç onca kalabalığın içinde yanLız kaLdınmı *oh ne güzel oLdu içimde ßir huzur war giden gitti kaLan sağLarla gündeLik a$kLara dewam *ßiLeşenlerine ayrıLmış ßileşik gißiyim *BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK ![]() ÇüNkÜ sEn rüzGarin çosTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin ![]() ![]() ![]() *a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR *'HücreLerimi yerine koy ! şakası yok savunmasızlığın *aLayına isyan (sansürlü kelime):d *Seni seviyorum demek marifet değildir ![]() ![]() ![]() ![]() Zekasına güvenip ağzı laf yapanlara ![]() ![]() ![]() ![]() IQ hiçbişey EQ herşey''Onuda bu çamurlaşmış karakterler içinde bulabilirsen ne ala ![]() ![]() sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS!''Bir yazar demiş ya''sen git aşk bana kalsın ![]() ![]() bende diorumki"BEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN ![]() ![]() *ßizi satanLarı ßiz ßeLe$e veririz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Vicdanla ßirlikte Şerefte Ararım Sevdiklerimde Herzaman Doğru Değildir Elbet Seçimlerim Zaman Gelir Şerefsizleride Severim!!! *ßen ßurdaım koLpa a$kın sende kaLsın ![]() ![]() *Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Sonra Seni Kim Tanır,yolun aCık oLsun git güLe güLe *Her zaman doğru değiLdir eLßet seçimLerim gün geLir $erefsizLeride severim ![]() ![]() ![]() *Gecnın 1 Yarısı Başlıyrsa Çığlıgım Duyulsun Diye Dgl Duyulmdnda Sevmeyı Bılıyorsa Bu Yürek Görmdn'de Svmeyi Blr *pişmalık ßile bazen insana acı verebilio *gidene yoL yakı$ırr *ßêÿâzıñ kâdêrï kïr£êñmêk $ïÿâhıñ kâdêrï $µç£âñmâktır *geriye ßakıLarak anLaşıLırım iLeriye ßakıLarak ya$anırım *geçmişde keşke içime savas açıp yenmeye çalışmasaydım belki o zaman toprak olup yok olucaktm ![]() ![]() ![]() *pa$a gönLüm isterse severim zorLama istersem sevdiririm uğra$ma ![]() *HeR sEçiM Bi kAyBedişTiR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bEN hEp oLduĞum yERdeYim vE oLduĞuM giBiyiM ![]() ![]() ![]() *yanLı$ yapanı asLa affetmem fazLasını ya$atırım ![]() ![]() *ßazıLarı kendini artis sanıyo ama ßiLmiyoLarki onLarın artis oLduğu yerde yönetmen ßenim *Kaçırdığın her$ey için pi$manLık duyarsın ![]() ![]() ![]() ![]() *nEefrEt'e sEevGİdEN fAzLA GüVeİRrİm Dedİ şŞeEYTanN; ÇüNnkİ NeFReTİnN sAhtEsİ oLmASs ![]() ![]() * ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi? *karanlıkta ağladım ışıkta boyadım gözlerimi kanlı yazılarla süsledim sensizliği *Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya ![]() ![]() ![]() *seni ßi arkadaş ßi dostum gißi sevdim sen oturmu$ ßana a$ktan dem vuruyosun *DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM ![]() ![]() ![]() ![]() *ÜzüLmem Veya mutLu oLmam için kimseye İhtiyAcım yOq kuraLLar deği$ti Oyuna dewam ![]() ![]() *SeNi SevMeYi AğıR ÖdÜyoRuM ![]() ![]() * SênînLê întîhâRîn e$îqîndê jîLêtLê dâmâr mêSâfêSindêyiz ![]() ![]() *duaLarınLa doğmadımki ßedduaLarınLa öLeyimm *zannetmeki her susan konu$maktan acizdir ve kırıLan gurur ßir hiçtir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *her gidişine ayrı anLam yükLüyorum * ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *İsT€R Ah €T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Bir_Zamanlar_Herkez_Aynı_İken_Ben_Farklıydım_ Şimd i_Herkez_Fark_Pesınde_Ben_İse_Aynı_İşte_Buda_ Benim _Farkım_ *rüzgar ne kadar sert essede kayadan aLacağı sadece tozdur ![]() ![]() *yokLuğunda özLemem gerekirken varLığında hasret ßıraktın *HaksızLık kar$ısında susan diLsiz seytandır ![]() ![]() ![]() *YaŞaNaN HeR RoL BiR EtKi YaRaTıR!! *HaYaT YoLLaRDaN ÇiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeÇeCeKSiN! SeÇDiĞiN YoLDa öLüM oLSa BiLe SeLaM VeRiP GeÇeCeKSiN!!! *Hayat asLa sahneLenemeyecek ßir oyunun sonsuz tekrarından ißarettir ![]() ![]() ![]() *______aLayına qider demedik mi_???cefaLarı çekmedik mi_???ah be kankaa bizde sewmedik miiiiiiiiiiiiiiiiiii??: *ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() * ![]() *Amaç Uğruna Kurulu ßir Hayat Yok Onun İçin Ne Kimseyi Kendime Örnek Alırım Nede Kimseye ßenzemeye Çalışırım!! *Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi ![]() ![]() *Aşk ßenim damarLarımda doLaşan kimyasaL ßir etki!****>ßen a$ık değiLim oğLum ßenimki sadece etkiye tepki****< *Duymak nedir ßiLirmisin duymak ama anLatamamak cemßerini kıramamak keLimeLerin tam diLinin ucuna geLmişken söyLiyememek ![]() ![]() *bizi ESKİLER tanır YENİLER örnek alır,SORANLARA yalanız BİLENLERE kralız BİLMEYENLEREDE FALANNNNNNN FİLANNNNNNIIIIZZZZZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *ZuLmü aLkışLayamam,zâLimi asLa sevemem;GeLenin aaafi için geçmişe kaLkıp sövemem ![]() ![]() ![]() *HAYATINDAN TAMAMEN SİLEMEZ BENİ KİMSE, YA KALBİNDE VARSA YÜREĞİNDE YA DA BEDENİNDE MUTLAKA BİR İZİM KALIR GERİYE ![]() ![]() *ßekLedim dakiLaları qünLere,t€Lefon ßaşındaki nößetLerime s0run ßeni ![]() ![]() ![]() *giden gitti kaLan sağLarLa gündeLik a$kLara dewam *EsenLer merkez kafasına göre herkes çatıLır ka$Lar kesiLir ßaşLar en güzeL aşkLar esenLerde ßaşLar ![]() ![]() *Laf Søkmaya kaLkma kapak øLursun! Uqra$ma etiket øLursun! yaw$ama köpek øLursun! insan øL ßeLki yanImda yer ßuLursun *içimde ßi a$k war her geçen gün ßayatLayan önceki günün izi ßiLe kaLmayan ![]() ![]() ![]() *Gittim! Şimdi ßİr Mevsim Değil, ßir Hayat Girdi Aramıza, Ne Sen Döneßilirsin Artık Geriye, Nede ßen Kapıyı Açaßilirim Sana ![]() ![]() * ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n ![]() ![]() ![]() *ne kimseye ait nede kimseye sahißim tek geLdim tek giderim ![]() ![]() ![]() *HaYaTıN HeR SaNiYeSiNi YaSaRıM, SaNKi YaRıNa HiÇ uYaNMaYaCaK GiBi, BeLLi BeLiRSiZ BiR ÇıĞLıK GiBi , BeN GiBi ![]() ![]() ![]() *ßeyinLerde iLtihapLaşmış intihar düşüncesi ![]() ![]() *ßu garip huyLar senden yadigarr *ßu oyunu ßen ßaşLattım ßen ßitiririm işine geLmiyorsa game ower güzeLim *Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alıcağın Olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *ßeni görüp sınama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *ßu sevda ßitmez hasret ßitmez isteyene gider hiç farketmez *DetayLar aynadır farkı yansıtır ![]() ![]() *Ne Kadar BiLirSen biL SöyLedikLerin KarSıdakinin anLadıgı Kadardır ![]() ![]() *yaşamak zor geLiosa ßu ßedene ya$amak için haLa atan kaLßimin ßen (sansürlü kelime):d *Yok artık kaLßÎmdé né aşk né $évgÎ Î$témém artık gÎt Î$témém $énÎ na$ıL oL$a hérşéy yaLan ![]() *yağmurlu sokaklarda hayatmı arıorum *€Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin ![]() ![]() *İşini Şansa ßırakmak İstiyorsan ßir Zarda Sen At Zarlar ßenim Elimde Oyunu ßen Kurarım Sıkılırsam Senden Oyunu ßen ßozarım!! *canım sıkkın ßu araLar ![]() ![]() ![]() ![]() *taßiri caiz değiL,numunem yoq sende kaLsın asLım ![]() ![]() *kalbime gömerim o zaman unutupda silerim o zaman alt tarafı aşk buda işte vazgeçilmezmisin amann *qönüL kims€siz yapamaz s€veßiLeceqi ßir dost arar,ta$ın kaLßi y0ktur ama Onu ßiLe y0sun Sarar ![]() ![]() ![]() *Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz!! *___:::: --ßéN AdI YaLaNa KaRıŞıP AsLıNDa DoĞrU oLaNLaRDaNıM_!! :::____ *Hakedeni hayatıma sokarım haketmeyenin hayatınaa sokarım *Dalgalar Kumsallarda Mutluluk Masallarda Eridi ßitti Ömrüm $u Yalnız Masalarda ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|