Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamlı, dosyası, sözler

Anlamlı Sözler Dosyası

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anlamlı Sözler Dosyası

Benim için insanlar ikiye ayrilir sevdiklerim ve digerleri sevdigim insanlarda ikiye ayrilir çok sevdiklerim ve digerleri çok sevdigim insanlarda ikiye ayrilir SEN ve digerleri

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasinda iyi geceler öpücügü, yanagini uzat Dünde, bugünde, yarinda… Yüregin kadar yanindayim Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy; ben hep ordayim!

Biliyorsun her gökkusaginin bittigi yerde bir hazine saklanirmis Gökusagini takip ettim geçenlerde sende bitti… En degerli hazinemsin benim, canimsin Sana dogru bir kelebek uçurdum, daglari denizleri asti seni buldu, yanagina ufacik bir öpücük kondur

Bir an buruk bir aci saplanirsa yüregine, gözlerin zamansiz takilirsa, kulaklarin zamansiz deli gibi çinlarsa bil ki bir yerlerde özlemissindir beni

Bir gün sevgilim sordu ask nedir diye… Biraz zaman istedim düsüneyim diye, ertesi gün gördüm onu bir baskasi ile, kulagina fisildadim ask izdiraptir diye

Bir insanin idealleri olmali, sonsuzluk gibi Bir insanin özlemi olmali, özlemle açan çicekler gibi Bir insanin bir tanesi olmali, tipkki senin gibi

Dün gece sen uyurken kizila boyadim denizleri, uçurumdan attim sessizligi, haber saldim rüzgarlara, fisildasinlar kulagina seni ne kadar çok özledigimi… Gece bir baska giyer siyahini, yildizlar daha bir sönük olur, yakamozlar baska çizer denize kendini ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanimda yoksan eğer!

Gece bir baska giyer siyahini, yildizlar daha sönük olur, yakamozlar baska çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanimda yoksan… Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasinda iyi geceler öpücügü, yanagini uzat…

Günesi seviyorum diyorsun günes açinca gölgeye kaçiyorsun Yagmuru seviyorum diyorsun yagmur yaginca semsiyeni açiyorsun Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdigini söylüyorsun!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com