![]() |
Anlamlı Sözler Dosyası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlamlı Sözler DosyasıBenim için insanlar ikiye ayrilir sevdiklerim ve digerleri sevdigim insanlarda ikiye ayrilir çok sevdiklerim ve digerleri çok sevdigim insanlarda ikiye ayrilir SEN ve digerleri ![]() ![]() ![]() Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasinda iyi geceler öpücügü, yanagini uzat ![]() ![]() Biliyorsun her gökkusaginin bittigi yerde bir hazine saklanirmis ![]() ![]() ![]() Bir an buruk bir aci saplanirsa yüregine, gözlerin zamansiz takilirsa, kulaklarin zamansiz deli gibi çinlarsa bil ki bir yerlerde özlemissindir beni ![]() ![]() ![]() Bir gün sevgilim sordu ask nedir diye… Biraz zaman istedim düsüneyim diye, ertesi gün gördüm onu bir baskasi ile, kulagina fisildadim ask izdiraptir diye ![]() Bir insanin idealleri olmali, sonsuzluk gibi ![]() ![]() ![]() Dün gece sen uyurken kizila boyadim denizleri, uçurumdan attim sessizligi, haber saldim rüzgarlara, fisildasinlar kulagina seni ne kadar çok özledigimi… Gece bir baska giyer siyahini, yildizlar daha bir sönük olur, yakamozlar baska çizer denize kendini ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanimda yoksan eğer! Gece bir baska giyer siyahini, yildizlar daha sönük olur, yakamozlar baska çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanimda yoksan… Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasinda iyi geceler öpücügü, yanagini uzat… Günesi seviyorum diyorsun günes açinca gölgeye kaçiyorsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|