![]() |
Tufandan Bazı Nickler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tufandan Bazı NicklerSéLam arkadaşlar ben tufan sizlere alıntıda olsaa bikaç nick yazmak istiyorum umarım beqenirsiniz Kral olsan ne yazar qireceqin 2 metre mezar benim kral olduqum yerde kimse devlet olamaz bizim devlet olduqumuz yerde kimse kral olamaz sen sensizliqin ne demek olduqunu bilemezsin biz sevdiklerimizi kır cicekleri qibi avucumuzda deil bir kurşun yarası qibi kalbimizde taşırız bir qün ölürsem mezarıma qravatlı qavatlar deil benimle esrar ceken arkadaslarım qelsin beqenirseniz coqalta biliriz arkadaslar |
![]() |
![]() |
![]() |
Tufandan Bazı Nickler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tufandan Bazı Nicklertufans´isimli üyeden Alıntı SéLam arkadaşlar ben tufan sizlere alıntıda olsaa bikaç nick yazmak istiyorum umarım beqenirsiniz Kral olsan ne yazar qireceqin 2 metre mezar benim kral olduqum yerde kimse devlet olamaz bizim devlet olduqumuz yerde kimse kral olamaz sen sensizliqin ne demek olduqunu bilemezsin biz sevdiklerimizi kır cicekleri qibi avucumuzda deil bir kurşun yarası qibi kalbimizde taşırız bir qün ölürsem mezarıma qravatlı qavatlar deil benimle esrar ceken arkadaslarım qelsin beqenirseniz coqalta biliriz arkadaslar eee haniii + rep |
![]() |
![]() |
|