Güsel Nicler ;) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Güsel Nicler ;)fazLa baqma burdan deiL ![]() ![]() qoqyusune ait "O" meLeq deMeqmi qcti icinden ? ßıraq qirLetme!! qecirme icinden ![]() ![]() ![]() -------------------- SeninLe öLe[S!e] ------------------------------ "öquz" gibi anırma ![]() sesini duyan yoq !!-------------------------------- ![]() ![]() Herşeyi zirvesinde bırakmak isteyenler için![]() ![]() ![]() Ben zirvede bırakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AŞK gibi![]() ![]() ![]() ---------------------------- Kafamı ßozma ! AkLını Alır Eline Veririm AkLın Elinde Yol Veririm![]() -----------------------------------Az önce aldığım nefes kadar anlıktı varlığınız ----------------------------------- -HeR ŞeY uNuTuLuRda ![]() BiR SeN uNuTuLmaSsıN![]() BiR İzZzZz GiBi KalBimDe Daİma KaLaCaKsıN![]() SeN VaKiTsİz GeLeN KıŞ![]() BeNi üŞüTeN YazSıN![]() FaKaT YiNe ıSıTaN YaKaN SeN oLaCaKsıN![]() ![]() SeNi SeViYoRuM & ℓ ℓσνє у&------------------------------------------- ![]() ![]() Alışırım seni yalnız düşlerde okşamayaBunun verdiği mutlulukta az değil ki ![]() ![]() *--------------------------------- Üç noktası oL haЧatımın Hiç biTme ♥------------------------------ [" HэЯКεzi LǻИΣ?LiyОЯuМ "] ------------------------------------------- İsténméDiğim zaman DéğiL İstéDiğim zaman giDérimm ! ---------------------------------------- ' qérçéqim warqén sahTémi qimsé önémsémés -------------------------------------- ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm ------------------------------------------- Kendine Yaptıkların ve Kattıkların vasat Durumda P*çlik Tavan yabmış Ruhunda ! --------------------------------------------------------- [ √ ] ┼siчaђ мέŁέк ┼ ------------------------------------------------------- KRal yokken coşar soytarılar Kral yokken efelenir çakallar verilen aranın sonu var Kral mekâna gelince köpekler ayağa kalkar ---------------------------------------------------- кєη∂ιмє özєℓιм ѕıкıуѕα уαкαℓα! ---------------------------------------------------- Satanist kesen psikopat kedi ! ----------------------------------------- Affétmék ßüyükLüksé Sén Affét ßén Affétmém!! ----------------------------------------- sewDim seNi neDensizZ sewmeDin ßeni $ereFsizZ ama ßiz kaLdırDıqımızZ götü inDirmesini De ßiLirizZ ![]() ![]() -------------------------------------------- ßir zamanLarr qüzeL yüzüNü özLerDm öpMek içiN ![]() ![]() $imDide özLüorM yüzüNü![]() TükürmeK içiN!!!![]() ![]() --------------------------------------- ummaDıkLarm aDam oLurkEn ![]() ![]() ![]() aDam dedikLerim inSan ßiLe oLamamı$$ ![]() ![]() ------------------------------------------------------ Kötü bi çocuk olmadıgımı anlamam onbeş yıl sürdü ama iyi bi çocuk olmayı bırakamazdım ![]() ![]() ![]() Çünkü çok Kötüydüm !--------------------------------------- ÖLÜRSEM EKOSİSTEM BOZULUR -------------------------------------------------------- bir gün ayrılırsan sevgilinden ,yaş akmasın gözlerinden sitem etme deymez gerçek seven zaten terk etmez ---------------------------------------------------- YIKaR GeCeR BiR DoSTuN DüSMaNCA HaMLeSi ---------------------------------------------------- H@v@M@ t@K!lM@ N?Zl? OlUr$Un -------------------------------------------- BoşunaSaymaYirmiHarf --------------------------------------------- Herkes aynıyken ben farklıydım, şimdi herkes fark peşinde ben yine aynıyım ![]() ----------------------------------------- Seni seçtik diye adam mı oldun pikachuuu --------------------------------------- Tsubasayla benim, hepinizsiniz -------------------------------------- FaRqınDamıSınn? ßuRaLaRınn ßaSınCı AzaLdıI ![]() 0 yüSden HeRkeSinn SewiyeSinE inEmioRmMm![]() ![]() ---------------------------------------------------- AsK kANImDa dolASaN KiMyAsAL bİ TepKi bEn aSıK Deİlİm oGlUm BeNimKi sAdEcE etkiye-tepkii -------------------------------------------------------------- ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR ! / AsiLLEr De İdare EdeR![]() !--------------------------------------------------------------- > itLe köpekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur, seni tedavi ederdim ---------------------------------------------------------- seNi aDam eDerdim ama çoktaN köpeğim oLmuşsun, ne luzmu var! --------------------------------------------------------- Koca Karı gibi Laf Yapacagına Delikanlı Gibi işini yap ---------------------------------------------------------- Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek nede haraç kesmektir delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir?-------------------------------------------------- bendeki a$k ate$i cehennemi kiskandirir ![]() ------------------------------------------------ Bizim Fakirlikten Kesemediğimiz Kirli Sakallarımız Şimdi Zengin Piçlerine İmaj olmuş ------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- ŞEKLİ BEN ÇİZER BEN BOZARIM OYUNU BEN BAŞLATIR BEN BİTİRİRİM İŞİNE GELMEZSE GAME OVER GÜZELİM ------------------------------------------------------------ yoku$u ben ciktim yol senin olsun zehiri ben ictim su senin olsun bitane sen buldun bi tanede ben buldum haberin OLSUN!!! bu da sana kapak olsun? ------------------------------------------------------------------------------ ASK MESK PALAVRA PİÇ OL HAYATİNİ YASA -------------------------------------------------------- KALBİM SÖZ VERDİ BANA GURURLU OLUCAK,HAKETMEYENİN GÖTÜNÜ KALDIRMICAK!!! ---------------------------------------------------------- BeLki birgün bir araya geLiriz Kırmızı Kar yağdığı zaman --------------------------------------------------------------- Nèfrètè sevgidèn daha çøk güvènirim demiş Şeytan Çünkü nèfrètin sahtèsi øLmaz! fasLa özénMé aLTında kaLıRsın ------------------------------------------ Hayat Né Garip öküzLér FaLan ![]() ![]() -------------------------------------- o iki kéLimeyi séndén sonra kimséyé söyLéyémédim ------------------------------------------- ßéη нéρ ѕαğ тαяα?ıмα ∂öηüк уαтαяıм кαℓßιм∂éкι »»$éη«« ézιℓмé ∂ιéé ![]() ![]() -------------------------------------------- Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,oda eskiden yukardan bakardı toprağa ![]() -------------------------------------------- " Yiηé Gözüмdé bi DaмŁa 'Yaş'sıη ![]() Yéηi 'Yaş'ıη KuтŁu øŁsun 'αsqıм' ![]() ![]() " ------------------------------------------ Telefonda Sen Aklımda Başkası Nickimde Bile Degilsin Anladın Mı aŞkısı =) ------------------------------------------------------ Turkcell Bile Senden Daha Cok Seviyor Herqün Mesaj Atıyor ------------------------------------------------------------------------ kİmSeYi BaSiT GöRmüYoRuM ![]() ![]() SaDeCe MüKeMmeLiYeTiMin FaRkInDaYıM![]() ![]() =)----------------------------------------------------------- ßana taßut ßiçeceğinize Yerinde durmayan Götünüze SandaLye ßiçin ----------------------------------------------------- ÇoGUnUZ BEYAZ PEYNİR gibiydi zATeN , GöRMeYeLi TaM KAŞAR oLmuş ![]() ![]() =)------------------------------------------------------ ÇaRpaNLaRI biLe AyıRmISLar SeVEnLeR NE yaPsIN =) ------------------------------------------------------------------------------- Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim ![]() ------------------------------------------------------ Butun kizlar cicek olsun, ari olmazsam namerdim ![]() -------------------------------------------------------- İki uzaylı benzin istasyonuna gitmişler, biri benzin pompasını tutmuş dötüne sokmuş, diğeri ona şaşkın bir bakışla: ?Bu yaptığın normal mi??demiş ![]() Diğeri ise:?Hayır kurşunsuz ? demiş![]() ---------------------------------------------------------------------------- Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim bUdA SaNa KaPaK oLsUn![]() ![]() ------------------------------------------------------ SANA KARŞI Bİ TEK SEVGİ DUYABİLİRİM O DA HAYVAN SEVGİSİ ----------------------------------------------------- нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη ![]() ![]() !!!! ------------------------------------------------ уα σℓ∂υğυη gιвι göяüη уα ∂α gözüмє göяüηмє ----------------------------------- ßiRiNé VéRiLéCéK DéqéR uqRuNa FéDa éDiLéßiLéCéKLéRLé öLÇüLéßiLiYoRSa aÇ qöZLéRiNi éTRaFıNa ßaq ![]() qöRDüqüN HéR$éYi Féa éDéßiLiRiM![]() aMa SaKıN aYNaYa ßaqMa !-------------------------------------------------------- KiMSe WaZGeÇiLMeZ DeĞiLDiR ![]() kIr kALbİmİ GöNLüN oLsUn aL HeRŞeYi gÖzÜn dOysUN![]() ŞiMDi bAşKa MaNiTaLaRLaYıM aL bUdA SaNa KaPaK oLsuN ![]() !!!----------------------------------------------------------------------------------------- yürek söz vermi$se bizde sözden dönülmez,kalp kalbe kalbe gönül vermi$se bizde sevgi inkar edilmez,bizde yürek zedelenir ama asla dostluga,sevgiye ihanet edilmez ---------------------------------------------------- Suskunluğuma bakıpta seni unuttum sanma,şu dünyada özlediğim biri varsa oda sensin Yanımda olmasan bile yüreğimde hep benimlesin Unutulmayacak kadar değerlisin![]() ![]() ![]() ----------------------------------------- Hak edeni hayatıma sokarım hak etmeyenin hayatına sokarım ![]() ![]() ![]() !----------------------------------------------------- ____ღ♥ღ___яαρ уσℓυη∂α вιя αşıqıм ![]() ![]() ![]() !___ღ♥ღ____---------------------------------------------------------------------------------------- **Choqq $erefsiz qöRdüm ama Hic Biri Senin Kadar ProfesyonaL DeqiLdi ![]() !--------------------------------------------------------------- ** ![]() Arkamdan konuşanlarn hepsi arkada takılmaya devam etsn![]() ![]() ---------------------------------------------------------- (__>> "kısa mesajda bile 160 tane karakter war, sende bir tane bile yok<<__) --------------------------------------------------- ünlem koyup uyaranlardan deilim nokta koyup bitirenlerdenim ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- ' Kahpeliğin son moda olduğunu bilirdim de senin modayı yakından takip etiğini bilmezdim -------------------------------------------------------------------------- birgün gelip soracaksın ben mi dünya mı dieeksin ![]() ![]() Ben dünya dieceğim sen çekip gideceksinnnnnn![]() ![]() AmA bİlMeYeCeKsİn Ki benim dünyam SENSİNNNNNNNNNNN![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------- BeN üç Şeye Bölünmüşüm Kalbim,Gururum we SEN ![]() ![]() Üç duygu war içimde Aşk,Nefret we SEN ![]() ![]() Üç şansım war Onurum,Ömrüm we SEN ![]() ![]() Beni BEN yapan ÜÇ şey war SEN,SEN we SEN ![]() ![]() Unutma eğer sana kavuşamadan ölürsem tabutumun içinde kefen,kefenin içinde BEN,benim içimde de SEN olacaksın ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- Ne kralina giderim ne alayına çok lazimsa kralida ayagima gelir alayida -------------------------------------------------------------------------- Sσnυndα şαnѕ вαnα dα güldü αмα göтüуlє (!) -------------------------------------------------------------------------- bir gün olur yanarsın sende beni ararsın işte o zaman avcunu yalarsın -------------------------------------------------------------------------- Bizde eti browni seviyoruz, ama hayvan gibi yemiyoruz -------------------------------------------------------------------------- gözlerine mi inanayım ağzına mı inanayım, gözlerini mi bakayım, ağzınamı sı?m? -------------------------------------------------------------------------- annemler daha iyisini yapana kadar en iyisi benim -------------------------------------------------------------------------- Çok uZaqa qiTme oqLuM ßeNde herşeY ßoL -------------------------------------------------------------------------- iLqi b0oL yeteRki beNim oLL!! -------------------------------------------------------------------------- miLLet dışıNı süsLeR - iCiNi takmaz oLmu$ -------------------------------------------------------------------------- iStisNa ßenSem Kaide b0zuLuR ! -------------------------------------------------------------------------- SıRaDaNım, ama eN öN sıRaDaN -------------------------------------------------------------------------- küCük iNsanLaR koNu$uR - büYük iNsanLaR koNu$uLuR -------------------------------------------------------------------------- bU a$k haVuz ProbLemİ -------------------------------------------------------------------------- Kendini bi b*q sananLar Gerçekten Sandıqınız qibisiniz xD -------------------------------------------------------------------------- daha boyun bi karış beyfendi olmaya calış peşimde dolaşma otur dersine calış -------------------------------------------------------------------------- Senin Havan kime Güzelim Seni Rüzgarımla Dağıtırım ne Havan kalır Ne civan -------------------------------------------------------------------------- bendeki havayı Sana Versem Türkiye Hava yolları iLe Kapışırsın Koçumm -------------------------------------------------------------------------- Fazla hava yapma Bana Yanımda Olursun Madara -------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|