Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biraz

Biraz Daha..

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Biraz Daha..

Bırakın sevginizde cesaret olsun! Sevginizle yürümelisiniz size korku salanın üstüne Sizin şerefiniz şu olsun : Daima sevildiğinizden fazla sevmek ve asla ikinci olmamak Bırakın korksun erkek , seven kadından Kadın sevince her fedakarlığı yapar ve geri kalan herşeyi değersiz sayar
- F Nietzsche / Böyle Buyurdu Zerdüşt

Birisi sizin için gerçekten çok değerli ise , bunu ondan sanki bir suçmuş gibi gizleyin Bu hoş birşey değildir ama doğrudur Çünkü ; bırakın insanları , köpekler bile büyük dostluklara katlanamazlar
- A Schopenhauer

İçinde bir dürüstlük kıvılcımı olan bir insanın , ölme yada yaşama şansını hesaplamakla uğraşmaması gerekir Hesaplaması gereken biricik şey bir şeyi yaparken doğru mu yoksa eğri mi , iyi bir insan olarak mı yoksa kötü bir insan olarak mı davrandığıdır
Sokrates'in Savunması / Platon (Eflatun)

İnsanlar aslında mutluluğa dayanamıyorlar Mutlu olmak istiyorlar tabii ama bunu elde eder etmez , birtakım yersiz düşlerle kendilerini yiyip bitiriyorlar İnsanlar mutluluğa mı dayanamıyorlar yoksa onu yanlış mı tanıyorlar yada kendileri için neyin gerekli olduğunun mu farkında değiller Mutluluğu kullanmayı mı beceremiyorlar yoksa öteye beriye çekiştirmekten yorgun mu düşüyorlar , bilmiyorum Bildiğim birşey varsa ; habire ondan söz ediyorlar , böyle bir sözcük ortada ve herhalde boşuna icat edilmedi
- Marguerite Duras

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com