![]() |
Qunahlarım İn†İhar Susu Vermi$Qhen.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qunahlarım İn†İhar Susu Vermi$Qhen..Lane†Lenmi$ bedenımın qu†saL qunLerNde ![]() ![]() qayıp ruhLar qhendiLeryne bi yoL buLuor!!! qunahLarım in†ihar susu vermi$qhen ![]() ![]() saqımdaqii meLeqLere herbiri cehennemde benım icin dua edior !!! yava$ yava$ dağıLır buLutLar karanLıkLar ![]() ![]() yine duvarLar örünür tenine yeni umutLar süzüLür yüreğine ![]() ![]() bir damLa gün ı$ığı yüzüne yasak ! gözya$ı umut hep sana tuzak eLin koLun bağLı a$k sana yasak her yeni sabah gecene tutsak ![]() ![]() ![]() ![]() hapSσLмuş haγaLLєяiм iηaтςı düzєηLєяiм haLвuкi вєη кiмiм ηєγiм кaвuL єdєяiм γaηLız кaLdıγSaм γa γaηLız кaLdığıмı SaηdıγSaм вσмвσş вiя düzєηdєγiм qizLєηмiş SєωєηLєяiм haLвuкi вєη γiηє вєηiм GeLeceğim ![]() ![]() ![]() beN bekLemediM oDa geLmedi öLüm gibi bi şeydi ama Kimse öLmedi ![]() ![]() ![]() ![]() İnan ki! Kırılmış bir ayna gibi Paramparça kırık dökük aşkımız Çaresizliğin ümitsizliğin türküsü Türkülerin en içlisi en hüzünlüsü Büyük aşkımız Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|