|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
giderken, götürmüyor, kimse, sevgileri, yanında |
![]() |
Kimse Giderken Götürmüyor Sevgileri Yanında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kimse Giderken Götürmüyor Sevgileri YanındaĶim$eyi y0Lundan dönDüreCek qüCüm y0 ![]() ![]() ![]() ![]() *DayanıkSızım 0Lduğun yerDe kaL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elvedayla süslenmiş bir yaRınıın dünündeyim Kim Bilir belki Doğmamış Melekler Rolündeyim ![]() ![]() Keşkelerle dolu sonbaharın demindeyimm ![]() ![]() Bilinmez yolların özleminde Tam Önündeyim kaLsaYdın Dié syLéYémédikLerm ![]() ![]() qittiktén snra Yüréqime aqrr qLioo ![]() ![]() $imdi ardndn SésLendkLérm YutkuNurqén ßoqasıma takıLıo ![]() ![]() Gec oLdu ama anLadım ![]() ![]() Kimse giderken götürmüyor sevgiLeri yanında YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk AnLadım dedim ya Daha fazLa yormayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben GidérKéN BoşLuğum KaLpté KaLır ![]() ![]() Yér!mide Çok Az K!ş! aLır' Bén GittiKtéN SonRa Bazı' İnsanLar Yérimi aLmaya ÇaLışır ![]() BéN Hayat'mda VarLı KaLbini IsıtırKéN* Ben Gittiğimde İsé Géride KaLanLar ArKada BıraKtığımın Yatağını IsıtıR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|