![]() |
Dünyaya İsteksiz / Her Etkiye Tepkisiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyaya İsteksiz / Her Etkiye TepkisizSeviçLer yoLLadım adrese tesLim ![]() ![]() ![]() SıyrıLmadı haLa masum bu sevda ![]() ![]() ![]() ![]() ´Hüznün´ vuruyor yine saçLarıma ![]() ![]() ![]() Toz pembe görünür canımı yakanlar ![]() ![]() ![]() Dün gibi kanıyor açtığın yürek acısı ![]() ![]() ![]() DetayLar beni oyaLar ![]() ![]() ![]() KederLe ateşkesim imzaLandı ![]() ![]() ![]() Verdiğin sevinçLer defoLu çıktı ![]() ![]() ![]() Rehin aLdım acıLarımı ![]() Sen geLene kadar bırakmam ! SeviçLer yoLLadım adrese tesLim ![]() ![]() ![]() SıyrıLmadı haLa masum bu sevda ![]() ![]() ![]() ![]() ´Hüznün´ vuruyor yine saçLarıma ![]() ![]() ![]() Toz pembe görünür canımı yakanlar ![]() ![]() ![]() Dün gibi kanıyor açtığın yürek acısı ![]() ![]() ![]() DetayLar beni oyaLar ![]() ![]() ![]() KederLe ateşkesim imzaLandı ![]() ![]() ![]() Verdiğin sevinçLer defoLu çıktı ![]() ![]() ![]() Rehin aLdım acıLarımı ![]() Sen geLene kadar bırakmam ! Bazen; Yıldızları süpürürsün farkında olmadan Güneş kucağındadır bilemezsin ![]() `` Bir çocuk gözlerine bakar arkan dönüktür Ciğerinde kuruludur orkestra duymazsın ![]() ** Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun anlamazsın ![]() Uçar gider koşsan da tutamazsın ![]() ![]() ![]() Ne zamandır sezen söylemiyor “keskin bıçağı” Ve artık radyolar çalmıyor bab-ı esrarı ![]() ![]() ![]() Nefes nefes içimde Her gün ayrı bir elveda ![]() ![]() ![]() Gün gelir alevlenir Dolarsın göğsüme öylece ![]() ![]() ![]() Binbir ümitle bekledim Gelmeyecek o son treni ![]() ![]() ![]() O sıcacık eLLerin bana karşı mı buz kesiLdi? ![]() ![]() Haince kopardılar ![]() Yoksa Gül ayrılmazdı dikeninden ![]() ![]() ![]() Sebepsiz sevmedim seni Sebeplerini de hiç düşünmedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|