![]() |
Güzel Sözlü Şiirlerr |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Sözlü ŞiirlerrBugüne kadar ne bi elmayı soyabildim ne de iyileştirebildim bi yaramı kabuğunu koparmadan, karşıma çıkınca kızmadım hiç elma kurduna çünkü bendim bıçağı saplayan onun yurduna ![]() ![]() ![]() az önce mutluluğun en deli adamıyken ben ne çabuk gittin bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdilerde gözlerine bakarak şiirler okuyorum içimden, sen duymuyorsun ![]() ![]() ![]() Gözlerinin buğusuna adımı yazıyorum, yanına da mavi aşkımı; yani seni ![]() ![]() ![]() gözlerini, buğusu silinecek, adım silinecek gözlerinden, aşk silinecek ![]() ![]() ![]() Bir şiir okuyorum soğuk cama yaslanıp; ?Yokluğun cehennemin öbür adıdır ![]() ![]() ![]() Üşüyorum kapama gözlerini? diye biten ![]() ![]() ![]() Şimdi gözlerini kaparsan; gözlerindeki yıldızlar sönecek ![]() ![]() ![]() Şimdi gözlerini kaparsan; maviler çok üşüyecek ![]() ![]() ![]() bugün resmine dokundum ben öptüm yine yine zaman ağır ol henüz erken demek için güle güle sesini özledim özledim çok haberim yok durmuş dünya niye seninle birlikte kaybolanları arıyorum aşk şarkısı değil bu geldi içimden gülümse bir kez benim için eğer duyuyorsan isterdim sana İçimdeki sen sözcüklere sığmıyorsun artık Ellerimde bedenimde dudağımda ve sarılışlarımda öyle tarif edilmez bir his var ki özlemek adına tek derdim sensin Bir daha asla böyle sevemem Yaşamak adına tek yapacağım şey Sensizlikte bile yaşayabilmek seni yaşatabilmek sevgimi inceceden inceye bir sızı gibi yüreğimde taşımak hasretini Özlemin vuruyor harflere yar o minik yüreğin dolmasın sakın kıyamam gamına kederine Hayatın nasıl ve neden lerine aldırmadan sadece ve sadece seninle el ele koşmak istiyoruyorum Gülüşlerinle verdiğin tarifsiz ve benzersiz nefesler için teşekkürler Yağmurluydu hava! Ne yazık ki Tanrı bile yıkamamıştı günahlarımızı ![]() ![]() Senin gitmene beş vardı! Sessizdik! Sanki çengelli iğneyle tutturmuştum dudaklarımı ![]() ![]() Ölüm gibiydi gözlerin ![]() ![]() Soğuksa soğuk! Derinse derin! Günahlarımdan korkmuyorum, bedeli neyse öderim! Yeter ki gitme sevgilim! Ben kirpiklerimi bir tek senin gözlerine gömerim! Bu şehir taşıyamaz bizi! Bu yağmur ıslatamaz! Senin gözlerini benim gözlerime kaç kez idam ettiğini, Benim sana kaç kez ölüp, ölüp dirildiğimi hiçbir kitap yazmaz! Eller yukarı! Bu bir emirdir sevgilim ![]() ![]() Gözyaşlarım kolye gibi boynuma dolanırken, gidemezsin! Özledim anlamıyor musun? Kahretsin özledim! Sen benim kendimden dilediğim tek özrümdün! Sen benim gözümdün! Öyle ya bir suç işlediğimde, Tanrı bile bakamazdı gözlerimin içine ![]() ![]() Biri sana değecek olsa ölürdüm! Gitme! Ne kadar neşter varsa buyursun değsin yüreğime! Git demeden gitme dediğimi anla işte! Bana bir sen kal! Sende,benimle hoşça kal ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|