![]() |
Komik Yazılar 11 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Yazılar 11Köylü, yeni doğan bir sıpayı kucağına almış evine dönerken,iki ortaokul öğrencisi kendisine takılır ve: - Hayrola amca, derler ![]() - Adam, kendine yapılan bu terbiyesizliğe aldırmamış görünerek cevap verir: - Gittiğiniz okula kaydını yaptıracağım ![]() Hakim, suçlu Temel'e çıkıştı ![]() -Yaptığın işin utanç verici olduğunu bilmiyormusun?Bu işi yaparken hiç utanmadınmı? Temel sessiz bir şekilde; -Utanmaz olurmiyum hakim emice ![]() ![]() Kaptan Temel Fadime'ye yağmurun yağıp yağmayacağını önceden bildiğini der ![]() Fadime'de nasıl? diye sorar ![]() -Eger ki hamsiler suda oynayi,yağmayacak;oynamayi yağacak demektur ![]() Fadime: -Ama yarisi oynayi,yarisi oynamayi ![]() ![]() ![]() ![]() -O zaman pelki yağar pelki yagmaz ![]() Temel başındaki kasketi gösterip, -Ha bu kasket penu on yaş gençleştirdu,demiş ![]() -Kaç yaşindasun,diye sormuş Cemal ![]() ![]() Temel, -Kasketlimu,kasketsiz mu,diye yanıtlamış ![]() Taksinin yokuşta frenleri patlamış,müthiş bir hızla aşağıya iniyor ![]() -"Durdur şu arabayı"! ![]() ![]() Şofür panik içinde haykırmış; -"Durduramıyorum"! ![]() ![]() -"O zaman taksimetreyi durdur hiç değilse" demiş Kayserili ![]() ![]() Adam bara gider bir kadeh içki ister ![]() ![]() - "Çok üzgünüm ![]() ![]() ![]() Barmen çok anlayışlıdır ![]() - "Üzüldüm" der ![]() ![]() ![]() ![]() Adresi yazıp adama verir ![]() ![]() - "Nasılsınız? Size söylediğim doktora göründünüz mü?" der ![]() - "Evet evet" dedikten sonra bir yudum alıp yine kalanını barmenin suratına fırlatır ![]() ![]() - "Anlaşılan o da işe yaramamış" diye çıkışır ![]() - "Hayır" der adam, "aksine, bana çok faydası oldu ![]() - "Ama yine bir yudumdan sonrasını suratıma fırlattınız!" Adam: - "Evet ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|