Qüzél Sözlér ... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Qüzél Sözlér ...hayaLin kırıLınca imkansızı umunca korkulan gerçek oLunca qözya$ı kurumuyor heR sefeRdeN GeRi döNeR oLdum yoLun soNuNda SeNi isteR oLdum ![]() ♥Seni ßuLmaKtan önCe aramaq iSterim Seni sevmeqTen önCe anLamaq iSterim ! caRe yokSa Senden ßaSka ! kaLıp seni Sende yaSamaq iSterim Ge¢mi$e götür ßeni, uLa$iLmayan Ø en derin sessizLige ![]() Hüzne göm ßeni! adimi karaLa öLümün anLam kazandigi søguk mezar ta$Larina gözya$LarinLa isLa ßeni, isLa ki damarimda ki (Kan) iLe akitayim vücudumun her ß1r nøktasina seni![]() ![]() Gecelere Kaçıyorum ![]() ![]() Boş Sokaklara SarhoşSokaklaraGizliyorumKendimi Yokluğun Taşıyor Gözlerimden Gözlerim Ele Veriyor Beni ![]() ![]() Tükeniyorum![]() ![]() ne tuhaf dimi iÇimi aCıtan da senDin ![]() aCımı dinDirecek oLan da ![]() ![]() ![]() ßéN SaNa YaNaRKéN … SéN Kim ßiLiR NéRéDé ü$üoRsuN![]() ! =)' Zaя 'Laя Soκaqıηa SaLLa ЄLiηdεκі ''DüŞ'' 'Lεяі ,, βaκaяЅιη Çiғт GεLiя ░├► İκі ЧüzLüLüqüη Gibi ◄┤ asκ Sεviчorum DεmεK dεqiL Чürεqindε Hissεdmεkdir ![]() ! Чanında oLanı Sεvmεk dεqiL ! qεLmεsεdε bεkLεmεkdir![]() ! ♥2-3 Günde ' αşkım ' diyip dudαğıma yαpısαcαgınα birαz dαhα Dişini sıkıp ' Helαlim ' diyip Yüregime Yαkışsαydın !éLdén dü$mé sévgiLér değiL benim istedigim ya kaLbinin Sahibi oLayım ya da hiç bişeyin ![]() Üç noktası oL haЧatımın Hiç biTme ♥benDe buraLardan qiDerim eqer sen y0qSan ![]() ![]() ne arar ne hatırLarım öyLe oLsun isti0rSan ![]() ![]() ![]() ~ ![]() Kimi zaman gitmesini bileceksin![]() ![]() ARKANA BAKMADAN![]() ![]() Kimi zamanda onu sevdigini söyleyeceksin![]() ![]() ![]() ![]() GEÇ KALMADAN![]() ![]() ![]() ![]() GidenLerin Sonuna nokta koyKi geLenLer Büyük YazıLsın KaLbinde ![]() ![]() ![]() daLı kuruSada aqaÇ yaqmura naSıL küséR saatin durSa bi an zamaN oNu nasıL bekLer aLı k0ymuş teßessüm aŞıqına bir zaLim yıkıLır döküLür kaLp kırıLsada sever ![]() ![]() ![]() qitmé duR sakıN aCı0r iÇim senSiz ![]() ![]() qitmé sevqiLim mutLu oLsanda bénsiz ![]() ![]() ![]() Bir hikaye ![]() Tanıdık ![]() ![]() DiLimin ucunda ![]() ![]() HatırLamaya çaLıştıkça acı vermiş daha fazla! ![]() ![]() Bu yürékte sén baŞkasın <3 ![]() ![]() keNdi düNyamDa yazDıqım hayaLLerLe süsLü bi masaLdı bu heR şey bitTi ama kaLßim haLa unutamıo oNu ![]() ![]() Kalbini söksen ne fayda?Sen "ona" öLürsün,"o" başkasına ![]() ![]() ![]() " seNi sevi0rum " diyeNin sevqiSinden şüpHe et ![]() çüNkü aŞk seSsizmiş ![]() sevdiqi iSe diLsizmiŞ ![]() ![]() saNırım heP seni seveCek kaLßim s0n kez ataNa kaDar qécici asma ßéni kaLıcı öLdür ![]() ![]() ßoynumun izi kaLsın yüréqinin ipindé![]() ![]() ![]() ßir neFes kaDar kıSaymış aŞk dedikLeri ![]() ![]() ![]() z0rmuŞ bu denLi sensizLik kim hakLı , kim suçLu ararKen yitiRdik herŞeyi biZ şimDi çaLan her kapıDa sana diye k0şmanıN , her sabah kabuS qöreRek uykuDan kaLkmanıN aCının , özLemin qöLqeSi var hayaTımDa yaLnızLıqı , aCıyı , her Şeyi öqRetti ama sensizLiqi haLa öqRetemeDi hayat baNa ![]() ![]() ![]() kaLamam a$kSız yanında ![]() !Seni unutmak koLay oLsaydi, qüLen yüzümün aRdinda sakLadiqim kaLbim HaLa o bakisLaRa vuRqun oLmazdı ![]() ![]() s0n kez bkayım qözLerine ![]() haberSizce maSaLın s0nu qeLmiş yine ![]() ![]() aDı haSrettiR sana akan qöZyaşLArımın uzun oLdu senSizLik ![]() buqün ç0q üzqüNümk0rkar oLduk “ sevi0rum “ demeye ![]() kimi sahiden deqiy0r sevmeye , kimi iSe piŞman eDi0r sevdiqine …aŞk 24 saat beraber oLmak deqiL , 365 qün ayRı oLsanda sevmektr ![]() ! |
|
|
|