![]() |
Qüzél Sözlér ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qüzél Sözlér ...hayaLin kırıLınca imkansızı umunca korkulan gerçek oLunca qözya$ı kurumuyor heR sefeRdeN GeRi döNeR oLdum ![]() ![]() yoLun soNuNda SeNi isteR oLdum ![]() ![]() Seni ßuLmaKtan önCe aramaq iSterim Seni sevmeqTen önCe anLamaq iSterim ! caRe yokSa Senden ßaSka ![]() kaLıp seni Sende yaSamaq iSterim Ge¢mi$e götür ßeni, uLa$iLmayan Ø en derin sessizLige ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gecelere Kaçıyorum ![]() ![]() Boş Sokaklara SarhoşSokaklaraGizliyorumKendimi Yokluğun Taşıyor Gözlerimden Gözlerim Ele Veriyor Beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne tuhaf dimi iÇimi aCıtan da senDin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßéN SaNa YaNaRKéN … ![]() ![]() ![]() ' Zaя 'Laя Soκaqıηa SaLLa ЄLiηdεκі ''DüŞ'' 'Lεяі ,, βaκaяЅιη Çiғт GεLiя ░├► İκі ЧüzLüLüqüη Gibi ◄┤ asκ Sεviчorum DεmεK dεqiL Чürεqindε Hissεdmεkdir ![]() ![]() ![]() ![]() 2-3 Günde ' αşkım ' diyip dudαğıma yαpısαcαgınα birαz dαhα Dişini sıkıp ' Helαlim ' diyip Yüregime Yαkışsαydın ![]() éLdén dü$mé sévgiLér değiL benim istedigim ya kaLbinin Sahibi oLayım ![]() ![]() ![]() ![]() Üç noktası oL haЧatımın ![]() ![]() ![]() benDe buraLardan qiDerim eqer sen y0qSan ![]() ![]() ne arar ne hatırLarım öyLe oLsun isti0rSan ![]() ![]() ![]() ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GidenLerin Sonuna nokta koyKi geLenLer Büyük YazıLsın KaLbinde ![]() ![]() ![]() ![]() daLı kuruSada aqaÇ yaqmura naSıL küséR saatin durSa bi an zamaN oNu nasıL bekLer aLı k0ymuş teßessüm aŞıqına bir zaLim yıkıLır döküLür kaLp kırıLsada sever ![]() ![]() ![]() qitmé duR sakıN aCı0r iÇim senSiz ![]() ![]() qitmé sevqiLim mutLu oLsanda bénsiz ![]() ![]() ![]() Bir hikaye ![]() Tanıdık ![]() ![]() DiLimin ucunda ![]() ![]() HatırLamaya çaLıştıkça acı vermiş daha fazla! ![]() ![]() Bu yürékte sén baŞkasın <3 ![]() ![]() keNdi düNyamDa yazDıqım hayaLLerLe süsLü bi masaLdı bu heR şey bitTi ama kaLßim haLa unutamıo oNu ![]() ![]() Kalbini söksen ne fayda?Sen "ona" öLürsün,"o" başkasına ![]() ![]() ![]() " seNi sevi0rum " diyeNin sevqiSinden şüpHe et ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saNırım heP seni seveCek kaLßim s0n kez ataNa kaDar qécici asma ßéni kaLıcı öLdür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßir neFes kaDar kıSaymış aŞk dedikLeri ![]() ![]() ![]() z0rmuŞ bu denLi sensizLik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaLamam a$kSız yanında ![]() ![]() Seni unutmak koLay oLsaydi, qüLen yüzümün aRdinda sakLadiqim kaLbim HaLa o bakisLaRa vuRqun oLmazdı ![]() ![]() s0n kez bkayım qözLerine ![]() ![]() ![]() ![]() aDı haSrettiR sana akan qöZyaşLArımın uzun oLdu senSizLik ![]() ![]() k0rkar oLduk “ sevi0rum “ demeye ![]() ![]() aŞk 24 saat beraber oLmak deqiL , 365 qün ayRı oLsanda sevmektr ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|