![]() |
İçinde Sen Geçmeyen Cümleler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçinde Sen Geçmeyen CümlelerNice zaman sonra fark ettim ki; artık içinde sen geçmeyen cümleler kuruyorum ![]() Saklanmış, bastırılmış bir sevdanın ardından, sessiz düşüncelere dalmaktan vazgeçip, sustuğum sözcükleri atıp defterimden, sensiz yaşamaya başlamışım ![]() Acının kalbimi deldiği ve en sevdiğim zaman olan gecenin bile kabusa dönüştüğü o aralıklardan, senden habersiz bir güne uyanmaya başlayalı kim bilir ne kadar oldu? Onu bile saymamışım! Kendimi sorgularken buldum aklımı ama hayır, bu sana ihanet değil ![]() Seni unuttuğumu söylediğim şu an bile, unutmuş olduğumu hatırlatan yine sen değil misin? O zaman nasıl unutulmuş olabilirsin? Bu sadece bir sihir, halüsinasyon, geçiş… Ayrılığımızın ilk zamanlarında herkes seni sorardı ![]() ![]() ![]() Ben aslında seni unutmadım, sadece kontrolü elime aldım ![]() ![]() ![]() Buralara gelebileceğime hiç inanmadı yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() Apartmandan gelen her ayak sesine, her araba kapısının kapanmasına cama fırlayan benden, özgürleşmiş bene geçiş yapmak, dilde söylendiği kadar kolay olmadı ![]() ![]() Şimdi mutluyum çünkü içinde sen geçmeyen cümleler kuruyorum ![]() ![]() ![]() Candan Ünal |
![]() |
![]() |
|