![]() |
♥ İmzalık Nickler ♥ 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ♥ İmzalık Nickler ♥ 2sen son aşkım son ümidim oLacaksın kaLbimde her zaman tek kaLacaksın ruhum dudakLarında hayat buLuyor yaşadıqım en büyük aşk sen oLacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() PasLı Bir YaLnızLıktı AvuçLarımda ![]() ![]() Ardımda Bir Yürek Yükü Rüzgar ![]() ![]() Ne Zaman Sevmeye KoyuLduysam ![]() ![]() DoğruLup ÇoğaLdı AyrıLıkLar ![]() ![]() ![]() ßeLki Sandığın Kadar UkaLa ßeLkide Tahmin Edemiyeceğin Kadar Mütevaziyim ![]() ![]() ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım ![]() ![]() Kimseyi Örnek ALmam ![]() ![]() ![]() ![]() Arkama ßakmam ![]() ![]() AsLa Demem ![]() ![]() ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem!! Kimse ßana MasaL Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten ![]() ![]() ![]() uÇan baLonLara takıLmış hayaLLerim ![]() Bende onLarLa Beraber uÇmuşum ![]() KayboLmuşum ![]() ![]() ![]() Uzansam Çocukluğuma dönsem Derinlerde gizlenmiş yaralarımı görsem Bir bıçak yarasıyla acısız kalsam Oyunlar oynasam sahnesiz maskesiz ![]() ![]() Ah çocukluğum camdan duvarlarım Portakal çiçeği kokulu heyecanlarım Kuş tüyüğüydü düşlerim umutlarım Hani nerede arsızlığım humarsızlığım ![]() ![]() ![]() Hayata güLmek lazım her zaman O kadar şeye rağmen mutLu oLmak hani ![]() ![]() Dudak BükükLüğü ya hayat Ona inat güLümseyebiLmek hani ![]() Bakıyorum bulutlar beyaz Karanlıktan çıkalı çok olmuş Yeşili şimdi gördüm Ve maviyi Pembeyi ![]() ![]() ![]() ![]() Gezinen bir göLgedir hayat Gariban bir aktör Sahnede bir iLeri bir geri saatini doLdurur Ve sonra duyulmaz oLur sesi Bir masaLdır GürüLtücü bir saLağın anLattığı Ki yoktur hiç bir anLamı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|