![]() |
Nick`S.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nick`S..gidenLer "bakışLarı" ![]() ![]() ![]() Harcayamadıklarımdandır ![]() Hala Seni Yazıyorsa Kalemim Aldıkların ![]() Kalemin İtibarındandır ![]() Bil ! Erkek Adam Özlemez Özlenir ![]() ![]() uzun gećeLerde uykumsa virgüLüm ![]() ![]() ![]() bu kısa ćümLede son nokTadır öLümüm'' Düşersin demiştim ![]() ![]() ![]() FazLa sarktın HayaLLerimden ![]() ![]() Siz kovalayıп beп sadece ` aaaf-i ´ takılıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
Nick`S.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nick`S..Narkoz aLmıs gibi Hissєttiqimdєn bєri attıgım hєr adım sєnkronizє ![]() ![]() ![]() Her kırık kєmik bana ikinci sєfєri hatırLatıyor ![]() ![]() ![]() Bir "parçam" vardı aynı ben gibi Bir kalbim vardı camdandı sanki ![]() ![]() ![]() İnsanı en çok en sevdiği acıtırmış ya hani En çok sevdiğim incitirken beni ![]() ![]() ![]() ParçaLandım ![]() ![]() ve herbir parçamı ayrı yere bıraktım ![]() önce sawruLdum yok oLdum sonra dinLendim duruLdum ve her qiden parçam yerine yenisini doqurdum ![]() ![]() ![]() ve şimdi ![]() ![]() Hiç birşey eskisi gißi olmayacak Anlık bir hevesle herşeyi mahfettin ![]() ![]() ßüyüsü bozuldu o dev gibi aşkın ![]() Dağıldı kalßimin inci taneleri ![]() ![]() Sevgimi eLimLeşu eLimLe kurban ettim ![]() ÇünKü O bedenimin tahammüL edebileceğinin ve ruhumun arzuLayabiLeceginin çok ötesiNdeydi! ![]() ![]() ![]() Bir itiraz diLekçesi buLdum kendime müzik sinema ve edebiyattan; içime iğneLedim ![]() bir yığın "mâddi hâtâ" buLundu düşLerimde ![]() aşk bir ağır ceza suçuymus biLemedim ![]() bir yanLışLık oLdu öLdürüLmedim ![]() ![]() ![]() Yine bunalım dolu dinqinlik icinde ruhum!! Manası yok artık beynimin bana oynadığı bu labirentleri yıkacak güce sahibim! Benim celladım kimse değilbende değilim ![]() ![]() Tanrı bile nefret edebiliyormuş kendi yarattığından ![]() ![]() $imDi Kim can KatacaK Canıma SarıLıp Kim yatacaK ? ßitmioR Kawqam KaderLe ![]() ![]() Sen De qittin ßu DiyarDan ![]() ![]() ßeni Kim SeweceK ? $imDi Kim ßiLecek Sonumu yoLumu Kim çizeceK ??? ***** Ayşegül diye bir arkadaşım süpermen diye bir kurtarıcım olmadı hiç ![]() Sadece şarkılar vardı ![]() ![]() ![]() İçinde aşk acı umut olan şarkılar ![]() Dua etmeyi de bilmem aslında ![]() ![]() Aydede de Noel baba da masallar gibi yalandı ![]() Ben çocukken bir tek yıldızlar kayardı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|