![]() |
ЯUhum SaĐEce Bana Đİz Çöksün !. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ЯUhum SaĐEce Bana Đİz Çöksün !.Яuhum saĐece bana Điz çöksün ! ![]() Garip bi hastayım ![]() ![]() ĐeLiyim ![]() ÜzüLme `meLeğim ![]() ![]() ![]() ![]() Varsa bekLeyen biri Đüşersem de GeLirim ![]() Ben hep κötü ihtimaLi içimden SöyLedim ![]() ![]() bozuLdu büyüsü ![]() ![]() Maskemi taktım sürdüm boyalarımı Giyindim en süslü yalanlarımı Bir yüzüm gülerken ![]() Kimse duymasın içimden ağladığımı ![]() ![]() ![]() [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekiyor ![]() ![]() Şeytan sadece sunar ![]() ![]() Daha kaç kes vurulmam ![]() güçlü olmam daha ne kadar ![]() yaralanmam gerek hayatta (?) Daha ne kadar gücüm var kaybettiğim (??) şeyler var daha ne kadar borcum var (!) benim hayata (!!) ![]() (-( £L saLLamadıM aRdındaN )-) ^*^ Sanki giTMeK deĞiLde ![]() // Sanki iki perdeLik biR tiyatRo oYuNunuN iLk peRdeSiydi Gidişin \ ~ Ve iKinci peRdeSi ebediYeN biRLikteLiK saHneSi oLacaKTı ~ || Birinci peRdeSi biTTi || {={ HeRkeS bu KoCaMan SevdaYı naSıL yoK ettiK diYe aLkıŞLadı Bizi }=} ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|