![]() |
Van Gaal'den TS'ye Yeşil ışık! |
![]() |
![]() |
#1 |
TheRapZone 61
|
![]() Van Gaal'den TS'ye Yeşil ışık!VAN GAAL'DEN TS'YE YEŞİL IŞIK ![]() Hollanda'da AZ Alkmaar'ı bu yıl şampiyon yapan ünlü Hollandalı teknik direktör Louis Van Gaal paylaşılamıyor ![]() Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'dan transfer teklifleri aldığını doğrulayan Van Gaal, "Türkiye'de teknik direktörlük yapmayı tabii ki isterim" diyerek Türkiye'de çalışabileceğinin sinyallerini verdi ![]() Trabzonspor hakkında Şota'dan bilgiler aldığını söyleyen Van Gaal, "Uzun zamandır kendisini çok iyi tanıdığım ve şu anda yardımcım olan Şota, kısa süre önce bana Trabzonspor hakkında bilgiler verdi ![]() ![]() ![]() "ZOR OLANI BAŞARMAK" Teknik direktörlük kariyerinde Türkiye'nin de yer almasını çok istediğini sözlerinde vurgulayan Louis Van Gaal, "Ben zor olan işleri başarmayı severim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TÜRKİYE KAPISI AÇIK Türkiye'de çalışmayı çok istediğini sözlerine ekleyen Hollandalı çalıştırıcı, "Türkiye'de futbol heyecanı çok farklı, bunu biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öte yandan Louis Van Gaal, bir taraftarın verdiği Galatasaray formasıyla objektiflere poz verdi ![]() 02 Mayıs 2009 |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Van Gaal'den TS'ye Yeşil ışık! |
![]() |
![]() |
#2 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Van Gaal'den TS'ye Yeşil ışık!tam bi saçmalık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|