![]() |
Midem Kaldırmıyor Artık Yalanlarınızı ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Midem Kaldırmıyor Artık Yalanlarınızı !Umuda GüLümseyen HeceLerim var ![]() ![]() Sana gelen vagonlara kaçak bindim ben ![]() ![]() Neden geLdin yokken ? Herşeyi unutturur gözlerin ![]() Hayat ne dogrusaLdır ne de durgundur ![]() bir gizemden digerine iLerLeyip durur * Mutluluk dediğin koşmaktır delicesine imkansız olduğunu bile bile ![]() ![]() ` ama gel gör ki ; kötüyüm bugün ![]() sesime ses değse ` çıgLık oluyor ~ Nasıl geçer bilmem Üstümdekisen lekeleri ~ Gitme asla sana demem burda kal vazgectim artık senden ![]() ![]() Midem kaldırmıyor arTık Yalanlarınızı ! Tuhaf bir umuttun sadece ![]() ![]() Her gece yastık aLtında ağLatan ! Uzaklığını unut ![]() ![]() Ellerini uzat sadece ![]() ![]() “ Ben sana hayat dedim / Kendini öldürmene izin veremem ![]() ![]() ~ Sen yüreğimin tek sevabı ![]() ![]() ![]() ´gözlerinde uykusuzluğum uykusuzluğum dilsizliğinde çözülüyor senin´´ ` Gitme desem b i t i y o r u m ![]() ~ Ben hep sende kayboluyorum ![]() ![]() ![]() Gözlerin güze dönmüş ` ' Bakışlarınla kuruyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|