![]() |
* Boşvermeklazımbazen.. (: |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() * Boşvermeklazımbazen.. (:Bekleyince noluyo ![]() ![]() Senii banaaa yaarr ederlermiiiii ![]() ![]() -Her ne kadar anlamazsan o kadar anlatırlarr ![]() ![]() ![]() * boşvermeklazımbazen ![]() ![]() gözümdenn düştüğünn yerdee kalırsıınn ![]() ![]() ~ Eğer ben sende mutsuzluğa sebep oluyorsam bırak Beni ![]() ![]() ![]() Gökkuşağı'm yok artık SoLdu renkLerim Herkez gitti Herşey bitti Şimdi bırak beni bana KayboLduğum yaLnızLığıma ![]() ![]() ![]() ~ Kimseye göstermem üzüntümü Gündüz gülerim geceleri yalnız ağlarım … ~ Yıldızlar düşerdi avuçlarıma ![]() ![]() ~ Yürek yanar KaLpLer ağLar Sevdam biLe cırpınır cıkıs yoLLarı arar ![]() Birtek gözyası kaLır bu asktan geriye ![]() ![]() ruhumda yeserir yeniden ``ask yaprakLarı`` ![]() YasanmamısLarı düsünür kuytuLarda öLürüm ![]() ![]() ~ Ellerini tuttuğum gün yağmur gibi huzur yağar üstümden ![]() ![]() ~ " Yağmura yakalanmış biri gibiyim ![]() üstüm başım yorgunluk ![]() ~ kalbim ağrıyor ağlıyor da ![]() ![]() seni unutmaya hazırlanırken kendimi kaybediyorum ![]() sevmeyi de sevilmeyi de beceremedim ![]() ![]() ~ Kusurlarımdır beni erişilmez yapan ^^ |
![]() |
![]() |
|