![]() |
Aşk'' Yakar...Sen O'na Uyma Emi! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk'' Yakar...Sen O'na Uyma Emi!![]() Ne fırtınalar atlattı bu yurek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kül oldu umutları ![]() ![]() ![]() Hep acının ıçinde buldu kendını sebepsiz ![]() ![]() ![]() ''Yoruldum ![]() ![]() ![]() ![]() Kanayan yarama merhem oldu o gözlerın ![]() ![]() Kendımı hapsettıım o karanlık dunyamdan cıkarıp ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar masum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayellerımın yerınıı; acı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyikide cıkardı! İyıkı bendesın ![]() ![]() Iyıkı sende yuregım ![]() ![]() O kadar cok ıyıkı varkı sana daıir sayabılecegım ![]() ![]() ![]() ![]() Suan okadar cok mutluyum kıı ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ruyadan uyanmaktan korkuorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bi an gelıp kayıp gıdecekmıssın gıbı gelıyo ellerımden ![]() ![]() Aglıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sende bılıyosun aslında ![]() ![]() ![]() ''Aşk'' yakar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benı ''senden'' Senı ''benden'' Askı ''yuregımızden'' Alma! Bırak açmaya devam etsın kalbımızde askın cıceklerı ![]() Koparma! Askı sen varsın dıye sevdım ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olursa olsunn gıtme ![]() ![]() Bitme! alinti |
![]() |
![]() |
|