![]() |
Nickler :D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nickler :DHayat denen şeyin farkına vardığımızda geç mi kalmıştık acaba ? Sebepsiz sevmedim seni, Sebeplerini de hic düsünmedim ![]() ![]() Kimseye göstermem üzüntümü Gündüz gülerim geceleri yalnız ağlarım … Ellerini tuttugm gün yağmur gibi huzur yağar üstümden ![]() ![]() Beklerim ölene dek… Dönecek der umutlarım… Alır götürür beni kokun uzaklara, cok uzaklara ![]() ![]() Sana en muhtaç olduğum şu anda gel ![]() Yaşamak olsan da gel ölüm olsan da gel ![]() ![]() ![]() Sen benim hiçbir şeyimsin Yabancı bir şarkı gibi yarım Yağmurlu bir ağaç gibi ıslak ![]() ![]() Saatler yine seni vuruyor Gecenin en dip yerinde~ Sen aşksın Sen hüzünsün Sen artık benim kadar ]bensin… Daha önce yaptım yine yaparım Aşkını içimde yaşatırım - rüzgar dağıtmış saclarını bulutlarla bir tutuyorum tenini ve rüzgar getiriyor kokunu gözlerin denizler gibi engin yıldızlar kadar parlak ![]() ![]() ruhumun derinlerine daldır parmaklarını sevdanın kalemi parmaklarını yaz yazabildiğince aşkını… Kalbimde hızlı bir hareket Kulağımda meşgul sesi Dudaklarımda adın Düşlerimde bir çocuk ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|