Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ihanet, ingilizce, sözleri

İngilizce İhanet Sözleri

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İngilizce İhanet Sözleri

ihanet sözleri ingilizce,
ingilizce etkileyici ihanet sözleri

Lying is a matter of intelligence , honesty is a matter of bravery If your are short of intelligence to lie , try to be honest using your courage
Yalan söylemek zeka ile ilgili bir mevzudur , Dürüstlük ise cesaretle Şayet zekan yetmiyorsa yalan söylemeye, Cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene

You can not never know what it carries inside itself Think twice before you break it ; perhaps the one inside it is you
Bir kalbin içinde ne taşındığını asla bilemezsin Kırmadan önce iki kere düşün; Belki de içindeki sensin

My love to you was like the last crumbs remaining on the plates You always left me though I cried behind you
Tabaklarda kalan son kırıntılar gibiydi sana olan sevgim Sen beni hep bıraktın; Bense hep arkandan ağladım

How strange that happiness ! If that goes ,it goes ; it does not come back if you call back ; if it comes , it does not stay ; if it stays , that is not enough
Ne garip şey şu mutluluk ! Gitti mi gider ; Çağırsan gelmez, Gelse de kalmaz, Kalsa da yetmez !

Women love they hear , men love they see So women make up , men lie
Bayanlar duyduklarını sever , Erkekler ise gördüklerini sever Bunun içindir ki kadınlar makyaj yapar, Erkeklerse yalan söyler

If hard , then love that but if not love , then do not go further Don’t forget that the one who leaves someone for you leave you for someone
Zor ise aşık olabilirsin fakat sevmiyorsa zorlama’ Unutma ki; Senin için başka birisini bırakan , Başkası için seni yüz üstü bırakır !

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com