![]() |
Yaralı Kuş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaralı KuşYaralı kuşlar olur hani yalpalaya yalpalaya yürüyen aşkın çakıllı yolları da yalpalatıyor beni tıpkı yaralı kuşlar gibi bana aşk ne gerek, sevda neyime diyorum kızıyorum kendime ,sonra sen geliyorsun gözüme aşkım diyorum inan ki sen aşkı giyince bedenine ben aşk'a koşa koşa geliyorum yıkılıyorum dimdik durayım derken,içimde yarıklar çatlaklar heryanım sarsılıyor ,yüreğimde en şiddetli deprem, tutunsam bir yere ellerim, yok ki bende, son defa seviştiğimizde tenine saklanmış ellerim ellerim saklı ya tenin de,ya gözlerim onları nereye gizledin aynalarda kendime bile bakmıyor gözlerim, sen sevilenim, şımarık haylaz,yediverenim,gözlerimde yağmurlar biriktirenim, bu yaşta liseli çocuklar gibi aşk neyime benim,kara sevda diye sen mi oldun mabedim offf offf biliyorum ya zor bu işler aşklar ,meşkler diyorum kendime, sonra sen geliyorsun gözüme aşk giyiyor tenin ben ozaman koşa koşa geliyorum aşk diye sana kalbim acıyormuş ,sancıyormuş, dudaklarım özlerken teninin tadını tuzunu,kimin umurun da!ölüm bile olsa seni sevmenin sonu aşk neyine be kızım diyorum,git işine uğraşma aşkla sevgiyle sonra sen geliyorsun gözlerime,hasretin düşüyor yüreğime, sen aşk giyiyorsun üzerine, ben ozaman aşk diye sana koşa koşa geliyorum |
![]() |
![]() |
|