![]() |
İmzalık Nickler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmzalık NicklerBu hiddet benim! Kimse sahiplenmesin! Bütün suçlar yine benim! Kimse ![]() Hasarı tespit edin yeter! Bedelini ![]() ![]() ![]() Simsiyah her taraf şimdi ![]() Soğuk bir bedene sanki ellerim ![]() Bu bir oyundu sonunda bitti Ruhum ölmekte sanki Tüm aşklar aslında canımı acıtırken bütün yollar karşımda Payıma düşen koca yalnızlıktan değil şikayetim Değil kendi yalnızlığım Seni uzağıma düşürenlerle derdim Susuyorsam bundandır GöRmemeye çaLışTklaRm tamda göRdüklerim asLında ![]() ![]() ![]() Hep böyLé çocuKsumu bakaR seNin gözLerin? Hep böyLé içinDé uzak biR ışıK mı yanaR? ßakışLarınDa beNi dinLendiRen biR şéY vaR KıysınDaymış giBi éN saKın denizLérin ![]() ![]() ![]() Bir yanım sen ![]() Bir yanım deniz ![]() Bir yanım yokoluş ![]() Bir yanım bitiş ![]() Bir Hüzün Var icimde… Anlam Veremedigim… Baharımı Yaşıyoruz… Yoksa Son Baharımı… insanLarın Yuzleri ![]() Baharda Son Bahari YasatanLara Hüznüm… Acıların düğümlendiği yerdeyim şu an bir kaçıs bu yasadıklarım kendimden kendime!!! Kalbimi kırmayın aynalar ![]() Bir suçlu arar gibi ![]() Yüzüme bakmayın aynalar ![]() ![]() ![]() Başkası gibi baktığınız şu yüzümde ![]() Her acı bir çizgiye imza atmış ![]() Hüzün gözlerimde yuva yapmış ![]() Gümüş teller saçlarımda dolmuş ![]() ![]() sus konuşma ![]() ![]() ![]() yeter karıştırma ![]() ![]() ![]() dur orada gelme ![]() ![]() ![]() çek elini dokunma ![]() ![]() ![]() sil gözyaşlarını öldüm diye ağlama ![]() ![]() ![]() Bekleyeceğim seni ![]() ![]() ![]() Bu yarım yüreğin diğer yarısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geleceksin değil mi? Vardırsın ![]() ![]() ![]() OLmaLısındır ama oLmasan herzaman daha iyidir^^ |En azından kendin için | Hep'sindir ![]() ![]() ![]() Hep hiç oLmak isterken hep hep oLmuşsunduR ![]() ![]() | BeLki sadece senin için | Şimdi Yoksun ![]() ![]() ![]() Seni Dilediğim Gibi Düşünebilirim Tutar Ellerini Öpebilirim Uzun Uzun ![]() ![]() Kimseler Ayıplamaz Beni Yokluğunda Seni Sevdiğimi Anlayamazlar ![]() ![]() Bütün Işıkları Kaldırıp Attım Bir Kenara !!! Anlıyor musun? ****üzü Güneş Olsa ![]() Sensiz Karanlıktayım Günden güne özLüyorum seni ![]() ![]() ![]() OLan biteni yaşadıklarımı seni ve seninle yaptığımız herşeyi özLemeye başLadımm ![]() ![]() Kim oLduğunu söyleyemem ![]() ![]() İnan hep kaldın sen içimde ![]() ![]() Birgün bitti diyip olmaz diyip çıktık hayatlarımızdan Keşke] diyorum bazen kendime Mutluydum seninle =) O kadar kişi geLdiki yerine senin kadar sevemedi O kadar kişiyi sevdiğimi sandım ki senın yerine geçemedii ![]() ![]() ![]() Nese gerek yok boş sözlere Eski bir anısın artık öylece kal yerinde ! ^^oyundan kalkmak isterken ben ; kağıtlar çoktan dağıtıLmış ![]() bu hava boşLuğunda artık herşey satıLıkmış ![]() ![]() ![]() Kendime bugün yéni bi şans verdim ![]() Önce duvarımdaki sonra da kaLbimdeki kirLi isimLéri siLdim ![]() Ardından güzéL bi ****üzü çizdim kéndime ![]() ![]() Kendimi avutmak yerine ![]() ![]() SiLdim siLdim siLdim ![]() ![]() ![]() Adam biLe oLmayanLara adammış gibi davranmaktan vazgéçtim ![]() Kimseyi zorLa aşık edémessin ya kendiné ![]() ![]() ![]() Unutmayı değiLde hatırLadıkLarımdan ve Bana yapıLanLardan dérs aLmaya karar verdim ![]() ![]() Hayatı yaLan doLan oLanLara karşı susup ![]() ![]() Ve ardından s ![]() ![]() ![]() AsLında ben Buqün kendim oLmayı ![]() ![]() ![]() Şimdi biraz saygı ve biraz huzur ![]() ![]() ![]() Hadi geri ver onu ![]() haince çaldiğin gibi ![]() Bir gün ansizin çikipta karşima siyah saçlarinla büyüleyip gözlerimi ![]() sesinle içime işlediğin gibi ![]() Bir de sensizlikle cezalandirip ![]() hapsettiğin gibi beni ![]() Hadi geri ver onu bana Sensiz yapamayacak olan aciz kalbimi Ne çok değişti dostluklar ![]() ![]() Oysa istediğm bu değildi ![]() ![]() ![]() Şimdi güvendiğim sen değilsin ![]() ![]() Tanıyamıyorum en sevdiğimii kaRDeşLiK sıfatını üsTünde kusuRSuzCa taşıyabiLen tek insaN ![]() terk edip giderken ![]() ![]() dönmiyeceğine iLk önce ![]() ![]() Söz ver ![]() ![]() hiç gitMe|seN|nN!! ![]() ![]() Ben güLmeyen Bir suratım Yarım kaLmış fıkrayım ![]() ![]() Ben içimde Bi tuhaFım ![]() DışımDa hep insaNım ![]() ![]() Bitmeyen Bir kavgayım ![]() kusursuz Bir hatayım ![]() ![]() Ben yıpRanmış Bir inancm ![]() ![]() ![]() kendime Bir cezayım ![]() güzeL çocuk senLe buLmak istemişTim sonsuzLuğu ![]() ![]() ama Bizim gibi küskün & yorgun insanLar haketmiyor mutluluğu ![]() ![]() yüregimin yarıSı tek Senin hakkındı ![]() ![]() $mdi yanımda ßirtek Sen oLmaLıydın ![]() ![]() ****üzü gibi birşey çocukluk / bu hiçbir yere gitmiyor ![]() ![]() ![]() Dünyanın en güzel rengine yabancılaştım ![]() Artık bana ait kırmızı değildi o ![]() Kime aitti? Ya da kimlere? Yapmaya calıstıgım ve zorlandıgım ![]() Tek şey; Beynimden gecen cinneti ![]() vurmaktır ![]() ![]() ~ Bir gidişinle tutuşurdu Dilimin ucunda asılı kalan kelimelerim ![]() ![]() Bir gidişinle ![]() ![]() ![]() Maviye çalan Umutlarım küllenmiş kor yığını altında kaldı ![]() ![]() Evcil acılarım yeniden canımı yakmaya başladı ![]() ![]() VE seni götüren ayaklarının altında heba oldu gözyaşlarım Artık dönüşü yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() Çaresizim ![]() ![]() ![]() Ve çare-sizliğinim ![]() ![]() ![]() Çünkü öğrendim sırrı ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sırtımda iyice ağırlaşan geçmişimin karanlığında ![]() sana dökülüyor kelimelerim ![]() ![]() Bir bir soyunup atıyorum üzerimden bırakıp gittiğin ne varsa… Geri çekiliyorum ![]() ![]() Tek bir söz bırakmayacağım giderken ![]() ![]() oysa tek bir söz yeterdi değil mi sevmelere…artık ne yana yürüsem ![]() …hep bir adım ötemde duruyor uçurum ![]() Senin hayallerin başkayken hayallerimin bir parçası yapamıyorum artık seni ![]() ![]() ![]() "gitmek ![]() ![]() ![]() ![]() Susuyor ![]() ![]() ![]() "kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum ![]() ![]() ![]() Gülümsüyor ![]() ![]() ![]() "gitmeliyim" diyorum ![]() ![]() ![]() "kalmalısın" demiyor ![]() ![]() ![]() LânêtLênmiş bêdênimin kutsâL küLLêrindê ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün Ben'lerimi Alıp Geçeceğim Karşına Teker Teker Sunacağım Sana En Çok Hangisini İstiyorsan Önce Onu Boğacağım İplerini Çekeceğim Sonuna Dek ![]() ![]() ![]() ![]() Üstü çiziLmemin iri puntoLu harfLer duruyor gözümün önünde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayaTa güLmek Lazım hér zaman ![]() o kadaR şeye raĞmén mutLu oLmak haNi ![]() ![]() ![]() duDak ßükükLüğü ya hayaT ![]() ona inaT güLümeseyeßiLmek hani =) En kücük ihtimaLin ßiLe DeğiLken En ßüyük Yaram OLuyorsun ![]() ![]() ![]() aLdığım Her neFeS Seni Yüreğime Beni öLüme zinCiRLiyoR ![]() ![]() ![]() Saate ßakıyorum ![]() ![]() ![]() Akrep intihar'a geLiyor ![]() ![]() ![]() ßélki Sandığın Kadar Ukala ![]() ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim ![]() ![]() ßiraz Saklıyım ![]() ßazén Yasaklıyım ![]() ![]() Kimséyi Örnék Almam ![]() ![]() Kimséyé Örnék Olmam ![]() ![]() Arkama ßakmam ![]() ![]() 'Asla ' Démém ![]() ![]() 'Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén ![]() ![]() sn yoksun ve bir daha da oLmayacaksın yaLanLarınLa kaLbimi acıtamayacaksın karanLık geceLerimde bir daha sn oLmayacaksın sana inandığım akşamlarda oLmayacak birLikta kurduğumuz mavi düşLerde oLmayacak ve şunu artık biLmeLisin ki bir daha kaLbim senin için çarpmayacak ![]() ![]() Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi ![]() ![]() nє zaмan вu кadaя zoя oLмaya вaşladı nєfєs alмaк ![]() nєяdє кayвєtti insanlaя gözlєяndєкi ışıgı ![]() ne zaмan anlatмaкtan vazgєçtilєr öyкülєяini ![]() HérkéSin ßiLdiqini Kimdén SakLıorsun Sén? Adın Cıkmı$ 1 Kéré Kimi AkLıorsun Sén? Hérqün ßa$ka 1Yérdé Hérqün ßa$ka 1iyLé Gézdin Tozdun RékLam OLdun Tüm MiLLétin DiLindé ALém ßiLior Adam DéiLsin ßöLé GéLdin ÖLé GidéRsin DiLénmé ßéndén A$k DiLénmé Ték Sözüm Sana ALLah WéRsin ![]() ![]() Hadi Yavrum GüLé GüLé Kaygı Sana KaLır Saygı Da ßana ßén Söz Yazarım Sén Lago Oyna Zéka Ya$ın ßu Kusura ßakma ![]() ![]() Yaptığım Hic1 $éy İcin Pi$man DéğiLim! ßütün ÖFkém YapamadıkLarıma ![]() ![]() seni sewmeye gücüm yok benim; basit 1 cümLeden ibaretim ![]() seni unutmaya çok istekLiydm; ßeceremedim ![]() ![]() ![]() Keşke oyunLar oynamasaydık Kaybedilen Her Bi Öz!Sarfedilen Her bi Söz!Ağlamaklı Her bi Göz!Bir Kördüğüm Oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ßuNLaRınki düNyaySa ßenDe UzayLıımmm Yiné dopdoLu qözLérim sanki ßiLinmézin içindéyim vé sén yiné ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßoqazım düqümLéniyor néfés aLamıyor ßéynim ikiLémdé ![]() sus diyorum sus yüréqim sus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() susmuyor; durmuyor; sürükLüyor qéçmi$Lérin én koyusuna doğru tékrar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dayanamıyorum! ßu acıyı kaLdıramıyorum artık durduramıyorum gözya$Larımı ![]() ßir çéLi$ki ![]() ![]() ![]() daha né kadar ya$arsın ßu yürékté ![]() ![]() daha né kadar yükLénirsin üstümé ![]() sonu géLdi artık ![]() ![]() ![]() ![]() MutLumuyDuk Ki sadé Nefes aLdık ? Yürekteki Emanet Senden İbaret ![]() ![]() Her Hakkım Saklıdır®™ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ³³°¹³²¹³ °¹² Git artık ![]() ![]() ![]() ![]() TüM evReLerim morFiN yemiş gibi kasıLıoR anLaMsızCa ![]() ![]() küçücK bi kız çoCuğm bén seninLé büyümék iSteyén ![]() ![]() кαувσℓѕαм ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İmzalık Nickler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmzalık NicklerßeLki Sandığın Kadar Ukala- ßeLkide Tahmin Edemeyeceğin Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem !! KenDi KücüK Pemße DünYaMmDa mudLuuMm Sensiz de denizi seyredebiliyorum Hem dalgaların dili seninkinden açık Ne kadar hatırlatsan kendini boş Sensiz de seni sevebiliyorum Sonbaharda yaprakLarı döküLen ağaçLar gibiyim Benimde umutLarım döküLdü! Son bi yaprağım kaLdı güçsüz dallarımda Simdi tek çabam onu büyük fırtınaLara karşı korumak! qéri dönüşü oLmayan bir tünéLdéyim oyunun adı hayat başroLdé bén yardımcı oyuncuLar séwqi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sénaryo konusu hérşéyé raqmén mutLu oLma sanatwé oyun bitti ![]() ![]() pérdéLér indi ışıkLar söndüyoruLdum artıq ![]() Ah şu cevapsız sorular Neden gelirler aklıma Labirent misali Sonsuz bir oyun sanki Ya herşeyim ya hiçim sorma dünya ne biçim * Kalemden yapılmış hayatımın Ucu bitti bu sefer Dayanamıyor artık Kırılıyor tükeniyor yavaş yavaş ![]() ![]() *e* Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın İstersen kısıp ![]() Kim bilir belki gülümser belki ağlarsın Yüreğimdeki sesleri susturamazsın * ^^ hayat denilen şey bir ipin ucunda kaybedilenler gelmiyor bu oyunda* *e* Sokaklar böyleymiş Ağaçlar böyleymiş İpte 2 kişi olmazmış Ama benim dengemi bozmayınız ! Satıp savursan kasıp kavursan Değil hiç umrumda Vurup ta kırsan yakıp ta yıksan Kime kalmış bu dünya ^^ Küresel dünya ![]() Sokak arası mafyası fight is fight Hayt bre var mı yan bakan? Delikanlılık öldü mü? İmaj yeniledi sadece be babam Şu adaptasyonu gördün mü? Doğudan batıdan kopta gel Altı üstü bilet parası Oyna sahnende ve çık Bakma insanların üzüldüğüne Maskelerinden altındaki et yüz karası ! ßir warmıS ßir yokmuS ![]() ![]() Senin gißi maskeliler ßu dünyada cokmuş (: ![]() nerdeysen Görünme ßana ![]() Seni görecek yerLerim agrıyor ßugün ![]() ![]() bir daire ciZ ![]() ![]() iCine qir ![]() ![]() kenDi capınLa eqLen isTe (: ne adamLaR qöRdüm ![]() ne elbiseler gördüm ![]() * eSkiLeri SiLdim âma kaLem kıRmızı oLunca izi kaLıyO ![]() * Midem bulanıyor ![]() Beni hep unuttu Senin adın ne Bana ismini Söyle Neden yapmacıksın onu söyle Maskenin altında etten başka ne var Söyle ! ![]() Hayatının résmini yap dédi ßana ßiri ![]() Vé siyahtan ßa$ka rénk vérmédi ![]() ![]() Zardanadamımsın sen benim ![]() Büyüdü O küçük kız! Eski éLbiséLérim oLmuyor artık üstümé MutLuLuk gömLékLérim sarıp sarmaLamıyor SévinçLérim késmiyor ayakLarımı yérdén Üzérindé adrés yazmayan bir méktubum bén HayaLLerimsé boyaLarı akmış maskéLér éLLerimde saLınır Kent ![]() ![]() Ah hér yér nasıL da küL ![]() ![]() ![]() ![]() AsıLı kaLır aşK ![]() Yutkunamam yaşamı ![]() Dünya Boğazımda kaLır ![]() ![]() Şimdi ikimizin geceLeri ç0k farkLı ![]() ![]() Birimiz başını yastığa koyuor ![]() Birimiz Bir yabancının koynuna ![]() ![]() Ve ikimizde değişik başLıoruz güne ![]() Birimiz uykusuz kaLmış ![]() Birimiz yarin koynunda ![]() ![]() ![]() ![]() oda GözLerimiz hep yoLLarda kaLdı o herseyi kendi eLinde sandı mutLu güLüsüm resimLerde kaLdı mutsuzum iste varmı diyeceğin? takvime baktım yok bi geLeceğim tutma nefesini bekLe geLeceğim burdan baska biyerde öLeceğim günes doğarken bekLe geLeceğim suratıma söyLe varsa diyeceğin burdan baska biyerde öLeceğim mutsuzum isteee! Gördüm en sonunda hiÇkimse yokmuş yanımda ![]() ![]() Aslında şmdi acı 1 hatıra oldun ![]() ![]() ![]() ![]() Sakın ßigün düşLerimin En KaranLık yerinde Çıkıp geLme… Sakın geLme gözyaşLarımı SiLmeye éLLerineKanım ßuLaşmasın ! –====( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 qüLümsemen bana yetiyor !! O qüLümsemen ßeni sana a$ık edioR ![]() ![]() Senii qörüyor !! [KaLbiim] sadece sana atiyor !! bir saklambaç oyunu gibi kaybettim bir yerde seni neden başımı alıp gidemiyorum aşinayım firara kaçamıyorum en kötüsü gün ve gün sana biraz daha fazla bağlanıyorum DımtısdıMtıSdımtıSs ' $ekerDen evimiz pamukTan hayaLLerimiz vaRdI ne yazıkkı dün yağmuR yağDı ![]() ![]() Sana neLer söyLeDım hePsını DuyDun Da anLamadıkTan sonRa Duysan Da bıR Duymasan Da ![]() ![]() Başkalarının ne dediği beNi hiiç ilgilendirmiyo hissettiğim gibi yaşıyoruM Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /////Aşk damarlarımda dolaşan bir etki ben aşık olmam benim ki sadece etkiye tepki ![]() ![]() yok oLup qitмék kaçıp kurtuLмaksa hayattan ![]() yok oLup qitмék istioruм ![]() Ruhuм bédeniмi taşıyacak kadar dirénçLi deiL artık ![]() ![]() Göz yaşLarıм buqünLérde daha çok yakıyor canıмı ![]() ![]() Hér daмLası düştüKçé daha fzLa yaraLıyor bédeniмi !! Kanrévan içindeyiм ![]() ![]() yıLdızLar biLé bana yakLaşmick kdr uzak ![]() ![]() ama onLardan biLé korkar oLduм ![]() yok oLup qitsém kurtuLurмuyuм ? KurtuLcaksaм yok oLup qitмék istiyoruм artık BuraLardan ![]() ![]() ![]() karanlık ![]() çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında birkaç damla gözyaşı akar gözümden ama ne yapabilirim ki benimde ruhum kayıp hayatın içinde ![]() ![]() kalbim kırık param parça bi halde ![]() ![]() ama karanlığın şartı budur mutlu olmalıyım belkide ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat öyle bir karmaşa ki; ya doğru zamanda yanlış insanı çıkarıyor karşıma ya da yanlış zaman doğru insanın kaybına neden oluyor ![]() Artık güven ![]() ![]() insanları tanımak bir o kadar zor ![]() ![]() ![]() YA ZAMANA YENiLiYORSUN ![]() Ben kaybettim Sen kazanıyorsun aaafini çıkar … ![]() ![]() ![]() Bir Keşaaae dAha yer yok KALBİMDE ![]() ![]() AŞKINI HeLaL et ![]() ![]() GöLgeLere bakıyorum ismini ararken ![]() Önce yüzün yansıyor sabahın sessizLiğinden ![]() GözLerin o tutmak istediğim eLLerin YaşamLar geLiyor geçiyor CümLeLer kuruLup ifadesini yitiriyor ![]() BizLer ''sen'' oLuyor SenLer hep başka hayaLLere daLıyor ![]() ![]() Bir adım atsan bana doğru Görüversen sonra beni Ne hali varsa yalnızlığın O da bunu görse bari! Bir kere olsun n’olur n’olur Göz göze gelsek senle ![]() Dursa biranda tüm yalanlar Unutsak neymiş dünya hali! <3 ♥ arTık kıSa cümLeLer kuruy0rum sevDikLerim sevmeDikLerim yanımDa kabuLLenDim herŞeyi oLduğu qibi yoLa çıkTım yarınLara(!) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söz vєямişтiη вaηa Sözüη тuтмadıη γємiη vєямişтiη вaηa γємiη тuтмadıη γaLaηıη вaтSıη Sєηiη γaLaηıη вaтSıηηηη Sєηdє σηLaяdaη FaякSız мıSıη_!? düηγa uмяuмda dєiL hєяşєγ вiттi вєηiм iςiη вiя Sєη ωaяdıη iςiмdє Sєηdє вİттİη ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|