![]() |
"Colourful'dan Sözler" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Colourful'dan Sözler"♥ Hiçle başlayan, hiçle biter ![]() ♥ Yapraklar sararıp dökülürken yere, yaşlı gözlerini çevirip göklere, her gün istemem yılda bir kere, adımı anmayı sakın unutma! ♥ Babama değerimi sordum; dünyalar kadar dedi ![]() ![]() ♥ Bir insanı doğru yapmak isterseniz ona güveniniz; düzenbaz yapmak isterseniz ona güvenmeyiniz ♥ Ne içimde seni unutmak gibi bir his var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Düsünceniz ne ise yasaminizda odur, yasaminizin gidisini degistirmek istiyorsaniz düsüncelerinizi degistiriniz ![]() ♥ Hayatımın hem anlamı hem neşesi oluverdin, Seni gördüğüm günden beri, Şarkılarda seni düşündüm, Gecelerimin parlayan yıldızı oldun ![]() ![]() ♥ Nokta kadar aşk için virgül gibi eğilme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"Colourful'dan Sözler" |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Colourful'dan Sözler"♥ Conways Kanunu: Yanınıza yaklaşan genç ve güzel kız, sizinle ilgilendiğinden değil, birini kıskandırmak için etrafınızda dönüyordur ![]() ♥ Ne kazandık bu kadar bakmak ile Leyleğin ömrü geçer laklak ile ![]() ♥ Benjamin Franklin : Evlenmeden önce gözlerini dört aç, evlendikten sonra ise yarı kapalı tut ![]() ♥ Bern Williams : Flört ederken kalbimiz o kadar yüksek sesle atar ki, aklımızın sesini duyamayız ![]() ♥ Dostlarınız azaldığı derecede ölüme biraz daha yaklaşmışsınızdır demektir ![]() ♥ Zaman, Tutsaklar için yaratılmıştır ( Franklin ) |
![]() |
![]() |
![]() |
"Colourful'dan Sözler" |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Colourful'dan Sözler"unutmaya çalışırdım hala oynuyorsun benle duygularımla Aşkımla yetmedimi çektiklerim Dahadamı çekeceğim kaderimdir diyeceğim seni hep Seveceğim ve bir gün senin yolunda öleceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"Colourful'dan Sözler" |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Colourful'dan Sözler"![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"Colourful'dan Sözler" |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Colourful'dan Sözler"![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"Colourful'dan Sözler" |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Colourful'dan Sözler"Behdanem benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"Colourful'dan Sözler" |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Colourful'dan Sözler"Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"Colourful'dan Sözler" |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Colourful'dan Sözler"Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"Colourful'dan Sözler" |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Colourful'dan Sözler"Sözlerin büyük, yüreğin küçük! Hataların yanlışların çok,doğruların yok! Bir şeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"Colourful'dan Sözler" |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Colourful'dan Sözler"Seni dar ağacındaki bir mahkumun ,hayatı sevdiği kadar seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"Colourful'dan Sözler" |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Colourful'dan Sözler"Yüreğin öyle güzel ki,onu inciltmelerine izin verme Ne sıcaklığını yitir, nede dostluğunu Tek korkun unutulmak olsun Senin gibilerini unutanlara YAZIKLAR OLSUN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"Colourful'dan Sözler" |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Colourful'dan Sözler"Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"Colourful'dan Sözler" |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Colourful'dan Sözler"♥ Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım! ♥ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi ![]() ♥ Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için? ♥ Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"Colourful'dan Sözler" |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Colourful'dan Sözler"♥ Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır ![]() ![]() ![]() ♥ Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat ![]() ♥ Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi ![]() ![]() ![]() ♥ Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu ![]() ♥ Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın! ![]() ![]() ♥ Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? Çünkü sen benim için daima teksin! ♥ Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"Colourful'dan Sözler" |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Colourful'dan Sözler"♥ Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için? ♥ Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun ![]() ![]() ♥ Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden ![]() ♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum ![]() ♥ Bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim için ![]() ![]() ♥ Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler ![]() ![]() ♥ Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin ![]() ![]() ![]() ♥ Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin |
![]() |
![]() |
|