Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kozmetik, Sağlık & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asistanı, cardiaid, ccpr01, kalp, masajı

CardiAid CCPR01 Kalp Masajı Asistanı

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

CardiAid Kalp Masajı Asistanı, ani kalp durması vakalarında kalp masajının hastaya en etkili ve sürekli olarak uygulanmasını sağlamak amacıyla geliştirilmiş, taşınabilir bir cihazdır Kullanımı oldukça kolay olan CardiAid Kalp Masajı Asistanı gerek acil yardım uzmanları gerekse ilkyardımcılar tarafından acil durumlarda kullanılabilir CardiAid Kalp Masajı Asistanı, hastanın göğsü üzerine konulduktan sonra, kalp masajı cihaz üzerine uygulanır Kalp masajının hastanın göğüs kafesine zarar vermeden doğru derinlikte yapılması sağlanır CardiAid Kalp Masajı Asistanı ayrıca kalp masajı eğitimlerinde uygulama aracı olarak da kullanılabilir CardiAid Kalp Masajı Asistanı;
  • Kalp masajının hangi noktaya uygulanacağını gösterir
    Hastanın ağırlık aralığına göre kurtarıcıyı uygulaması gereken kuvvet konusunda yönlendirir
    Güncel TYD tüzüklerine göre yüksek seste metronom sinyaller (100 atış/dakika) ile doğru masaj hızını belirtir

CardiAid Kalp Masajı Asistanı, tek başına ya da CardiAid OED ile birlikte kullanılarak kalp masajının doğru ve etkili yapılmasına yardımcı olur

CardiAid Kalp Masajı Asistanı’nın Üstün Özellikleri
  • Kalp masajının hangi noktaya uygulanacağını gösterir
    Hastanın ağırlık aralığına göre kurtarıcıyı uygulaması gereken kuvvet konusunda yönlendirir
    Güncel TYD tüzüklerine göre yüksek seste metronom sinyaller (100 atış/dakika) ile doğru masaj hızını belirtir
    Yanıp sönen ışıklarıyla kullanıcının algısını kolaylaştırır
    Hafif ve küçük boyutlu olduğundan, cihazla beraber sağlanan kemer askı aksesuarı ile birlikte kolayca taşınabilir
    Enerji gereksinimini 9 Volt’luk alkalin pilden karşılar ve her açılışta pil seviyesini test eder

CardiAid CCPR01 Kalp Masajı Asistanı Kimlerde bulunmalı?

Acil Yardım Uzmanları
Yapılan son araştırmalara göre acil müdahale ekip üyeleri ve hemşirelerinin %80’i kalp masajını yeterli ve sürekli bir şekilde uygulayamamaktadır
Oldukça basit ve dayanıklı bir ürün olan CardiAid Kalp Masajı Asistanı, farklı ağırlıktaki hastalar için yaptığı yönlendirmelerle acil yardım uzmanları için mükemmel bir yardımcıdır

İlk Yardım Gönüllüleri
Ani kalp durması geçiren hastaların %95’i hastaneye ulaşamadan hayatlarını kaybetmektedir Olayın ilk dakikalarında yapılan TYD, acil yardım ekipleri olay yerine ulaşana kadar hastanın kan dolaşımın devamlılığını sağlayarak beyinde oluşabilecek kalıcı hasarları engellemektedir
Halka açık alanlar, toplu taşıma vasıtaları, iş ve üretim yerleri, oteller, spor ve alışveriş merkezlerinde bulundurulan CardiAid Kalp Masajı Asistanı ani kalp durmasına acil müdahaleyi mümkün kılmaktadır

Temel Yaşam Desteği Eğitimi Alan Kişiler
Temel Yaşam Desteği (kalp masajı ve suni solunum) adımlarını öğrenmek kolay olsa da, uygulamak çok yorucudur Kalp masajı derinliğini ve hızını unutmamak için düzenli olarak kalp masajı pratiği yapmak gerekir

Avantajlı fiyat performansı ile CardiAid Kalp Masajı Asistanı TYD egzersizleri için uygun bir üründür Masaj derinliği ve hız algısını edinmek isteyen herkes, düz ve sert bir zemine yerleştirdiği CardiAid Kalp Masajı Asistanı üzerinde kalp masajı uygulamasını kolayca çalışabilir

İlk Yardım Eğitmenleri
CardiAid Kalp Masajı Asistanı, Temel Yaşam Desteği eğitmenleri tarafından kullanılmak için idealdir
CardiAid Kalp Masajı Asistanı ilk yardım eğitim firmaları, üniversiteler, sağlık liseleri ve meslek yüksek okulları, spor kulüpleri, dalış kulüpleri, sivil toplum örgütleri ve ehliyet kurslarında çalışmakta olan ilk yardım eğitmenleri ile çalışanlarına düzenli aralıklarla Temel Yaşam Desteği (kalp masajı ve suni solunum) eğitimi vermek isteyen şirketler için tasarlanmıştır

[Ürün Özellikleri]

Enerji Kaynağı: 9V Alkalin Pil

Fonksiyonlar:

· Kalp masajının uygulanması gereken noktayı tespit

· Kalp masajının uygulanması gereken ritmi gösteren metronom sinyal

· Hasta ağırlığına göre uygun basıncı gösteren geri bildirim ışıkları

Metronom Sinyal Frekansı: 100 atım/dakika

Reanimasyon Protokolü: ERC, ILCOR 2010

Diğer

Garanti Süresi: 24 ay

Yurtdışında Satış: Var

CardiAid CCPR01 Kalp Masajı Asistanı Kimlerde bulunmalı?

Acil Yardım Uzmanları
Yapılan son araştırmalara göre acil müdahale ekip üyeleri ve hemşirelerinin %80’i kalp masajını yeterli ve sürekli bir şekilde uygulayamamaktadır
Oldukça basit ve dayanıklı bir ürün olan CardiAid Kalp Masajı Asistanı, farklı ağırlıktaki hastalar için yaptığı yönlendirmelerle acil yardım uzmanları için mükemmel bir yardımcıdır

İlk Yardım Gönüllüleri
Ani kalp durması geçiren hastaların %95’i hastaneye ulaşamadan hayatlarını kaybetmektedir Olayın ilk dakikalarında yapılan TYD, acil yardım ekipleri olay yerine ulaşana kadar hastanın kan dolaşımın devamlılığını sağlayarak beyinde oluşabilecek kalıcı hasarları engellemektedir
Halka açık alanlar, toplu taşıma vasıtaları, iş ve üretim yerleri, oteller, spor ve alışveriş merkezlerinde bulundurulan CardiAid Kalp Masajı Asistanı ani kalp durmasına acil müdahaleyi mümkün kılmaktadır

Temel Yaşam Desteği Eğitimi Alan Kişiler
Temel Yaşam Desteği (kalp masajı ve suni solunum) adımlarını öğrenmek kolay olsa da, uygulamak çok yorucudur Kalp masajı derinliğini ve hızını unutmamak için düzenli olarak kalp masajı pratiği yapmak gerekir

Avantajlı fiyat performansı ile CardiAid Kalp Masajı Asistanı TYD egzersizleri için uygun bir üründür Masaj derinliği ve hız algısını edinmek isteyen herkes, düz ve sert bir zemine yerleştirdiği CardiAid Kalp Masajı Asistanı üzerinde kalp masajı uygulamasını kolayca çalışabilir

İlk Yardım Eğitmenleri
CardiAid Kalp Masajı Asistanı, Temel Yaşam Desteği eğitmenleri tarafından kullanılmak için idealdir
CardiAid Kalp Masajı Asistanı ilk yardım eğitim firmaları, üniversiteler, sağlık liseleri ve meslek yüksek okulları, spor kulüpleri, dalış kulüpleri, sivil toplum örgütleri ve ehliyet kurslarında çalışmakta olan ilk yardım eğitmenleri ile çalışanlarına düzenli aralıklarla Temel Yaşam Desteği (kalp masajı ve suni solunum) eğitimi vermek isteyen şirketler için tasarlanmıştır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
396,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com