|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cardiaid, cihazı, ct0207t, defibrilatör, eğitim, otomatik, simülasyon, trainer |
![]() |
CardiAid CT0207T Trainer Otomatik Defibrilatör Eğitim ve Simülasyon Cihazı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() CardiAid CT0207T Trainer Otomatik Defibrilatör Eğitim ve Simülasyon CihazıCardiAid CT0207T Trainer Otomatik Defibrilatör Eğitim ve Simülasyon Cihazı CardiAid CT0207T Trainer Otomatik Defibrilatör Eğitim ve Simülasyon Cihazı CardiAid Trainer, otomatik defibrilatör kullanımı ve ilk yardım eğitimlerinde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş bir eğitim ve simülasyon cihazıdır ![]() Bir ani kalp durması vakasında ortam son derece stresli ve karışık olacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() İlk yardım eğitmenleri ve otomatik defibrilatör bulundurulan yerlerde eğitim güncellemeleri için idealdir ![]() CardiAid Trainer, otomatik defibrilatör ve ilk yardım eğitiminde ihtiyaç duyulacak özellikler göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir: · Potansiyel kullanıcıların cihazı tanıması ve gerek duyulduğunda daha rahat kullanabilmeleri için CardiAid Taşınabilir Kalp Şok Cihazı (Otomatik Eksternal Defibrilatör) ile aynı görünüme sahip olarak tasarlanmıştır ![]() ![]() · CardiAid Trainer, uzaktan kumanda ile kontrol edilir ![]() ![]() · 22 dilde çalışabilir: Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Katalanca, Flemenkçe, Rusça, Portekizce, Brezilya Portekizcesi, Danimarkaca, Norveççe, İsveççe, Fince, Çekçe, Lehçe, Makedonca, Arapça, Farsça, Mandarin Çincesi ve Kantonez Çincesi ![]() [Ürün Açıklaması] CardiAid CT0207 Trainer Ürün Özellikleri Enerji Kaynağı: 12V Kurşun-Asit Batarya ile ya da özel adaptörü aracılığıyla 220V şehir şebekesine bağlı olarak çalışabilir ![]() Batarya Kapasitesi: 5 saat Kullanıcı Kontrolü: RF uzaktan kumanda ile kontrol edilir ![]() Simülasyon Senaryoları: · Elektroşok gerekli ![]() · Elektroşok önerilmiyor ![]() · Hasta hareket ettirildi ![]() · Elektrotlar doğru takılmadı ![]() · Elektroşok sonrası kalp masajı ve suni solunum yapılmalı ![]() Reanimasyon Protokolü: ILCOR 2010 Avrupa Resüsitasyon Konseyi (ERC) Resüsitasyon Kılavuzu Diğer Garanti Süresi: 24 ay Yurtdışında Satış: Var · CardiAid Trainer, otomatik defibrilatör kullanımı ve ilk yardım eğitimlerinde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş bir eğitim ve simülasyon cihazıdır ![]() · İlk yardım eğitmenleri ve otomatik defibrilatör bulundurulan yerlerde eğitim güncellemeleri için idealdir ![]() · Potansiyel kullanıcıların cihazı tanıması ve gerek duyulduğunda daha rahat kullanabilmeleri için CardiAid Taşınabilir Kalp Şok Cihazı (Otomatik Eksternal Defibrilatör) ile aynı görünüme sahip olarak tasarlanmıştır ![]() · RF uzaktan kumanda ile kontrol edilir ![]() · Otomatik defibrilatör kullanılırken karşılaşılabilecek tüm durumları canlandırabilir ve böylece potansiyel kullanıcılar her durumda ne yapılması gerektiği konusunda eğitilebilir ![]() · CardiAid Trainer, uzaktan kumanda ile kontrol edilir ![]() ![]() · 22 dilde çalışabilir: Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Katalanca, Flemenkçe, Rusça, Portekizce, Brezilya Portekizcesi, Danimarkaca, Norveççe, İsveççe, Fince, Çekçe, Lehçe, Makedonca, Arapça, Farsça, Mandarin Çincesi ve Kantonez Çincesi ![]() · 12V Kurşun-Asit Batarya ile ya da özel adaptörü aracılığıyla 220V şehir şebekesine bağlı olarak çalışabilir ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 06 ![]() ![]() 1 ![]() |
![]() |
![]() |
|